FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

recoba20
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la recoba20 » 18 jul 2014, 13:32

ja ne bih imao nista protiv cercia. Momak je zestoko podcjenjen. Nadam se da to nece biti prvi napadac nego poluspic jer ne zelim da iko stvara konkurenciju icardiu ( ima da dere guzove ove godine). Za ne daj boze povrede palacio moze igrati poziciju icardia, tako da bih ja volio da dodje neko profila cerci, jovetic,abel hernandez, lamela, pa donekle i chicarito

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 18 jul 2014, 14:22

REMEK-DJELO AUSILA: 5.4 MILIONA POTROŠENO, 5.4 MILIONA ZARAĐENO!

Il Corriere dello Sport, na kioscima danas, je pokušala analizirati tržište Inter u financijskom smislu.

U biti; kod Inter se sve promjenilo.U posljednjih godina, Inter je uvijek trošio preko 10 milijuna eura (ponekad i bez zarade).Thohir za sada štedi svoj novčanik, a za nekoliko tjedana ćemo vidjeti hoće li se predsjednik odlučiti pokloniti "dar" svojim navijačima,kao što se dogodilo u siječnju s Hernanesom.Do sada su potpisani slobodni igrači a to su Vidić i Berni.Dodo je došao na posudbu za (600.000 €) i M'Vila za (1 milijun).Otkupljena je i druga polovica za Rene Krhina (1,2 milijuna),Taidera (2 milijuna), Biraghia za (600.000 eura).

Inter je do sada zardio 4.5 miliona i to prodajom Marka Livaje (2.750.000 € iz Rubina), Benedetti (1 milijun iz Cagliaria) Paramatti (1 milijun iz Bologne) i posudbe (250.000 eura iz Chieva za Biraghia, 400.000 € iz Sampdorije za Duncana).Ekonomski gledano Ausilio je do sada napravio remek-djelo.
Izgleda da će i Guarin otići, što bi značilo dodatnih 15-ak miliona :)

Mislim da ćemo definitivno potpisati nekog napadača od 15 miliki ili više

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 18 jul 2014, 15:23

Auu sta radi Thohir, :) 30 uposlenika ukljucujuci i Milly Moratti (Massimova zena) nisu dobili produzenje ugovora ili su dobili otkaz.. Moratti je navodno bijesan i zeli prodati i ostatak dionica.

Bolingbroke je jos jedan novi direktor.. Dosao je iz Uniteda.. Kaze da Inter ima ogroman potencijal i tradiciju.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 jul 2014, 16:44

Ja sam uz Tihomira.Nema vise labavo.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 19 jul 2014, 10:31

Dečki poz, zanima me kada i hoće li Inter i ove god. Gore u Italiju na pripreme ( mislim Trentino) ili tako nekako!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 19 jul 2014, 10:50

Guarin i Kuzma zele da ostanu, lijepo im kazu u Interu...West Ham nas pritisce za Taidera.

Danas bi trebao biti rasplet oko Kashemira, mi ili Porto.

Cigani ponudili Rabiotu ugovor. :)
Amar Osim selektor BiH

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 19 jul 2014, 12:07

vrebac86 je napisao/la:Dečki poz, zanima me kada i hoće li Inter i ove god. Gore u Italiju na pripreme ( mislim Trentino) ili tako nekako!
Drug pripreme su pocele davno jos malo pa ce putovati u Ameriku.

Evo opet nesto suskaju oko Pata, Medel bi uskoro trebao postat nas igrac. Neke cemo igrace i prodati Kuzma, Alvarez, Guarin, Taider vjerovatno novac od njih koji se zaradi bi isao u kasu za napadaca/krilo.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 jul 2014, 12:26

Il Messagero states that Portugese defender Rolando is getting closer and closer to joining Inter on a permanent basis.Rolando seems to be willing to terminate his contract with Porto in order to make the move to Inter, this if the two clubs can’t find an agreement for Rolando.
Nakon Yanna i Rolando se bori rukama i nogama da zaigra za Inter iduce sezone :kafa:
Inter reports on their official website that the doctor Franco Combi leaves the club:
“F.C. Internazionale communicates that the contract and collaboration with doctor Franco Combi has been mutually resolved today. The club would like to thank doctor Combi for the long period of work and also wish him the best professional successes in the future.”

recoba20
Kontakt:

Post Postao/la recoba20 » 19 jul 2014, 14:40

http://www.football-italia.net/52342/za ... -argentina" onclick="window.open(this.href);return false;

pa zar ima takvih idiota

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 19 jul 2014, 15:38

Kasemiro prešao u Porto na jednogodišnju pozajmicu. :thumbdown:

Steta, strasan igrac!
Amar Osim selektor BiH

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 19 jul 2014, 19:07

Pa gdje ces opljackati Javiera Zanettija. :facepalm: :facepalm:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 19 jul 2014, 20:18

Sramota i to baš u Argentini :crazy:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 19 jul 2014, 23:52

Nabilla, Nabilla :o

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 20 jul 2014, 00:56

_forzamilan_ je napisao/la:Sramota i to baš u Argentini :crazy:
Uistinu. Legendi svoje države to uradit (igrač sa najviše utakmica za repku). A osim toga, takvog jednog ljudinu i humanitarca. Nezz šta reći, ja vjerujem da su i mnogo kriminalci ostali zgroženi tim činom.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 20 jul 2014, 01:28

Samo jos jedan od dokaza kakav je danasnji svijet

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 20 jul 2014, 01:48

Dobro je nek njima nista...

"INTER, PIACE FIRMINO. E L'HOFFENHEIM CHIEDE...
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 jul 2014, 12:33

Firmino, moze moze, ali tesko da si njega mi mozemo priustit :D Skup je.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 jul 2014, 12:42

Today we get the official statement from Sampdoria that Inter’s midfielder Alfred Duncan will join the Genova-club on a two year loan until the 30:th of June 2016.
Predstavljen M’Vila:
slika
Accompanied by sporting director Piero Ausilio, the Frenchman began: “I’m going to give everything I’ve got for Inter. I see the club has big plans, they want to get back to the top and that’s exactly where I want to be.”

So what made him choose Inter despite having better offers on the table? “It’s not just about the money but what the team can offer you on the pitch. Inter is a massive club and when I heard they were interested in me I jumped at the chance.” M’Vila also commented on how he’s settling in: “I’m finding it easy even though I don’t speak Italian yet. There are several players who speak French here and they’re helping me out.” What’s his best position? “I’m happiest playing in front of the defence but I’m prepared to play wherever the coach wants me.” And what about his reputation as a bad boy? “I’m not like that at all, it’s just something the French newspapers like to trot out.”
slika
Johhny baca potezice

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 jul 2014, 13:15

Danas u 16 prijateljska sa Pratom:
Today, Inter will take on their new partner-club Prato in the second friendly game of the pre-season. This is how Inter are expected to start, with Kovacic back after the World Cup and his holiday.

INTER (3-5-2) – Handanovic, Ranocchia, Vidic, Juan Jesus, D’Ambrosio, Jonathan, Kuzmanovic, Kovacic, Obi, Bonazzoli, Icardi.

PRATO (4-3-1-2) – Ivusic, Bandini, Ghidotti, Rickler, Eguelfi, Romanò, Pasa, Cavagna, Gabbianelli, Ogunseye, Benedetti.
A few weeks later than their senior counterparts, the Nerazzurri Under-19s reported back to work for the start of pre-season today. Primavera coach Stefano Vecchi has called up following players for the first day of training at the Centro Sportivo Giacinto Facchetti:

Goalkeepers: Costa, Radu, Di Gregorio

Defenders: Giamfy, Crosato, Yao, Pinton, Della Giovanna, Popa, Di Marco, Lomolino, Miangue

Midfielders: Bonetto, De Micheli, Dabò, Gaiola, Gnoukouri

Forwards: Camara, Gomes Delgado, Romney, Casale, Appiah, Baldini

*Ventre, Bonazzoli, Rocca, Steffè, Palazzi, Sciacca, Puscas are currently training with the first team in Pinzolo

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 jul 2014, 13:21

Hoce li biti kakav stream danas?!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.