Prati zvaničnuManijakalnost99 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 18:13Nego kad smo vec kod gluposti dje je taj napadac sto si ga ti najavio u vise navrata
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jointunija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Gdje je naš najčvršći igrač Rok Elsner?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kad jednom Elsner prebaci loptu na jugu preko kanti za wc a pucao na gol. Potrosilo 5 miliona na igrace ,titule nismo uzeli. Nas pljačka ko stigne..
Samo da se amir ne proda do normalne uprave a ne da ovi uhljebi pare raskalaše sve pare.. Klub trebaju voditi ljudi iz sporta,ozbiljni biznismeni a ne ovi uhljebi. Ljudi im skupljaju pare a oni s tim parama nose Ceferinu sliku i putuju. Da se slikaju uhljebi a plate se duguju...
Samo da se amir ne proda do normalne uprave a ne da ovi uhljebi pare raskalaše sve pare.. Klub trebaju voditi ljudi iz sporta,ozbiljni biznismeni a ne ovi uhljebi. Ljudi im skupljaju pare a oni s tim parama nose Ceferinu sliku i putuju. Da se slikaju uhljebi a plate se duguju...
- Bersaga
- Kontakt:
Kad se Galatasaray isprsi za Amira i pokvari planove Bešiktaša, situacija Čelzi-Mudryk-Arsenal za sirotinju 

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Al kad Cosic prebaci sjevernu tribinu. Stariji se sjecaju toga
- jointunija
- Kontakt:
Falio mu komad pete,ranjen u ratu.
Jel moguće da je skupština u toku a da niko ne zna?
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Ovo i mene zanima, nigdje ništa javno nije objavljeno, čak nije niko od sportskih portala objavio da se skupština uopste održava?jointunija je napisao/la: ↑19 jan 2023, 21:29Falio mu komad pete,ranjen u ratu.
Jel moguće da je skupština u toku a da niko ne zna?
Pa šta ce biti na skupštini,jedino možda da Zula preuzima klub. Ljudi ne rade ništa,lažu navijace dvije godine, a navijači pljuju trenera i igrace. Komedija živa..
Ovi neki navijaci se uhljebili u klub,piskaraju po forumima kako uprava radi,a oni imaju dvije godine radnog staža .. i nama dižu ruke za i protiv.
Ovi neki navijaci se uhljebili u klub,piskaraju po forumima kako uprava radi,a oni imaju dvije godine radnog staža .. i nama dižu ruke za i protiv.
Ogromna greška uprave i jedan veliki minus za iste debile, da ne obavijeste navijace, tacnije jedine ljude koji drze klub u zivotu i od kojih mole za sadaku svako malo da se skupstina veceras odrzava i o cemu ce se pricati, nadam se da imaju VRLO DOBAR razlog za ovo i da nije neki pokusaj da promuljaju novu gresku i nesposobnost a da ih ne zapalimo zive.
- Austinpowers
- Kontakt:
Gdje je i sta radi Popovic Lazar, kad Ibrahimovic moze igrat u Italiji mogao bi i nas Lazo jednu polusezonu odigrat, sigurno bi bio ucinkovitiji od Beganovica to i nije tako tesko
Gure Juvo
VTZ
VTZ
-
- Kontakt:
Mislim da su nam do sada afrikanci valjali 
Sjednica je u toku, oni se naslikavaju, smjeskaju i izgledaju kao da je sve bajno.
U 12 sati u toku? Ma jes...
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Zavrsena je Skupstina prije nekoliko trenutaka
Joj doktora nit su skupštine najavili nit ništa, ovo nešto pozitive zbog pojačanja će zasrat ako nisu imali dobar razlog
Stvarno je van pameti ne obavijestiti/napomenuti navijače da će se održati skupština. Je li se ikada desilo ovako nešto majke vam?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Bgt zna li jo koji smo mi qurac potpisivali saradnju s onim klubom iz Afrike
Garant da predsjednik Cera lakše može dovući jeftinu radnu snagu u EvropuManijakalnost99 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 01:14Bgt zna li jo koji smo mi qurac potpisivali saradnju s onim klubom iz Afrike

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921, Orvel, Paromlinac, voltron30 i 51 gost.