Zezam te nisi valjda stvarno ti Franto jer je on stao s arapima a ti poceo eto zato

Drug, ovaj tvoj post je prosaran mrznjom. Ali nema veze. Koga ja ne prihvatam? Retoricko pitanje. Slavim Bajrame, ali ih u svakom slucaju ne potenciram i ne namecem javno. Ne znate prihvatati salu na svoj racun a samo trabunjate o nekakvim idejama, koje su odavno napustile taj grad. Pitaj druge, ako meni ne vjerujesMortemHz je napisao/la: TI SI JEDINI KOJI TO POTENCIRAS, DANIMA SAMO SPOMINJES NEKE ARAPE, TURKE, MUSLIMANE I KALIFAT i zelis srozati Sarajevo na svaki moguci nacin. Meni si povukao zivac radi ovoga sto radis da bi ti **** sve poremeceno u ovom trenutku iako nisam musliman, zamisli tek kako se ti ljudi osjecaju kada ovu bolest citaju, ti ne prihvatas razlicite ljude sto je i odlika Sarajeva od osnivanja, po cemu smo svjetski poznati i ok onda, to je tvoj izbor ali zasto pljuvanje multietnicnosti, vjera, ljudi, samo zato sto nisu kao ti?! Jesi li se na planini rodio? Uzivaj u svom poremecenom i bolesnom zivotu jado jadni.
I ne čitam šta piše, iako imam pomalo sadisičkih sklonosti, mazohističkih vala nemam.MuhamedTM je napisao/la:Nokakav ja ti si fazon, samo pisi s drugog acc. Sloki, Franto bolje ti cuci
![]()
Zezam te nisi valjda stvarno ti Franto jer je on stao s arapima a ti poceo eto zato
Ne može.rodrigo87 je napisao/la:Tuzlaci, moze li mi neko poslati ono pismo za javnost UG Fukare ?
Sloki je napisao/la:Nema gore kletve i goreg osjecaja, nego kad te drugovi izdaju. Palim. Pozdrav
Naporan si dijete, ohladi ne mogu tvoje glupe postove ni citati.Sloki je napisao/la:Nema gore kletve i goreg osjecaja, nego kad te drugovi izdaju. Palim. Pozdrav
hahahahhaaAgamemnon je napisao/la:Sto se meni zalis, nadji bolji posao.Rigoletto je napisao/la:jedan čistač toaleta si takvo nešto ne može priuštitiAgamemnon je napisao/la:Rigoleto,@
Oprosti zaboravio sam da u tvoje selo jos nije stigla satelitska,o drugim stvarima da ne pricamo.
NetTv
A bosanske tiskovine mozes kupiti gdje oces djecko,nase, srpske,sport. ..cak i ovdje,mos misliti.
Ali nema to u tvom selu.
Nisam upratio,sto sad ovi tuzlaci hoce da ovaj Azemir ode?newborn je napisao/la:HUSIĆU AZMIRE ODLAZI IZ SVETINJE
Podrška fufarama!
Sloki je napisao/la:Nema gore kletve i goreg osjecaja, nego kad te drugovi izdaju. Palim. Pozdrav
10 % hoce.hskzmostar je napisao/la:Nisam upratio,sto sad ovi tuzlaci hoce da ovaj Azemir ode?newborn je napisao/la:HUSIĆU AZMIRE ODLAZI IZ SVETINJE
Podrška fufarama!
Ko ce ga vise znati. Licni interesi ili tu neko dobro placen da unese nemir.hskzmostar je napisao/la:A zasto tih 10% hoce,cak sam cuo da je njegova supruga najavila odlazak Azemira iz Slobode radi pritiska i nezadovoljstva navijaca,nisu mi jasni digao vas iz pepela!