FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znaci gospodin ostaje 

Najvjerovatnije, mada jos uvijek nigdje nije rekao OSTAJEM, POVLACIM OSTAVKU!Silkoni je napisao/la:Znaci gospodin ostaje
- Megamon
- Kontakt:

Kurve moja je zadnja

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
BegAx je napisao/la:Najvjerovatnije, mada jos uvijek nigdje nije rekao OSTAJEM, POVLACIM OSTAVKU!Silkoni je napisao/la:Znaci gospodin ostaje
Dok ja necujem od njega da ostaje nista od toga..Vidis da ovo sto je rekao sve u siframa ko ce znati tu viseee
Sto bi bilo jednostavno kad moze komplikovano 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma **** vas kralj više, ne igrajte mi se s živcima 

Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 20 jun 2011, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
Moj druze nas godinama on i njegova familija i takozvane legende naseg tima koje su oko njih unistavaju,na tv pricaju punih usta o Sarajevu a kad treba nesto konretno da urade niko nista,od Susica do Hadzibegica!padobranac1978 je napisao/la:jaro nije do njega...i meni je javljeno da je podnio ostavku,ali od lika koji je mirzin igrac....mozda mu je to želja bila....Mr.Casual je napisao/la:je li to mejdan i ovde mahala...??
Fina Gradska sarajevska raja
Sta vam u ovoj izjavi nije jasno,sta dizete paniku BA.
"Klub postoji zbog navijača, a nakon intenzivne komunikacije posljednjih dana mogu potvrditi da je došlo do potpunog usaglašavanja stavova kada su u pitanju dugoročna rješenja za FK Sarajevo." - riječi su g. Amira Rizvanovića, predsjednika UO FK
- Alen Škoro
- Kontakt:
Gdje zurite? Polako sve... Vidite da se prica u siframa,vidjecemo u ovih par dana - sta,gdje i kako.Alen Škoro je napisao/la:Polako!!!
Jbo i Erebro kad je ovakva situacija.
Ako neko ko cita ovaj forum ima dobar odonos sa igracima ili ako kojim slucajem neki nas igrac cita ovaj forum, zelim mu prenijeti(kao i citavoj ekipi) da izdrze ovo katastrofalno stanje u klubu.Nadam se da ce se sve rijesiti u ovih par dana,da ce igraci mnogo vise biti upoznati sa situacijom... Momci izdrzite,predstavite klub sto bolje u Evropi i naredne sezone aBd ako se situacija u klubu popravi da zajedno slavimo uspjehe! Za bordo bijele!
NON MOLLARE MAI
Ma odo spavati znat cu sve za 10 dana i sta se ja imam ovdje zivcirati . Klub postoji zbog nas a mi postojimo zbog Kluba !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Treba se jednom za sva vremena obračunati sa parazitima i bagrom u i oko kluba.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-A- je napisao/la:Sta vam u ovoj izjavi nije jasno,sta dizete paniku BA.
"Klub postoji zbog navijača, a nakon intenzivne komunikacije posljednjih dana mogu potvrditi da je došlo do potpunog usaglašavanja stavova kada su u pitanju dugoročna rješenja za FK Sarajevo." - riječi su g. Amira Rizvanovića, predsjednika UO FK
STA JE TEBI JASNOOO

Amir Rizvanović ostaje predsjednik FK Sarajevo!
Nakon neuspjele sjednice Skupštine FK Sarajevo koja je trebala biti održana 17. juna Udruženje navijača FK Sarajevo (UNFKS) i Udruženje “Bordo Prijatelji 1946" zatražili su sastanak sa članovima Upravnog Odbora FK Sarajevo povodom posljednjih dešavanja u i oko kluba, a koji je održan večeras.
Nakon detaljne analize kompletne situacije u kojoj se nalazi FK Sarajevo, zajednički zaključak je da postojeća Uprava Bordo tima povuče svoje ostavke i nastavi sa radom.
"Postojeći UO ima potpunu podršku oba udruženja koja su legitimni i organizovani predstavnici navijača FK Sarajevo. UNFKS i BP 1946 insistiraju na povlačenju ostavki Amira Rizvanovića i ostalih članova Uprave FK Sarajevo i time dajemo prednost započetim sistemskim rješenjima nagomilanih problema, a koje Skupština FK Sarajevo nije mogla riješiti zbog poznatog slučaja “nedostatka kvoruma” prije nekoliko dana”, zajednička je izjava čelnih ljudi UNFKS i UBP1946.
Rizvanović je nakon neuspjele Skupštine bio razočaran, najavio je povlačenje, ali je večeras promijenio mišljenje.
"Klub postoji zbog navijača, a nakon intenzivne komunikacije posljednjih dana mogu potvrditi da je došlo do potpunog usaglašavanja stavova kada su u pitanju dugoročna rješenja za FK Sarajevo", riječi su Rizvanovića.
Nakon neuspjele sjednice Skupštine FK Sarajevo koja je trebala biti održana 17. juna Udruženje navijača FK Sarajevo (UNFKS) i Udruženje “Bordo Prijatelji 1946" zatražili su sastanak sa članovima Upravnog Odbora FK Sarajevo povodom posljednjih dešavanja u i oko kluba, a koji je održan večeras.
Nakon detaljne analize kompletne situacije u kojoj se nalazi FK Sarajevo, zajednički zaključak je da postojeća Uprava Bordo tima povuče svoje ostavke i nastavi sa radom.
"Postojeći UO ima potpunu podršku oba udruženja koja su legitimni i organizovani predstavnici navijača FK Sarajevo. UNFKS i BP 1946 insistiraju na povlačenju ostavki Amira Rizvanovića i ostalih članova Uprave FK Sarajevo i time dajemo prednost započetim sistemskim rješenjima nagomilanih problema, a koje Skupština FK Sarajevo nije mogla riješiti zbog poznatog slučaja “nedostatka kvoruma” prije nekoliko dana”, zajednička je izjava čelnih ljudi UNFKS i UBP1946.
Rizvanović je nakon neuspjele Skupštine bio razočaran, najavio je povlačenje, ali je večeras promijenio mišljenje.
"Klub postoji zbog navijača, a nakon intenzivne komunikacije posljednjih dana mogu potvrditi da je došlo do potpunog usaglašavanja stavova kada su u pitanju dugoročna rješenja za FK Sarajevo", riječi su Rizvanovića.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ti si jedan od pametnijih ovdje, cini mi se !CoDe je napisao/la:Ma odo spavati znat cu sve za 10 dana i sta se ja imam ovdje zivcirati . Klub postoji zbog nas a mi postojimo zbog Kluba !

1947!
Sarajevo ce pobjedi ovaj Erebro 90% sam siguran u to ,podrske nece nedostajati ima nasih tamo ko Kineza
.Puno srece u Europi komsinice.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kako je krenulo mi cemo sami sebe pobjeditMuhamedTM je napisao/la:Sarajevo ce pobjedi ovaj Erebro 90% sam siguran u to ,podrske nece nedostajati ima nasih tamo ko Kineza.Puno srece u Europi komsinice.
Ove godine sam kontao da ce Sarajevo zavrsit na 4 ili 5 poziciji a vi zavrsiste 2 (jos svam je situacija u klubu sjebada), tako da ovaj Erebro pada i to u prvoj tekmi .HZ_ilidzaa je napisao/la:Kako je krenulo mi cemo sami sebe pobjeditMuhamedTM je napisao/la:Sarajevo ce pobjedi ovaj Erebro 90% sam siguran u to ,podrske nece nedostajati ima nasih tamo ko Kineza.Puno srece u Europi komsinice.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Rule_hz je napisao/la:Amir Rizvanović ostaje predsjednik FK Sarajevo!
Odlično!
Ovakav rasplet događaja predstavlja mnogo više od činjenice da nismo ostali obezglavljeni ponovo. Mislim da su njegove reperkusije znatno veće, ovo konačno znači da se klub kreće u pravom smjeru, dugo očekivanom. Da konačno na čelu kluba može biti čovjek koji se vodi ispravnim, profesionalnim smjernicama, a ne nekim agendama koji su daleko od gore navedenih. Drago mi je da sam pogriješio, ipak je prošlo vrijeme lokalnih šerifa i konačno jedan ozbiljan poslovni čovjek može voditi naš klub. Nadam se da je ovim i došao kraj kafansko-mahalskog upravljanja klubom i da su pravi paraziti konačno prepoznati i razotkrivene njihove mutne radnje kojima su na svaki način pokušali napraviti razdor između navijača okupljenih oko BP-a i UNFKS-a na jednoj strani i Rizvanovića i UO na drugoj.
mozem li iko reci ima li ista novo sa AL-SHIDDI.?.
Ništa zvanično. Sve su prilike da je to bilo puko nagađanje na osnovu nekih nekonkretnih kontakata.TKC je napisao/la:mozem li iko reci ima li ista novo sa AL-SHIDDI.?.