FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajlija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajlija » 26 jan 2018, 13:30

zagor1987 je napisao/la:600 hiljada eura za Cimija plus ovaj procenat solidarnosti koji pripada cjelokupan nama a ne Leotaru nije lose.
Cuj 600 000 €.....
Odvadi malo brate.
04.10.2009 !!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 26 jan 2018, 13:36

sarajlija je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:600 hiljada eura za Cimija plus ovaj procenat solidarnosti koji pripada cjelokupan nama a ne Leotaru nije lose.
Cuj 600 000 €.....
Odvadi malo brate.
Odvadit će to ovi iz kluba :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 jan 2018, 14:23

Imam oshecaj da bi Krste mogao biti medju ovim sto ce na klupu s Husrefom

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 26 jan 2018, 14:36

Husref izgleda nije zadovoljan Hodzicem i Huseinovicem.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 26 jan 2018, 14:38

Pa ima li iko da je zadovoljan Said agom?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 26 jan 2018, 14:39

@Lacoste. :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 26 jan 2018, 14:40

pasica je napisao/la:Pa ima li iko da je zadovoljan Said agom?
Slastičarne :mrgreen:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 jan 2018, 14:43

Autolimari i butici sa phederskom odjećom...
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 26 jan 2018, 15:01

joker90 je napisao/la:Autolimari i butici sa phederskom odjećom...
:urnebes:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 26 jan 2018, 15:03

Laznjak je napisao/la:Husref izgleda nije zadovoljan Hodzicem i Huseinovicem.
Od koga si to brate nacuo?

A i ja kad bi pogađao koja su to 3 igrača, Hodžić i Husejnović bi bili jedni od njih, vjerovatno, nemam pojma što :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 26 jan 2018, 15:10

sarajlija je napisao/la:
Cuj 600 000 €.....
Odvadi malo brate.
3 mil eura je transfer,plus procenti koje smo odkupili dodaj i 20 posto uostalom tako i na avazu pise

saskend444
Kontakt:

Post Postao/la saskend444 » 26 jan 2018, 15:20

Hodžić, Husejinović, Kuzmanović... ovaj partizanac je doveden da se Hodžiću stvori konkurencija na treninzima jer se previše opustio.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 26 jan 2018, 15:33

zagor1987 je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:
Cuj 600 000 €.....
Odvadi malo brate.
3 mil eura je transfer,plus procenti koje smo odkupili dodaj i 20 posto uostalom tako i na avazu pise
Pa procenti koje smo otkupili od leotara ne ulaze u ovu pricu...to je imalo veze kad smo mi prodavali Cimirota

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 26 jan 2018, 15:39

To ima veze kada god on napravi transfer, a ovih 20% je samo ovaj transfer iz PAOKa.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2018, 15:44

zagor1987 je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:
Cuj 600 000 €.....
Odvadi malo brate.
5 miliona maraka i 15% je tacnija cifra meni se cini.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jan 2018, 15:55

Ne znam, nisam pametan za Hadžića i ostale. Al imam dojam da će ova prodaja dugoročno bit bolja nego Ćavar u Bundesligu. Momci će igrat u klubu koji je non-stop na oku skautima portugalskih velikana, a dalje lahko ide ako se pokažu. Ako u ovom klubu ne pokažu klasu onda ih ni Benfica direktno od nas ne bi uzela, svodi se na isto. Možda bismo ih mogli prodat nakon cijele sezone u prvom timu za 800k, prodat nekom timu kojem gori pod nogama u nekoj od boljih liga i ti momci bi se za koju godinu vratili ovdje. Ovako idu postepeno, yebeno je kad iz Premijer lige naglo odeš u jaku ligu pa nikad ne zaigraš, onda je povratna karta realno rješenje (Husejinović, Stevanović).
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2018, 16:02

simidobar je napisao/la:
Ko zna kakvi su to talovi, mozda mu sluzimo ko praonica... Nije moguce za biznismena poput Tana da baca pare, kod njih je sve u cent proracunato, nema fule. Na to da je on nesto zaboravio uopste ne treba pomisljat, porodican covjek, odrastao u disciplini strogoj, pametan.

Zagorski je totalno u pravu, pogledaj nam pojacanja, pogledaj akademiju i njen uspjeh, pa pogledaj sprejinu sta rade bez akademije...

Uporedi Mamicev Dinamo na pocetku "proizvodnje" igraca, pogledaj ove Turke Celikove..
Ovi nasi su totalne tarabe sto se tice sporta, hinjavi su i nezainteresovani, emocije su im nula bodova, sto se u narodu kaze "oni su ko mlohava cuna". Mute nesto.
Dakle da ponovim

SPECIJALNA NASTAVA :damn: :facepalm:

:wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2018, 16:06

zagorski je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
zagorski je napisao/la:evo sada otprilike ocekujemo priliv sredstava cca 700-800k eura (Cimirot i ova tri malca),pa ocekivati je bar dva extra kvalitetna igraca da dovedemo i napadnemo titulu,a umjesto toga dobijemo lika koji haman godinu dana nije igrao u drugoligasu,a tzv. ‘mrtva’ Sloboda ti klepi igraca kojeg ti zelis i koji ti treba,to puno govori.
pa čovječe nismo znali za Cimijev transfer kad se zovnuo ovaj na probu jbt...ti koda su legle pare već a mi eto nećemo dobre igrače???
neće Obrad da šarne pa šta sad, hoće na pola pa da bira na ljeto...ko i dosta drugih...nije u formi ne igra, ti ga vratiš taman i on ode... :thumbup:
Ok,ali vidjeces i na ljeto da ce biti slicno. Ako se marka od ovih sredstava ulozi u ekipu i ako se dovede bar jedno kvalitetno pojacanje koje ce nam uliti nadu u neki rezultat ti imas od mene rucak u kojem god hoces restoranu,naravno piće,kolač,konobaricu i sve ostalo sto ide uz dobar rucak :D
"Sigurno da ćemo sve kombinovati. Imamo fantastične uslove, igrat ćemo četiri utakmice i naša nesreća je što nam neće biti standardna četvorica igrača", rekao je Musemić, pa je dodao:

"Znam da su navijači nestrpljivi, bit će novih igrača, ali teško je doći do njih. Dosta ih je bilo posljednjih godina, ali nećemo da pravimo greške i da dajemo ugovore na duži period. Nadam s da ćemo riješiti još dva igrača, ali nikom neću obećati, jer znate kako se lako izjalovi sve".

"Moj cilj je da imam što veći broj kvalitetnih igrača. Treneri žive od rezultata", tvrdi Musemić.

"Imamo 14 teških utakmica, ambicije su nam velike i na proljeće želimo biti bolji nego jesenas", tvrdi starteg bordo tima.

"Ima igrača koji bi trebali i morali više, ali imam dva-tri igrača s kojima nisam zadovoljan. Ili će oni sjediti pored mene na klupi ili će se popraviti", zaključio je, dodavši da su se novajlije pokazale dobro u prethodnim danima.

"Potrudićemo se da budemo bolji. Imali smo turbulentnu utakmicu, ali uspjeli smo se vratiti i sada je cilj da budemo još bolji. Ali navijačima obećavam da ćemo se potruditi da kupimo igrače s kojima ćemo se pojačati", tvrdi Musemić.
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 26 jan 2018, 16:10

skoroalen je napisao/la:Ne znam, nisam pametan za Hadžića i ostale. Al imam dojam da će ova prodaja dugoročno bit bolja nego Ćavar u Bundesligu. Momci će igrat u klubu koji je non-stop na oku skautima portugalskih velikana, a dalje lahko ide ako se pokažu. Ako u ovom klubu ne pokažu klasu onda ih ni Benfica direktno od nas ne bi uzela, svodi se na isto. Možda bismo ih mogli prodat nakon cijele sezone u prvom timu za 800k, prodat nekom timu kojem gori pod nogama u nekoj od boljih liga i ti momci bi se za koju godinu vratili ovdje. Ovako idu postepeno, yebeno je kad iz Premijer lige naglo odeš u jaku ligu pa nikad ne zaigraš, onda je povratna karta realno rješenje (Husejinović, Stevanović).
Nije to problem, svi smo se slozili da bi mladici samo propali kod nas i neka idu, bacit bokal vode za njima i selam alejk.

Al ja bgm ne navijam za ekonomsku firmu! Boli me kita koliki je iznos transfera ako te pare nece biti ulozene u prvi tim da bi klub postigao svoj cilj, koji nije izborena eveopa!!!
Mene boli sto se ta talentovana djeca prodaju, salju u neke bosa skohercegovacke pripizdine (pidro) a dovode se (milion posto) taldzijski igraci iz yebenog teleoptika... sta nama navijacima to govori? Za koga mi to navijamo? Kakvi su zapravo ciljevi?

Ova uprava je gora od ibraka, kusturice i selimovica! Oni bar imaju dva trofeja iza svih sramota, lopovluka i seljakluka koje odradise.
Ovi se busaju nekakvom organizacijom kurcima palcima a prica im se nikako ne poklapa sa onim sto rade. Valentin govorio kako ce dulja produzit ugovor, kako ce doc kapitalci pa znamo kako sve zavrsi. Husref sad govorio kako ce doc provjereni igraci koji ce nas pojacat pa onda govori za halilovica 'pa eto tu je, nek se dokaze pa cemo vidjet'. To je vama ok? Meni nije! Smrdi nesto u klubu odavno, i ne ide na dobro.

A od svega najvise smrdi ovo ****!
slika
Neka je on dobio besplatan odmor u antaliji, boli njega neka stvar za interesima kluba, bitno je da je stomak nahranjen, novcanik pun i tal uspjesan!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2018, 16:10

Općina Centar i Vlada KS će izdvojiti 500.000 KM za modernizaciju stadiona Koševo

Dali nam jos 8 milja za rad kluba, jesu se pretrgli :rol: :rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, muhamedhulk i 44 gosta.