Nije jedini put da je tako bilo da sam bio usamljen, da ne kazem u velikoj manjini pa se na kraju ispostavi da sam u pravu. Nebi da se hvalim ali evo me sad ko Ramo Isak, "ja i Sulejman sami prebijemo 85 ljudi"armando je napisao/la: ↑30 okt 2025, 19:11Upadilah protiv ostatka forumskog puka![]()
Jeste postao bolji, jeste zavolio klub uslovno rečeno, ali mora postojati granica i rez se presjeći. Šta god da odluče naši vrhovnici ja ću prihvatiti. Samo iz razloga što će dovesti dostojnu zamjenu (u slučaju odlaska) i time pokazati da ne ide uvijek kako menadžeri i igrači žele.
Uostalom, u prošlosti je previše stvari zasrao da ne bude nezamjenjiv. I kako to obično biva, svježa i kvalitetna krv podiže mase.![]()
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Arijon asistencija.
Jedva cekam Leverkusen, trpaj gamad.
Jedva cekam Leverkusen, trpaj gamad.
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Generalno naša ekipa igra dosta, dosta bolju odbranu nego prethodne sezone. Mnogo više naših igrača, maltene svi učestvuju u odbrani, vidjeli smo četvrti gol za Bayern protiv Kölna. Samim time i stoperskom dvojicu je onda lakše za igrati.
Danas protiv Apotekara jedna serija se privodi kraju
Naših 14 pobjeda u nizu dolazi kraj ili 37 gostujućih utakmica u Bundesligi Leverkusen je ostao neporažen
Danas protiv Apotekara jedna serija se privodi kraju
Naših 14 pobjeda u nizu dolazi kraj ili 37 gostujućih utakmica u Bundesligi Leverkusen je ostao neporažen
- Centre forward
- Kontakt:
Ma nije to onaj Bayer.
Ima da ih razbijemo k'o beba zvečku.
Ima da ih razbijemo k'o beba zvečku.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Au koje rotacije
Kane, Olise, Diaz, Pavlović, Upa na klupi.
Karl, Bischof, Kim i Jackson startuju.
Kane, Olise, Diaz, Pavlović, Upa na klupi.
Karl, Bischof, Kim i Jackson startuju.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Kakva rotacije Vincenta pred ovu utakmicu. Bez Harryja, Diaza, Olisea, Upamecana. Vjerovatno i potrošnja u prethodne dvije gostujuće utakmice, kao i činjenica da igramo u utorak protiv PSG-a.
Jako zanimljivo i interesantno će izgledati. Od prve minute tu su Karl, Bischoff, Jackson, Kim
Jako zanimljivo i interesantno će izgledati. Od prve minute tu su Karl, Bischoff, Jackson, Kim
Mislim da je ultimativni cilj svakog trenera, većinom nedostižan, da se napravi sistem u kojem nije bitno ko igra, a uvijek se pobjeđuje. Vensan je na tragu tog sistema. Sretno mudonja iz Konga 
Zaista hrabro, da ne kazem i potcjenjivacki s obzirom na protivnika. Nije Lever jak kao prethodnih sezona, ali je u zadnje vrijeme bio nas najozbiljniji rival.
Bila je utakmica i u najavi zanimljiva, sad ce bit jos interesantnija. Fokus ocito na utorak i parizane, podrzavam odluku.
Bila je utakmica i u najavi zanimljiva, sad ce bit jos interesantnija. Fokus ocito na utorak i parizane, podrzavam odluku.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ogromna muda. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Prioritet je očito PSG, ali i ovdje se mogu dečki kalit, prije svega Karl i Bischof.
Kako ce se veznjak kalit na poziciji krila, smijurija od odluke. Evo vidjet cemo.
Sve ok, vrijeme da Lord Jackson proradi.
Sve ok, vrijeme da Lord Jackson proradi.
Biće il pukovnik il pokajnik… po mene previše naročito komplrtan napadački trojac koji je da budemo iskreni i dobijao dosadaśnje utakmice.
Ovde vjerovatno neće biti kako grafika kaže nego Gnabri na lijevo krilo a Biscuoff u sredini. Vrijeme je da Dzeki otplati prvi million!!
Zna se zašto Bischof igra beka i markira krilo/full backa Levera a ne Guerreiro. U posjedu svakako zna ući više u sredinu.
Mamma mia kakav pas Bischofa.
Kompany
Kompany
-
Nerminovic
- Kontakt:
Bischoff je nevjerovatan igrac
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kakav pas. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
A sto ih ponizava Kompany sa miksanim sastavom 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.