Pa Cimi je otiso za 3 miliona valjdafks74 je napisao/la:Novinari neznaju racunati, 15 % od 4 miliona je 600 000.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
MI od ogovora dobijamo 15+2+3(ako smo isplatili Leotar) = 20%zagor1987 je napisao/la:Niej tacko mi dobijamo 600 milja zbog klauzle eura,plus fomd solidarnosti mi i leotar,mada smo mi od Leotara otkupili taj njihov procenat davno tako da sve nama idepaulus je napisao/la:Sto se tice cifre pisu da dobijamo 375.000 jer radi nake solidarnosti Fifine , nas za ove fukarske klubove koji nisu elita moramo dat Leotaru 75000 eura .
na 2,5 miliona 500.00 (75.000 možda Leotaru)
na 3,0 miliona 600.00 (90.000 možda Leotaru)
neko spomenu i 4 miliona, ne znam odakle mu cifra, ali tada je 800.000
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ode mali
Donese nam finih para. Nebitno je koliko (kako god skontam milion KM sigurno) ako pare ostanu mirovati
Daj dovedite nekog u napad, ako je istina da je Ahmet 'preselio' preko zime.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nezna izgleda niko, jedni pisu potpisao na 4,5 godine za 4 mil, drugi 3,5 godine za 2,5 mil. ko ce vise znati. Mozda nije ni otisao.Inijesta je napisao/la:Pa Cimi je otiso za 3 miliona valjdafks74 je napisao/la:Novinari neznaju racunati, 15 % od 4 miliona je 600 000.
Fond solidarnosti iznosi 5% od transfera, dijeli se na osnovu sezone u kojoj je igrač proslavio rođendan:
12. rodjendan - 0.25 % - Leotar
13. rodjendan - 0.25 % - Leotar
14. rodjendan - 0.25 % - Leotar
15. rodjendan - 0.25 % - Leotar
16. rodjendan - 0.5 % - Leotar
17. rodjendan - 0.5 % - Leotar
18. rodjendan - 0.5 % - Leotar
19. rodjendan - 0.5 % - Leotar
20. rodjendan - 0.5 % - Leotar
21. rodjendan - 0.5 % - Sarajevo
22. rodjendan - 0.5 % - Sarajevo
23. rodjendan - 0.5 % - PAOK
i haj sad vi meni objasnite kojom magijom smo mi 'kupili' ovo od Leotara ?
ps. da ne pomisli neko da ozbiljno pitam
ovo se ne moze kupiti tako da Leotaru ide 3.5 % od transfera, mi dobijamo 1% a Paok 0.5 % samo od fonda solidarnosti, a to koliko smo se mi jos ugradili prilikom prodaje ne znam
ps. da ne pomisli neko da ozbiljno pitam
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjerovatno 5 miliona maraka, mene interesuje tacan procenat.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Odose i Sadiku i Hadzic,od Cimija opasna lova. Jarane mozes sa ovim parama ligu kupit komplet al kasno sad ,dok se oni skontaju ostali pokupise.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zuka objavio 3 miliona, vjerovatno je to to, 2,4-2,415 Grcima, ostalo nama i LeotaruMortemHz je napisao/la:Vjerovatno 5 miliona maraka, mene interesuje tacan procenat.
a što misliš da se ovo ne može kupiti?THEC je napisao/la:Fond solidarnosti iznosi 5% od transfera, dijeli se na osnovu sezone u kojoj je igrač proslavio rođendan:
ps. da ne pomisli neko da ozbiljno pitamovo se ne moze kupiti tako da Leotaru ide 3.5 % od transfera, mi dobijamo 1% a Paok 0.5 % samo od fonda solidarnosti, a to koliko smo se mi jos ugradili prilikom prodaje ne znam
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
850.000 KM od Cimija po mojoj racunici.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ma realno je i najbolje da idu, kad vec nasi ne znaju dje gone, u smislu daj i titule, i afirmaciju igraca i kamp itd. 
Prodaji ovako pa ako uspiju kupi postotke od sljedece prodaje i solidarnosti, ko mali plavi
Iskreno mi zao ali heben vakat dosao, ne samo kod nas...
Prodaji ovako pa ako uspiju kupi postotke od sljedece prodaje i solidarnosti, ko mali plavi
Iskreno mi zao ali heben vakat dosao, ne samo kod nas...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Tačno, opasna lova za naše uslove sa kojom možeš puno. Vjerujem da, ako se prodaju ova dva igrača, cifra neće biti mala. Brat bratu, mogu se dovesti 3-4 extra slobodna igrača i da ti ostane opet velik dio novca od ovih transfera, ali... ne treba nam tomiky_hz je napisao/la:Odose i Sadiku i Hadzic,od Cimija opasna lova. Jarane mozes sa ovim parama ligu kupit komplet al kasno sad ,dok se oni skontaju ostali pokupise.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Alen Mustafić produžio ugovor, talentovani veznjak potpisao do 2021. godine
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/al ... odine/4340
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mladi veznjak potpisao ugovor sa FK Sarajevo: Čast mi je biti dio najvećeg bh. kluba
Kratko i jasno, sretno i budi novi Gojko Cimirot.
Kratko i jasno, sretno i budi novi Gojko Cimirot.
FK Sarajevo
Ako Husref ne izađe nakon prelaznog roka u javnost i ne kaže "nisam zadovoljan pojačanjima, tražio sam trosjed a kupili su mi lampu" (omaž velikom Rafi
), hoćemo l' ga popljuvat k'o i Čalu lani? Ozbiljno pitam, na Čalu je bilo drvlje i kamenje poslije Liivaka i Lelića što je šutio, baš me zanima kakva će sad reakcija bit ako ne dođe nikakvo ozbiljno ime do kraja.
P.S. budući da kone očito više prate ovu temu nego svoju, poručujem im da obale Adukoru spolni organ od 450 mm radi uroka, neću da pišem na onoj temi jer sam četnik a to smeta zlatnim ljiljanima iz reda komšinica.
P.S. budući da kone očito više prate ovu temu nego svoju, poručujem im da obale Adukoru spolni organ od 450 mm radi uroka, neću da pišem na onoj temi jer sam četnik a to smeta zlatnim ljiljanima iz reda komšinica.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- belosevic23
- Kontakt:
BREAKING NEWS!
Najveći transfer u januarskom roku jeste transfer repića kose veznog igrača Sarajeva, Miloša Stanojevića, na neko bolje mjesto gdje mu nema povratka...
Najveći transfer u januarskom roku jeste transfer repića kose veznog igrača Sarajeva, Miloša Stanojevića, na neko bolje mjesto gdje mu nema povratka...
kako ces ba kupiti godine koje je igrac kao dijete proveo u nekom klubu ?DenchiNL je napisao/la:a što misliš da se ovo ne može kupiti?THEC je napisao/la:Fond solidarnosti iznosi 5% od transfera, dijeli se na osnovu sezone u kojoj je igrač proslavio rođendan:
ps. da ne pomisli neko da ozbiljno pitamovo se ne moze kupiti tako da Leotaru ide 3.5 % od transfera, mi dobijamo 1% a Paok 0.5 % samo od fonda solidarnosti, a to koliko smo se mi jos ugradili prilikom prodaje ne znam
Pyro is not a crime !
Zukanovic je napisao/la:Alen Mustafić produžio ugovor, talentovani veznjak potpisao do 2021. godine
Ovi su mi najjaci sto komentarisu da je otiso u losiju ligu hu ha. Nek on ode u Kinu, Arabiju... Samo nek nama kapa.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- f0rest1946
- Kontakt:
Bravo zaa ovoZukanovic je napisao/la:Alen Mustafić produžio ugovor, talentovani veznjak potpisao do 2021. godine
Ovaj mali ce biti strasan igrac abd, samo vidim dobar je drug sa Radovcem
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 15 gostiju.