FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BTX
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BTX » 25 jan 2018, 19:10

MortemHz je napisao/la:Kako SportSport.ba saznaje, klub će do kraja prelaznog roka napustiti omladinski reprezentativci Bosne i Hercegovine Nedim Hadžić (18) i Rijad Sadiku (18), koji će karijeru nastaviti van granica naše zemlje.

Mladi napadač Nedim Hadžić se već oprostio od saigrača i on će karijeru vjerovatno nastaviti u Portugalu, dok bi Sadiku u narednoj sedmici mogao potpisati za jedan njemački klub.

Odlasci mladih talenata sa Koševa dodatno će napuniti kasu Bordo tima, a dobra vijest za FK Sarajevo da će u klub stići i procenat od prodaje Gojka Cimirota koji je potpisao za Standard iz Liježa. Ta suma se kreće između 350 i 400 hiljada eura.

Hadžić i Sadiku važe za velike talente. Standardni su reprezentativci Bosne i Hercegovine kroz sve omladinske kategorije i sigurno je da bi u budućnosti mogli znatno napredovati i osigurati ozbiljne karijere u Evropi.
dolari euri
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jan 2018, 19:11

Sabinho je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Stanojevic na 350k, Saric na 500k i Krste na 500k. Ova trojica od mene. Vidim od ljeta nije update radjen za cijene....
Stanoja mora biti skuplji od ove dvojice.
Krste ima dobru statistiku, mogu biti isti dok Sarić stepenicu nize treba ici.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 25 jan 2018, 19:11

THEC je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la: pa ugovorom :D šta ja znam, čini mi se da je Ibrak to nešto išao njima na noge i dogovarao...
znam i ja za to da je Ibrak nesto kupovao dodatno od njih ali sigurno nije mogao ovo kupiti, jedino sto se moglo desiti je da kad je Cimirot presao iz Leotara u Sarajevo mi smo imali mozda 'samo' 80% prava na Cimirota a Leotar ili neki menadzer/agencija su zadrzali 20 % pa smo mi onda naknadno kupili i tih 20 % (broj je nebitan, mozda je bilo vise ili manje procenata u pitanju, ugl poenta je da u svijetu fudbala itekako postoje ovakve stvari, a Porto najvise ima iskustva sa tim, mnogi juznoamerikanci koje su dovodili u klub su iza sebe imali razne agencije ili menadzere koji su zadrzavali za sebe odredjene procente pa za mnoge igrace Porto nije uzeo bas one pare koje su se u javnosti spominjale jer jbg nisu imali 100 %-na prava na igraca)

@esport s obzirom da je ovaj fond ili mehanizam solidarnosti kreirala FIFA mislim da nije moguce ustupiti ta prava
OK, ali stvarno bih prebio onoga koji sa igraćem koji je fazi ferpleja, potpiše ugovor dan nakon rođendana(30.06 i 01.07.2013g.), ako je to ono što odlučuje o tih 0,5%, taj jedan dan vrijedi 6500 +15000 evra, na ova dva ugovora, a biće ih još.
:crazy:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 jan 2018, 19:13

Sabinho je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Stanojevic na 350k, Saric na 500k i Krste na 500k. Ova trojica od mene. Vidim od ljeta nije update radjen za cijene....
Stanoja mora biti skuplji od ove dvojice.
i s obzirom da izgleda Sarić ode...njega ostavi
tu je veza Stanojević-Adukor-Rahmanović i dodatno ovi što će s repkom upisat nastup po mali +(30-40K po tekmi)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 jan 2018, 19:15

Bravo upravo! Dva najveca talenta odose za sicu :bih:
To je taj sistem koji treba da ima svaki klub, a sad nam probajte naci jos nekog grijaca tribina u prekodrinskim nizeligasima :bih:
Zadnja izmjena: Evolution87, dana/u 25 jan 2018, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 jan 2018, 19:16

Pa Stan sa 250k moze max ici 100k. Nije sad prekucao nego je bio dobar. Saric i Krste na statistiku mogu slobodno po 50k gore. Ostale ne bih, dajte vi jos kojeg ubacite :D Meni ova trojica zapala za oci :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jan 2018, 19:18

Valjda se i godine nesto pitaju. :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 25 jan 2018, 19:21

Evolution87 je napisao/la:Bravo upravo! Dva najveca talenta odose za sicu :bih:
To je taj sistem koji treba da ima svaki klub, a sad nam probajte naci jos nekog grijaca tribina u prekodrinskim nizeligasima :bih:
Po cemu du oni veci talenti od Mustafica ili Mujkica? Po medijskim naslovima?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jan 2018, 19:22

Sad ove pare uložit na jednog ekstra špica i jednog beka koji je odigrao barem 3 tekme lani i to je to.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jan 2018, 19:29

zlo87 je napisao/la:
Nije to bitno ko je talentovaniji, i ta dvojica ce vjerovatno ovako otici. :(
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 25 jan 2018, 19:30

MortemHz je napisao/la:Nova oprema nasih igraca:
slika
Nova oprema i Akademiji do kraja sedmice...

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 25 jan 2018, 19:33

skoroalen je napisao/la:Sad ove pare uložit na jednog ekstra špica i jednog beka koji je odigrao barem 3 tekme lani i to je to.

Niko krilo nekakvo ne spominje da valja posto takvog nemamo.Halilovic ****,hebi isto,kuzmanovic panj,velkoski panj na krilu.Danas se zna u fudbalu su najbolji svjetski igraci krila prevazna pozicija a mi nemamo niti jedno kako treba.**** li im najmilije zato,ovi u upravi blage veze nemaju a vidim ni musemic se izgleda ne brine.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 jan 2018, 19:47

Bravo za upravu :clap:

Odavno vise novca nismo zaradili...
ABd do ljeta ce se sve konsolidovati i onda mozemo ocekivati nesta vise...

Valentin :opaopa:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 jan 2018, 19:51

Laznjak je napisao/la:Ovi su mi najjaci sto komentarisu da je otiso u losiju ligu hu ha. Nek on ode u Kinu, Arabiju... Samo nek nama kapa.
Inace ce taj novac biti ulozen u pojacanja i osvojit cemo ligu. Sjeti se kakva je situacija bila kada smo prodali Cimija i dobili duplo vise para. Ulozili u tim i harali. Bravo.
Sabrine mi moje!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 25 jan 2018, 19:55

Hadzic, Mujagic, Sadiku i Mustafic ce za 5 godina biti glavni igraci u reprezentaciji, a nas klub ce na osnovu njihovih transfera uzeti milione, a koliko ce ih biti jos Bog zna...Za deset godina se moze uzeti dvadeset miliona KM sto su ogromni novci od djece..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 25 jan 2018, 19:56

Dva mlada fudbalera Sarajeva svoju karijeru će nastaviti u redovima portugalskog Leixoesa.

Dvojac iz Bordo kluba Nedim Hadžić i Demirel Veladžić sutra će otputovati u Portugal, a za prekosutra je zakazano potpisivanje ugovora. Hadžić i Veladžić važe za jedne od najperspektivnijih u svojoj generaciji, a Hadžić je od strane Guardiana uvršten među 60 najperspektivnijih fudbalera u svom uzrastu. Kao što smo i pisali prije dvije sedmice, svi uslovi postavljeni između dva kluba bili su dogovoreni, uprava koševskog premijerligaša je prihvatila ponudu Portugalaca, a sve će biti ozvaničeno potpisivanjem ugovora koje je zakazano za subotu.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 jan 2018, 19:57

Sabinho je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:
Nije to bitno ko je talentovaniji, i ta dvojica ce vjerovatno ovako otici. :(
ima ba đece, prave ljudi :D
nekiduuuuuuuuuuuu :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 jan 2018, 19:59

Mislim da mi imamo vise koristi od ovih omladinaca, ako sada odu uz procenat od narednog transfera, nego da ostanu ovdje. Bolje ce uslove imati za napredovanje , siguran sam u to

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 jan 2018, 20:01

BosnianKingdom je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Ovi su mi najjaci sto komentarisu da je otiso u losiju ligu hu ha. Nek on ode u Kinu, Arabiju... Samo nek nama kapa.
Inace ce taj novac biti ulozen u pojacanja i osvojit cemo ligu. Sjeti se kakva je situacija bila kada smo prodali Cimija i dobili duplo vise para. Ulozili u tim i harali. Bravo.
nema dine a ni ješića :D
slika

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 jan 2018, 20:02

Nemamo MI navijaci nikakve koristi! Imaju uhljebi u klubu i tan kojeg boli qita za tu sicu.
MI bi imali da su ovi koji vode nas klub sposobni dovest kako bog zapovjeda pojacanje a ne da nam sloboda mrtva krade igrace ispod nosa. Teleopticari i jesu nas nivo!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], muhamedhulk i 15 gostiju.