zagorski je napisao/la:
Mala ispravka. Nit’ sam ja igdje govorio o Celiku,nit’ si meni uputio to specijalna nastava. Ocigledno da sve redom vrijedas pa ni sam ne znam kako si koga uvrijedio,a vjerovatno imas iskustvo skolovanja u specijalnoj skoli cim je preporucujes drugima.
To prvo,a drugo ti si ocigledno jedan umisljeni,nadobudni i intelektualno dezorjentisani balavac sa kojim uopste ne vrijedi diskutovati. A vjerovatno ces uskoro,zbog svog papanskog ponasanja i pisanja,zavrsiti forumsku karijeru kao sto si je nekoliko puta neslavno zavrsavao pisuci pod drugim nickovima
dobro , nisi ti, nego si bio drveni advokat za nekog drugog pa ti je objašnjeno zašto...
ne vrijeđam sve redom, samo blamiram,ismijavam, itd. gdje ima opravdanog razloga
to pod drugo ćemo arhivirati pod nebitna mišljenja nebitnih ljudi i zahvalit ćemo se tebi(osobi koja drži pridiku nekom o vrijeđanju)
ovo je jedini nick pod koji sam aktivan na ovom forumu i nisam bio banovan, nek ti provjeri neko od admina...nećemo lagati to ne valja
p.s. - jel ovo - "Ok,ali vidjeces i na ljeto da ce biti slicno. Ako se marka od ovih sredstava ulozi u ekipu i ako se dovede bar jedno kvalitetno pojacanje koje ce nam uliti nadu u neki rezultat ti imas od mene rucak u kojem god hoces restoranu,naravno piće,kolač,konobaricu i sve ostalo sto ide uz dobar rucak " važi samo za ljeto?

Zadnja izmjena:
DenchiNL, dana/u 26 jan 2018, 18:02, ukupno mijenjano 3 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače