FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jao jes dobar ovaj sivi outfit

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
GOJKO CIMIROT!!!!
Svaka čast momčino, sljedeći transfer neka bude u Bundes ligu, ako Bog da.
3 miliona eura, uh, odlična cifra i za nas.
Odlično bi bilo kad bi se dio uložio u pojačanja, al sumnjam u to, ode to u drugom smijeru yebiga.
Odlično bi bilo kad bi se dio uložio u pojačanja, al sumnjam u to, ode to u drugom smijeru yebiga.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
to dođe kolko oko 600 milja eura jel?BordoSarajevo je napisao/la:GOJKO CIMIROT!!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ako je 20% nama od transfera, onda je ta cifra.DenchiNL je napisao/la:to dođe kolko oko 600 milja eura jel?BordoSarajevo je napisao/la:GOJKO CIMIROT!!!!
Neko spomenu 15%, onda je 450k €.
Kako god, odlične pare a "niotkud", naravno, kad-tad bi se to desilo jer je Cimirot igračina i normalno je da ostvari transfer i napravi korak naprijed.
FK Sarajevo
Sad mozemo ovom teleopticaru ponudit platu koliku god bude htio!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Iskreno ne mogu se sloziti da je Cimi otisao u bolji klub. Sa Paokom je redovno igrao Europu, dok je naprimjer Standard trenutno na desetoj poziciji. Ali sigurno da ce se vise moci dokazati samo ako se uklopi jer ce im on biti jedan od najboljih igraca.
Sabrine mi moje!
ma odlično za njega, na očima engleskoj, njemačkoj i francuskojBosnianKingdom je napisao/la:Iskreno ne mogu se sloziti da je Cimi otisao u bolji klub. Sa Paokom je redovno igrao Europu, dok je naprimjer Standard trenutno na desetoj poziciji. Ali sigurno da ce se vise moci dokazati samo ako se uklopi jer ce im on biti jedan od najboljih igraca.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
I produžit ugovor Sajkači.joker90 je napisao/la:Sad mozemo ovom teleopticaru ponudit platu koliku god bude htio!!![]()
FK Sarajevo
Vise komada degenrika...Pantelija je napisao/la:ahahhaah posaljemo omladinca od 18-19 sa desnog beka na posudbu i onda dovedemo nekog degenerika iz trece srpske lige na probu koji ima 22 godine bez dana radnog staza u ozbiljnom fudbalu .... samo naprijed .. hrabro!
Spasio im Husref gu*ove, malo se primirili i nastavili po starom...
Najgora i najnesposobnija uprava u istoriji fudbala, pravi kokosari, vole vise ukrast marku nego zaradit hiljadu.
Ugradi se i ogradi se politika, kakav crni napredak, sa ovim klosarima mozemo ocekivat Husrefa u bolnici i borbu za opstanak u sljedecim sezonama. Velika su to go*vna, prodali su nas za saku rize i obrukali klub gdje god su stigli, sve polako i u tisini..
Al nema veze, samo nek ne puca...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A i nas interesuje samo cifra.. svakako smo i kontali ovoliko uzeti.DenchiNL je napisao/la:ma odlično za njega, na očima engleskoj, njemačkoj i francuskojBosnianKingdom je napisao/la:Iskreno ne mogu se sloziti da je Cimi otisao u bolji klub. Sa Paokom je redovno igrao Europu, dok je naprimjer Standard trenutno na desetoj poziciji. Ali sigurno da ce se vise moci dokazati samo ako se uklopi jer ce im on biti jedan od najboljih igraca.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeb. EL kad dobija 800.000 € svake godine sada
Standard ce se opet vratiti gore to je sigurno.
Obradovic potisao za Slobodu , nije li Husref spominjao da mu treba alternativa za Ahmetovica , joj kad se sjetim necemo kaje dovodit igrace samo da popune broj , vec da nas pojacaju , kad je bila prica sa onim iz Istre i povjerovo sam da su konacno se uozbiljili i onda dva anonimusa iza toga , ovaj nema minuta u Teleoptiku . Stvarno niko Husrefu ne smije pisnut , ovo sto oni njemu dovode sigurno nije ni blizu onog sto mu treba.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Sto se tice cifre pisu da dobijamo 375.000 jer radi nake solidarnosti Fifine , nas za ove fukarske klubove koji nisu elita moramo dat Leotaru 75000 eura .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
osim solidarnosti gdje djelimo 5% s leotarompaulus je napisao/la:Sto se tice cifre pisu da dobijamo 375.000 jer radi nake solidarnosti Fifine , nas za ove fukarske klubove koji nisu elita moramo dat Leotaru 75000 eura .
mi imamo po klauzuli 20% čistih
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 25 jan 2018, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
Malo da ga je*es, dok svi dobiju svoj dio nece imat ni za godisnjeg odmora, mora Tan jos para dodat da podmiri "strucnjake" u upravi i akademiji...BordoSarajevo je napisao/la:Ako je 20% nama od transfera, onda je ta cifra.DenchiNL je napisao/la:to dođe kolko oko 600 milja eura jel?BordoSarajevo je napisao/la:GOJKO CIMIROT!!!!
Neko spomenu 15%, onda je 450k €.
Kako god, odlične pare a "niotkud", naravno, kad-tad bi se to desilo jer je Cimirot igračina i normalno je da ostvari transfer i napravi korak naprijed.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Niej tacko mi dobijamo 600 milja zbog klauzle eura,plus fomd solidarnosti mi i leotar,mada smo mi od Leotara otkupili taj njihov procenat davno tako da sve nama idepaulus je napisao/la:Sto se tice cifre pisu da dobijamo 375.000 jer radi nake solidarnosti Fifine , nas za ove fukarske klubove koji nisu elita moramo dat Leotaru 75000 eura .
Kazu da se Husref pita ko ce doci/otici,ako je to tacno onda i njemu ide na dusu,a ako nije tacno ako mu drugi dovode igrace onda ocekujem da ili lupi sakom od sto i ne dozvoli to vise ili da na kraju sezone ode iz kluba i uputi javnu kritiku na takav nakaradan rad uprave.paulus je napisao/la:Obradovic potisao za Slobodu , nije li Husref spominjao da mu treba alternativa za Ahmetovica , joj kad se sjetim necemo kaje dovodit igrace samo da popune broj , vec da nas pojacaju , kad je bila prica sa onim iz Istre i povjerovo sam da su konacno se uozbiljili i onda dva anonimusa iza toga , ovaj nema minuta u Teleoptiku . Stvarno niko Husrefu ne smije pisnut , ovo sto oni njemu dovode sigurno nije ni blizu onog sto mu treba.
- Evolution87
- Kontakt:
Pa pita se Husref samo sto onda ovi nesposobnjakovici nisu u stanju da dovedu te igrace koje on trazi.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Novinari neznaju racunati, 15 % od 4 miliona je 600 000. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.