Cuj 600 000 €.....zagor1987 je napisao/la:600 hiljada eura za Cimija plus ovaj procenat solidarnosti koji pripada cjelokupan nama a ne Leotaru nije lose.
Odvadi malo brate.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Cuj 600 000 €.....zagor1987 je napisao/la:600 hiljada eura za Cimija plus ovaj procenat solidarnosti koji pripada cjelokupan nama a ne Leotaru nije lose.
Odvadit će to ovi iz klubasarajlija je napisao/la:Cuj 600 000 €.....zagor1987 je napisao/la:600 hiljada eura za Cimija plus ovaj procenat solidarnosti koji pripada cjelokupan nama a ne Leotaru nije lose.
Odvadi malo brate.
Slastičarnepasica je napisao/la:Pa ima li iko da je zadovoljan Said agom?
joker90 je napisao/la:Autolimari i butici sa phederskom odjećom...
Od koga si to brate nacuo?Laznjak je napisao/la:Husref izgleda nije zadovoljan Hodzicem i Huseinovicem.
3 mil eura je transfer,plus procenti koje smo odkupili dodaj i 20 posto uostalom tako i na avazu pisesarajlija je napisao/la:Cuj 600 000 €.....zagor1987 je napisao/la:600 hiljada eura za Cimija plus ovaj procenat solidarnosti koji pripada cjelokupan nama a ne Leotaru nije lose.
Odvadi malo brate.
Pa procenti koje smo otkupili od leotara ne ulaze u ovu pricu...to je imalo veze kad smo mi prodavali Cimirotazagor1987 je napisao/la:3 mil eura je transfer,plus procenti koje smo odkupili dodaj i 20 posto uostalom tako i na avazu pisesarajlija je napisao/la:Cuj 600 000 €.....zagor1987 je napisao/la:600 hiljada eura za Cimija plus ovaj procenat solidarnosti koji pripada cjelokupan nama a ne Leotaru nije lose.
Odvadi malo brate.
5 miliona maraka i 15% je tacnija cifra meni se cini.zagor1987 je napisao/la:3 mil eura je transfer,plus procenti koje smo odkupili dodaj i 20 posto uostalom tako i na avazu pisesarajlija je napisao/la:Cuj 600 000 €.....zagor1987 je napisao/la:600 hiljada eura za Cimija plus ovaj procenat solidarnosti koji pripada cjelokupan nama a ne Leotaru nije lose.
Odvadi malo brate.
Dakle da ponovimsimidobar je napisao/la:
Ko zna kakvi su to talovi, mozda mu sluzimo ko praonica... Nije moguce za biznismena poput Tana da baca pare, kod njih je sve u cent proracunato, nema fule. Na to da je on nesto zaboravio uopste ne treba pomisljat, porodican covjek, odrastao u disciplini strogoj, pametan.
Zagorski je totalno u pravu, pogledaj nam pojacanja, pogledaj akademiju i njen uspjeh, pa pogledaj sprejinu sta rade bez akademije...
Uporedi Mamicev Dinamo na pocetku "proizvodnje" igraca, pogledaj ove Turke Celikove..
Ovi nasi su totalne tarabe sto se tice sporta, hinjavi su i nezainteresovani, emocije su im nula bodova, sto se u narodu kaze "oni su ko mlohava cuna". Mute nesto.
zagorski je napisao/la:Ok,ali vidjeces i na ljeto da ce biti slicno. Ako se marka od ovih sredstava ulozi u ekipu i ako se dovede bar jedno kvalitetno pojacanje koje ce nam uliti nadu u neki rezultat ti imas od mene rucak u kojem god hoces restoranu,naravno piće,kolač,konobaricu i sve ostalo sto ide uz dobar rucakDenchiNL je napisao/la:pa čovječe nismo znali za Cimijev transfer kad se zovnuo ovaj na probu jbt...ti koda su legle pare već a mi eto nećemo dobre igrače???zagorski je napisao/la:evo sada otprilike ocekujemo priliv sredstava cca 700-800k eura (Cimirot i ova tri malca),pa ocekivati je bar dva extra kvalitetna igraca da dovedemo i napadnemo titulu,a umjesto toga dobijemo lika koji haman godinu dana nije igrao u drugoligasu,a tzv. ‘mrtva’ Sloboda ti klepi igraca kojeg ti zelis i koji ti treba,to puno govori.
neće Obrad da šarne pa šta sad, hoće na pola pa da bira na ljeto...ko i dosta drugih...nije u formi ne igra, ti ga vratiš taman i on ode...
"Sigurno da ćemo sve kombinovati. Imamo fantastične uslove, igrat ćemo četiri utakmice i naša nesreća je što nam neće biti standardna četvorica igrača", rekao je Musemić, pa je dodao:
"Znam da su navijači nestrpljivi, bit će novih igrača, ali teško je doći do njih. Dosta ih je bilo posljednjih godina, ali nećemo da pravimo greške i da dajemo ugovore na duži period. Nadam s da ćemo riješiti još dva igrača, ali nikom neću obećati, jer znate kako se lako izjalovi sve".
"Moj cilj je da imam što veći broj kvalitetnih igrača. Treneri žive od rezultata", tvrdi Musemić.
"Imamo 14 teških utakmica, ambicije su nam velike i na proljeće želimo biti bolji nego jesenas", tvrdi starteg bordo tima.
"Ima igrača koji bi trebali i morali više, ali imam dva-tri igrača s kojima nisam zadovoljan. Ili će oni sjediti pored mene na klupi ili će se popraviti", zaključio je, dodavši da su se novajlije pokazale dobro u prethodnim danima.
"Potrudićemo se da budemo bolji. Imali smo turbulentnu utakmicu, ali uspjeli smo se vratiti i sada je cilj da budemo još bolji. Ali navijačima obećavam da ćemo se potruditi da kupimo igrače s kojima ćemo se pojačati", tvrdi Musemić.

Nije to problem, svi smo se slozili da bi mladici samo propali kod nas i neka idu, bacit bokal vode za njima i selam alejk.skoroalen je napisao/la:Ne znam, nisam pametan za Hadžića i ostale. Al imam dojam da će ova prodaja dugoročno bit bolja nego Ćavar u Bundesligu. Momci će igrat u klubu koji je non-stop na oku skautima portugalskih velikana, a dalje lahko ide ako se pokažu. Ako u ovom klubu ne pokažu klasu onda ih ni Benfica direktno od nas ne bi uzela, svodi se na isto. Možda bismo ih mogli prodat nakon cijele sezone u prvom timu za 800k, prodat nekom timu kojem gori pod nogama u nekoj od boljih liga i ti momci bi se za koju godinu vratili ovdje. Ovako idu postepeno, yebeno je kad iz Premijer lige naglo odeš u jaku ligu pa nikad ne zaigraš, onda je povratna karta realno rješenje (Husejinović, Stevanović).
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, muhamedhulk i 44 gosta.