FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Inijesta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Inijesta » 26 jan 2018, 18:26

MortemHz je napisao/la:Sta mislite vi koji bi nam igraci mogli doci sad u Tursku?
Pa jedino oni koji su se i spominjali, Stojcev i Obradovic al dabogda da mi i slicnog njima dovedemo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 26 jan 2018, 18:31

paulus je napisao/la:Seljo potpisujel potpisuje , sve imena za koja sam ako nista cuo , 21 godisnji Modic , a nas kao izradjuju igraci , pa jesul stvarno toliko nesposobni il smo stvarno toliko svorc
I ja smatram da rade jako pametno, pokrivaju sve pozicije kvalitetnim igracima i prave dobru konkurenciju za razliku od nasih gdje par igraca u prvih 11 nema nikakve konkurencije
Al opet ne znaci im ovo da ce uzeti trofej, druge stvari uticu na to u ovoj kukuruz ligi, po meni ce Listica biti najzajebanija
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2018, 18:35

taj prvi Zuka, jedino spada u ono što Hus voli kod napadača :D
ove druge smo spominjali i Simon haman godinu ne igra a ovaj drugi je koljeno sredio ne znam koji put, spominjali smo ga...
Inijesta je napisao/la:
paulus je napisao/la:Seljo potpisujel potpisuje , sve imena za koja sam ako nista cuo , 21 godisnji Modic , a nas kao izradjuju igraci , pa jesul stvarno toliko nesposobni il smo stvarno toliko svorc
I ja smatram da rade jako pametno, pokrivaju sve pozicije kvalitetnim igracima i prave dobru konkurenciju za razliku od nasih gdje par igraca u prvih 11 nema nikakve konkurencije
Al opet ne znaci im ovo da ce uzeti trofej, druge stvari uticu na to u ovoj kukuruz ligi, po meni ce Listica biti najzajebanija
po ugovorima će na ljeto imati vranješa, modića ,4 beka i 2 juniora...sve ostalo ide...e sad šta će napraviti ove sezone vidjet ćemo...srezali su širinu ekipe(8 otišlo) i doveli nekoliko novih igrača, upitno je u kakvoj formi, zamjenili par iskusnih juniorima...igraju na 2 fronta
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 26 jan 2018, 18:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 26 jan 2018, 18:45

zagor1987 je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:600 hiljada eura za Cimija plus ovaj procenat solidarnosti koji pripada cjelokupan nama a ne Leotaru nije lose.
Cuj 600 000 €.....
Odvadi malo brate.
3 mil eura je transfer,plus procenti koje smo odkupili dodaj i 20 posto uostalom tako i na avazu pise
Reci da se zayebavas.
04.10.2009 !!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2018, 18:47

DenchiNL je napisao/la:
ove druge smo spominjali i Simon haman godinu ne igra a ovaj drugi je koljeno sredio ne znam koji put, spominjali smo ga...
Ovaj prvi nije los :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 jan 2018, 19:10

MortemHz je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
U pravu si, covjek visok skoro dva metra a sve golove nogom dao. A nekoliko njih euro golovi, skaricama.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 26 jan 2018, 19:11

DenchiNL je napisao/la: po ugovorima će na ljeto imati vranješa, modića ,4 beka i 2 juniora...sve ostalo ide...e sad šta će napraviti ove sezone vidjet ćemo...srezali su širinu ekipe(8 otišlo) i doveli nekoliko novih igrača, upitno je u kakvoj formi, zamjenili par iskusnih juniorima...igraju na 2 fronta
Ma klasična euforija štrumfova kao i svake sezone, ništa novo a trofeja već pet sezona nema. Mene je samo strah Misketa i sudija na šta li su sve spremni i ove sezone.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 26 jan 2018, 19:13

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 jan 2018, 19:22

1. https://www.transfermarkt.com/dzengis-c ... eler/68287
2. https://www.transfermarkt.com/matija-sp ... eler/39974

Evo dva, čini mi se, jako dobra igrača. Prvi napadač, fin CV, a upisao i 10 nastupa za repku Slovenije. Drugi nastupao za nekoliko mladih selekcija Hrvatske. Ja bi ove kontaktirao, posebno mi je zapao za oko ovaj Džengis.

slika
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 26 jan 2018, 19:29

AlfredNobel je napisao/la:1. https://www.transfermarkt.com/dzengis-c ... eler/68287

Evo dva, čini mi se, jako dobra igrača. Prvi napadač, fin CV, a upisao i 10 nastupa za repku Slovenije. Drugi nastupao za nekoliko mladih selekcija Hrvatske. Ja bi ove kontaktirao, posebno mi je zapao za oko ovaj Džengis.

slika
Ma ima opet igraca al tesko da su nasi sposobni dovest nekog ko je igrao El, jedino ako Husref uspije nesto izvuc.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2018, 19:30

fks74 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
U pravu si, covjek visok skoro dva metra a sve golove nogom dao. A nekoliko njih euro golovi, skaricama.
sve igra na prvu, dobar šut ima/volley , pogledaj kompletan video daje i glavom, i iz penala :D i mene malo trznu reko vidi ga koliki je jel to ne zna glavom :facepalm:
AlfredNobel je napisao/la:1. https://www.transfermarkt.com/dzengis-c ... eler/68287

Ja bi ove kontaktirao, posebno mi je zapao za oko ovaj Džengis.
haj sve ali kad viđoh ime, odma neki flash pred očima kako ga istok proziva da se javi :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2018, 19:44

Memara je napisao/la:
joj Duleta s kanticom i bus okrečio :rol: da mi je upoznat lika koji ga je navuko na protein :rol: :urnebes:

jel ono Said završnicu 1-na-1 trenirao s Adilovićem... ima brzine :hmmmmm: :think: ili Krste?
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 26 jan 2018, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 26 jan 2018, 20:02

nigdje bez proteina :D hahaha
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 26 jan 2018, 21:52

DenchiNL je napisao/la:
simidobar je napisao/la:
Ko zna kakvi su to talovi, mozda mu sluzimo ko praonica... Nije moguce za biznismena poput Tana da baca pare, kod njih je sve u cent proracunato, nema fule. Na to da je on nesto zaboravio uopste ne treba pomisljat, porodican covjek, odrastao u disciplini strogoj, pametan.

Zagorski je totalno u pravu, pogledaj nam pojacanja, pogledaj akademiju i njen uspjeh, pa pogledaj sprejinu sta rade bez akademije...

Uporedi Mamicev Dinamo na pocetku "proizvodnje" igraca, pogledaj ove Turke Celikove..
Ovi nasi su totalne tarabe sto se tice sporta, hinjavi su i nezainteresovani, emocije su im nula bodova, sto se u narodu kaze "oni su ko mlohava cuna". Mute nesto.
Dakle da ponovim

SPECIJALNA NASTAVA :damn: :facepalm:

:wave:
Dobro lektore jel to sve sto si primjetio ?

Mojne tih seljackih usutkavanja ociju ti. Preskoci ako Boga znas..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 26 jan 2018, 21:56

ne znam ko nam je završio adukora ali ko je god treba forsirati tu šnjuru i dovoditi afrikanere,to je idealna opcija,preko managera naći dobrog skauta i samo ih dovlačiti,je.bo me više polovnjaci,starohani i zamjene iz zadnjih timova trećih evropskih liga

VVVBK

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jan 2018, 22:16

Halalite na offtopicu, nisam upratio da li je neko ovdje postavio humanitarni broj za malog Arslana?
090-291-025
Znam da nije tema za to al' je potrebno da što više ljudi vidi, ponestaje vremena. Poziv je 2 KM, potrebno je 130.000 eura za operaciju.
Još jednom se izvinjavam na offtopicu, al' bih zamolio dijelite ovo dalje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 26 jan 2018, 22:35

skoroalen je napisao/la:Halalite na offtopicu, nisam upratio da li je neko ovdje postavio humanitarni broj za malog Arslana?
090-291-025
Znam da nije tema za to al' je potrebno da što više ljudi vidi, ponestaje vremena. Poziv je 2 KM, potrebno je 130.000 eura za operaciju.
Još jednom se izvinjavam na offtopicu, al' bih zamolio dijelite ovo dalje.
Bravo skoro brate

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2018, 22:41

simidobar je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
simidobar je napisao/la:
Ko zna kakvi su to talovi, mozda mu sluzimo ko praonica... Nije moguce za biznismena poput Tana da baca pare, kod njih je sve u cent proracunato, nema fule. Na to da je on nesto zaboravio uopste ne treba pomisljat, porodican covjek, odrastao u disciplini strogoj, pametan.

Zagorski je totalno u pravu, pogledaj nam pojacanja, pogledaj akademiju i njen uspjeh, pa pogledaj sprejinu sta rade bez akademije...

Uporedi Mamicev Dinamo na pocetku "proizvodnje" igraca, pogledaj ove Turke Celikove..
Ovi nasi su totalne tarabe sto se tice sporta, hinjavi su i nezainteresovani, emocije su im nula bodova, sto se u narodu kaze "oni su ko mlohava cuna". Mute nesto.
Dakle da ponovim

SPECIJALNA NASTAVA :damn: :facepalm:

:wave:
Dobro lektore jel to sve sto si primjetio ?

Mojne tih seljackih usutkavanja ociju ti. Preskoci ako Boga znas..
pa jbg, pogledaj rezultate akademije kad god hoćeš postavi tabele, kone igraju omladinsku LP jer smo mi ispustili, jer smo mi iz juniora prošle godine pustili Nedima i još neke da hodaju po probama, umjesto da igraju...šta imamo pričat...da kupimo sve mlade igrače koji valjaju u tu akademiju?eh sad jer neko ne prati nego čita naslove, treba ukinut akademiju? nemoj zezat!?

neko je hinjav ako ne izlazi iz svake paštete i članka koji se objavi? ovi "totalne tarabe" a rade svoju branšu i stručni su u istoj , nisu distributeri robe kafanama??? mute nešto? jer mahalci i menadžerčići nisu u toku? :clap:

šta reći? sve je višak

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 26 jan 2018, 23:44

@Denchi

Rezultati akademije su super, samo se ne sjecam kad su igrali ligu sampiona zadnji put, to je glavni izlog. Ukidanje akademije ne dolazi u obzir al strucnjake i sistem dobro treba provjerit.

Super sto si zadovoljan sa upravom, moje misljenje je da su "mlohave cune" i uopste mi se nesvidjaju.

Ako mogu zaradit tako sto izlaze iz pastete, ja ne znam sta cekaju. Najvece kazne u ligi redovno mi dobijemo, sudijske kradje u utakmicama za prvaka, finale kupa i niko nista, da je neko nekad pokusao izac iz pastete mozda bi ustedjeli a i zaradili.

Hinjavi su zato sto nam dovode nake cudne igrace i predstavljaju ko da je ne znam ti ko, sto zavaljuju i sakrivaju se iza ledja nasih legendi, sve je u KGB sistemu, trebal jos ? Ima samo reci...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.