FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2018, 16:11

MenaB5 je napisao/la:Bem ti upravo majku....Dvojicu najperspektivnijih nogometasa u BiH pustiti za premale pare...hahahha..smiju nam se svi...
haj se malo kontroliši, ovo je podforum NAVIJAČA FKS , ako hoćeš nekom psovat nešto uzmeš i napišeš mail pravo njima na klupsku adresu...
za tu dvojicu juniora ćemo tek vidjeti šta su i koliko su bolji ili lošiji od svojih kolega...

Hilmo buraz nemoj da ja ovo pišem....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 jan 2018, 16:29

Meni bilo zao kad je otisao Skoro i Cimirot takvi mi zao igraca a ovi sto odu a odigrali jednu ili ni jednu utakmicu ne zalim puno . Momcima puno srece nek naprave velike karijere a ja se okrecem Husrefu i momcima koji ce nosit bordo dres .

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 26 jan 2018, 16:31

MortemHz je napisao/la:Općina Centar i Vlada KS će izdvojiti 500.000 KM za modernizaciju stadiona Koševo

Dali nam jos 8 milja za rad kluba, jesu se pretrgli :rol: :rol: :rol:
Opcina Centar? Ja koliko znam samo je KS dao 500.000 KM
Sabrine mi moje!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 26 jan 2018, 16:32

saskend444 je napisao/la:Hodžić, Husejinović, Kuzmanović... ovaj partizanac je doveden da se Hodžiću stvori konkurencija na treninzima jer se previše opustio.
E jesu mu i doveli konkurenciju :urnebes:
Frajer će se još više zayebavat i opuštat :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2018, 16:34

BosnianKingdom je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Općina Centar i Vlada KS će izdvojiti 500.000 KM za modernizaciju stadiona Koševo

Nacelnik je potpisao ugovor danas sa nama, i oni ce sudjelovati u tome nego meni smijesno ova cifra od 8 milja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2018, 16:37

MortemHz je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:

Nacelnik je potpisao ugovor danas sa nama, i oni ce sudjelovati u tome nego meni smijesno ova cifra od 8 milja.
a nije to možda prva rata?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 26 jan 2018, 16:41

Jel se ovaj denci zayebava u zadnje vrijeme?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2018, 16:51

FrancescoTotti je napisao/la:Jel se ovaj denci zayebava u zadnje vrijeme?
pa frajer spomenu da je prva tranša za ovu godinu...
Iskreno se nadam da će donirana sredstva biti od koristi za vaš klub, a u cilju postizanja što boljih rezultata. Ovo je prva tranša za ovu godinu, a podrška će sigurno biti nastavljena. Visoki prioritet Općine Centar je dovođenje Olimpijskog stadiona „Asim Ferhatović Hase“ na Koševu u stanje da se na njemu mogu odigravati međunarodne utakmice i to je direktna pomoć Fudbalskom klubu Sarajevo i društvenoj zajednici. Općina Centar i Vlada Kantona Sarajevo će iz svojih budžeta izdvojiti po 500.000 KM za realizaciju projekta modernizacije stadiona „Asim Ferhatović Hase“ na Koševu. Ova faza modernizacije podrazumijeva pojačanje rasvjete na reflektorima i sportskom semaforu, opremanje sobe za centralno upravljanje sistemom sigurnosti na stadionu, uređenje prostora za zagrijavanje rezervnih igrača, te proširenje prostora sa klupama za smještaj stručnih štabova i rezervnih igrača. Objavljen je i međunarodni javni poziv za iskazivanje interesa za modernizaciju stadiona na Koševu”, pojasnio je Ajnadžić.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 26 jan 2018, 16:53

Ima i finih postova,ali generalno pisati postove kojima ismijavas druge,reci nekome da je za sapecijalne skole i sl.,nikako nije u redu i u tome bas pretjeruje.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2018, 17:01

zagorski je napisao/la:
Ima i finih postova,ali generalno pisati postove kojima ismijavas druge,reci nekome da je za sapecijalne skole i sl.,nikako nije i redu i u tome bas pretjeruje.
pa ne znam šta da napišem kad lik misli da će milijarder staviti 4 miliona u fudbalski klub i onda vraćat te iste pare vrlo polako i nesigurno, da bi za x godina počeo zarađivati, da mu stoje na računu više bi zaradio....

a to nije navodi i turske kriminalce koji su došli u Čelik kao "dobar primjer" vlasnika iako nikakvih dobrih namjera ni traga čak štaviše ljudi hoće da ugase Čelik i ne pada im napamet da vraćaju dugove i reprogram potpisuju itd.

stoga kad sam rekao SPECIJALNA NASTAVA bio sam ekstremno blag....pozdrav
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 26 jan 2018, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 26 jan 2018, 17:27

DenchiNL je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Ima i finih postova,ali generalno pisati postove kojima ismijavas druge,reci nekome da je za sapecijalne skole i sl.,nikako nije i redu i u tome bas pretjeruje.
pa ne znam šta da ti napišem kad misliš da će milijarder staviti 4 miliona u fudbalski klub i onda vraćat te iste pare vrlo polako i nesigurno, da bi za x godina počeo zarađivati, da mu stoje na računu više bi zaradio....

a to nije sve navodiš turske kriminalce koji su došli u Čelik kao "dobar primjer" vlasnika iako nikakvih dobrih namjera ni traga čak štaviše ljudi hoće da ugase Čelik i ne pada im napamet da vraćaju dugove i reprogram potpisuju itd.

stoga kad sam rekao SPECIJALNA NASTAVA bio sam ekstremno blag....pozdrav
Mala ispravka. Nit’ sam ja igdje govorio o Celiku,nit’ si meni uputio to specijalna nastava. Ocigledno da sve redom vrijedas pa ni sam ne znam kako si koga uvrijedio,a vjerovatno imas iskustvo skolovanja u specijalnoj skoli cim je preporucujes drugima.
To prvo,a drugo ti si ocigledno jedan umisljeni,nadobudni i intelektualno dezorjentisani balavac sa kojim uopste ne vrijedi diskutovati. A vjerovatno ces uskoro,zbog svog papanskog ponasanja i pisanja,zavrsiti forumsku karijeru kao sto si je nekoliko puta neslavno zavrsavao pisuci pod drugim nickovima

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2018, 17:34

zagorski je napisao/la: Mala ispravka. Nit’ sam ja igdje govorio o Celiku,nit’ si meni uputio to specijalna nastava. Ocigledno da sve redom vrijedas pa ni sam ne znam kako si koga uvrijedio,a vjerovatno imas iskustvo skolovanja u specijalnoj skoli cim je preporucujes drugima.
To prvo,a drugo ti si ocigledno jedan umisljeni,nadobudni i intelektualno dezorjentisani balavac sa kojim uopste ne vrijedi diskutovati. A vjerovatno ces uskoro,zbog svog papanskog ponasanja i pisanja,zavrsiti forumsku karijeru kao sto si je nekoliko puta neslavno zavrsavao pisuci pod drugim nickovima
dobro , nisi ti, nego si bio drveni advokat za nekog drugog pa ti je objašnjeno zašto...

ne vrijeđam sve redom, samo blamiram,ismijavam, itd. gdje ima opravdanog razloga

to pod drugo ćemo arhivirati pod nebitna mišljenja nebitnih ljudi i zahvalit ćemo se tebi(osobi koja drži pridiku nekom o vrijeđanju) ;)

ovo je jedini nick pod koji sam aktivan na ovom forumu i nisam bio banovan, nek ti provjeri neko od admina...nećemo lagati to ne valja

p.s. - jel ovo - "Ok,ali vidjeces i na ljeto da ce biti slicno. Ako se marka od ovih sredstava ulozi u ekipu i ako se dovede bar jedno kvalitetno pojacanje koje ce nam uliti nadu u neki rezultat ti imas od mene rucak u kojem god hoces restoranu,naravno piće,kolač,konobaricu i sve ostalo sto ide uz dobar rucak " važi samo za ljeto? :D
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 26 jan 2018, 18:02, ukupno mijenjano 3 puta.

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 26 jan 2018, 17:43

kakesu ovo sramote 8 ljami nam dali viseje naprosijo onaj dungelunge zajebaju se sanama
menstrual

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 26 jan 2018, 17:46

caffetin je napisao/la:kakesu ovo sramote 8 ljami nam dali viseje naprosijo onaj dungelunge zajebaju se sanama
:urnebes:
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 26 jan 2018, 17:48

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 26 jan 2018, 18:10

Seljo potpisujel potpisuje , sve imena za koja sam ako nista cuo , 21 godisnji Modic , a nas kao izradjuju igraci , pa jesul stvarno toliko nesposobni il smo stvarno toliko svorc
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2018, 18:11

Sta mislite vi koji bi nam igraci mogli doci sad u Tursku?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 26 jan 2018, 18:21

MortemHz je napisao/la:Sta mislite vi koji bi nam igraci mogli doci sad u Tursku?
https://www.transfermarkt.de/statistik/ ... osespieler
Pa ja bi volio Sagnu na beku, Wollscheida sa Markom na stoperu i Cristalda u spicu. Mozda i ovog Thiaga Ribeira ako se Saida rijesimo :ljepota: :ljepota:
1946~

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2018, 18:23

MortemHz je napisao/la:Sta mislite vi koji bi nam igraci mogli doci sad u Tursku?
bekovi i špic
e sad hoće li još nešto ako izleti kvalitetno?
možda stoper, krilo , golman :think:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 26 jan 2018, 18:25

Neko ko se nije naigrao plaho u zadnje vrijeme (sezonu-dvije..), neko ko se vraća nakon neke malo nezgodnije povrede, to jest neko ko želi da povrati staru formu od prije 3-4-5+ godina. Uglavnom takve igrače, sa takvim CV-om, druge ne možemo dovesti :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Lecler, napoleon72, OzmoodPinglewood, zagorski i 26 gostiju.