Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Mjesec je oprosta, nadam se da su Lemiju oprošteni sitni grijesi koje je imao!
Otišao si Lemmy, ostala je tuga, vječno će te voljeti ćafiri sa juga kontinenta ovoga!
Otišao si Lemmy, ostala je tuga, vječno će te voljeti ćafiri sa juga kontinenta ovoga!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Islam loggy, sredstvu arapskog nacionalizma nije mjesto u Evropi nikad bilo.
Još od svih sila, samo nas i Srbe zaostaliji od nas poklopili
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 14 maj 2020, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Vjerovatno misli na islam tj. sto su nasi preci presli na islam.
23
Sace ti je.bat materHeller je napisao/la: ↑14 maj 2020, 18:32Islam loggy, sredstvu arapskog nacionalizma nije mjesto u Evropi nikad bilo.
Još od svih sila, samo nas i Srbe zaostaliji od nas poklopili![]()
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ma znam, ali gledati ga kako pjeni, neprocjenjivoGOAT je napisao/la: ↑14 maj 2020, 18:33Vjerovatno misli na islam tj. sto su nasi preci presli na islam.
Nista ljepse nisu mogli ni "donijeti ".
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Ja pjenim a ti svaki dijalog završavaš sa psovanjem boga/matere i prijetnjom klanjem.
Naravno ne direktno, ali indirektno zahvaljujući Islamu, 1900 smo dočekali kao najnepismeniji u Evropi.
Naravno ne direktno, ali indirektno zahvaljujući Islamu, 1900 smo dočekali kao najnepismeniji u Evropi.
Nullius in verba
Kad im ni Tuzlaci takvi liberalni, lijevi, punkeri i rokeri nisu valjali da bi ostali živjeti sa njima
- Ako su već takvi multikulturalisti kakvim se predstavljaju, možda bi bili istinski pogođeni podacima da je od 1992. do 1995. godine iz tuzlanske regije izbjeglo više od 80.000 Srba, da u Tuzli više uopšte nema Јugoslovena koji su činili petinu stanovništva Tuzle na popisu 1991. godine, da su sada potpuno prazna srpska sela u okolini Tuzle gdje su Srbi živjeli vijekovima unazad, da danas na području Tuzle živi tek 1,6 odsto Srba, i sličnim pogubnim podacima iz ugla pobornika multietničnosti - ističe se u saopštenju.
Možda bi, dodaje se u saopštenju, nakon odgledanog filma o stradanju Srba u Tuzli istinski se zamislili zašto su Srbi-Tuzlaci pobjegli iz svog grada - da li zbog toga što su im bili ugroženi životi ili, eto, onako, iz zabave su zauvijek napustili svoje stanove, kuće i imanja u koja su ugradili cijelo svoje biće.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne znam, ja sam nekako ponosan što sam bijeli, plavi, evropski musliman?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
O say can you see, by the dawn's early light, what so proudly we hailed at the twilight's last gleaming.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.