FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 24 avg 2017, 14:28

Na kraju ispade dobro po nas sto su se potukli u Zenici. Hvala im.[emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 24 avg 2017, 14:39

Cestitke svima u klubu na hrabrosti da se uopste krene u ovakav projekat. Za nase uslove 5.5 miliona je puno i ja im zelim puno srece i da ako Bog da radovi krenu sto prije.

E jos samo da napisem ovim pokusajima od novinara da im se nase.rem na zanat. Zar je mogu da niko od prisutnih nije pitao za kapacitet tribine?? Ili da se sjete pitati za krov na istoku ili da pitaju kakve su nam sanse da nam savez napravi travnjak.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 24 avg 2017, 14:50

LjoZee je napisao/la:Na kraju ispade dobro po nas sto su se potukli u Zenici. Hvala im.[emoji38]
Hvala Bešić, hvala Džeko!

Ja još ne mogu da vjerujem, djeluje nestvarno.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 24 avg 2017, 14:51

maldini3 je napisao/la:Cestitke svima u klubu na hrabrosti da se uopste krene u ovakav projekat. Za nase uslove 5.5 miliona je puno i ja im zelim puno srece i da ako Bog da radovi krenu sto prije.

E jos samo da napisem ovim pokusajima od novinara da im se nase.rem na zanat. Zar je mogu da niko od prisutnih nije pitao za kapacitet tribine?? Ili da se sjete pitati za krov na istoku ili da pitaju kakve su nam sanse da nam savez napravi travnjak.
Ja koliko sam cuo travnjak je stvar Uefe, a uslov da to Uefa odradi je da se naprave tribine. Da li je ovo istina ne znam. Cuo jesam od vise ljudi pa se i ja vodim s tim. Kapacitet nebi trebao boiti ispod 5000, nadam se da je tako, a prvobitno je bilo najavljeno da ce biti najveca teibina sa najvecim kapacitetom, e sad i mene interesuje koliko ce primati.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 avg 2017, 14:56

Vjerovatno ce radovi poceti u Novembru mjesecu u pauzu prvenstva, do tada ce se prikupiti sve neophodne dozvole. Cilj je da tribina bude gotovo do Aprila 2018. i Lige 6. bez krova naravno, sto ce pretpostavljam ici u drugoj fazi.
Ovo su fantasticne vijesti, tribina ce izgledati predobro... imat cemo prelijep stadion po kojem cemo biti prepoznatljivi. Kako samo fine vijesti, trebamo biti ponosni na ovu Upravu!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 avg 2017, 14:58

Rokoko87 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Na kraju ispade dobro po nas sto su se potukli u Zenici. Hvala im.[emoji38]

Ovo je bio do najmanjih detalja izrađen plan. Već u martu ove godine je pao dogovor između Senada i Džeke, da Džeko namjerno napravi belaj protiv Grčke kako bi suspendovali BP i prebacili repku na Grbavicu. Nisam htio o ovome ranije pisati ali imam i sliku koja to dokazuje!

slika

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 24 avg 2017, 14:59

braco je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:

Ovo je bio do najmanjih detalja izrađen plan. Već u martu ove godine je pao dogovor između Senada i Džeke, da Džeko namjerno napravi belaj protiv Grčke kako bi suspendovali BP i prebacili repku na Grbavicu. Nisam htio o ovome ranije pisati ali imam i sliku koja to dokazuje!

slika
A Gilli je ubačeni element?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 avg 2017, 15:04

Rokoko87 je napisao/la:
A Gilli je ubačeni element?
Miske je angažovao još jednog Željovca u realiziciji ovog plana tj. Meša je nahajco Gillija na onog Grka radi boljeg dramskog efekta pred delegatima UEFE.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 24 avg 2017, 15:05

bosnas_ je napisao/la:Vjerovatno ce radovi poceti u Novembru mjesecu u pauzu prvenstva, do tada ce se prikupiti sve neophodne dozvole. Cilj je da tribina bude gotovo do Aprila 2018. i Lige 6. bez krova naravno, sto ce pretpostavljam ici u drugoj fazi.
Ovo su fantasticne vijesti, tribina ce izgledati predobro... imat cemo prelijep stadion po kojem cemo biti prepoznatljivi. Kako samo fine vijesti, trebamo biti ponosni na ovu Upravu!
Ma ja sam prezadovoljan i s ovim do sad sto je uradjeno a ovo sto najavljuju je samo svrsavanje dusmanima po ustima. Jedina uprava koja se usudila uci u ove projekte, jedina koja je nesto uradila a ne samo obecavala. Svaka im cast. Ako Bog da ove godine titula pada i taj sportski segment procvjeta.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 avg 2017, 15:14

Gilli je izjavio jednom da voli Zelju zbog Mese. Nije bilo problema pri nagovaranju da ono uradi.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 24 avg 2017, 15:19, ukupno mijenjano 2 puta.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 24 avg 2017, 15:18

bosnas_ je napisao/la:Vjerovatno ce radovi poceti u Novembru mjesecu u pauzu prvenstva, do tada ce se prikupiti sve neophodne dozvole. Cilj je da tribina bude gotovo do Aprila 2018. i Lige 6. bez krova naravno, sto ce pretpostavljam ici u drugoj fazi.
Uff..kad bi tako bilo :bow:

Uprava :thumbup:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 24 avg 2017, 15:19

Malo mi zao sto se ipak odustalo od ovog izgleda koji je bio prvobitno predstavljen

slika
Don't believe the hype.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 24 avg 2017, 15:21

Da se malo vratimo u stvari koje nas cekaju sutra, Siroki i nova pobjeda da potvrdimo bodove sa derbija.

Ovo oko juga ce ici svojim tokom.
- Zeljeznicar -

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 24 avg 2017, 15:29

Zenzo je napisao/la:Da se malo vratimo u stvari koje nas cekaju sutra, Siroki i nova pobjeda da potvrdimo bodove sa derbija.

Ovo oko juga ce ici svojim tokom.
Napuniti Grbavicu sibica da stat ne moze! Ne smijemo uprskati pobjedu sa Lavora!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 avg 2017, 15:32

Apsolutno se fokusirati na ligu, kao što Zenzo kaže ovo sa Jugom je odlična vijest, al' ovo već sutra treba zaboraviti i posvetiti se timu i utakmicama, naše je da ih podržimo u subotu protiv Širokog!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 avg 2017, 15:42

Odbrana će morati posebnu pažnju posvetiti Menalu i Čabraji. Dobar im je i vezni red sa Begonjom i Ćorićem.

PS Zabijel' nam ga mrtvi Edi Baša bacit ću se sa krova stadiona

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 avg 2017, 15:43

Mi smo bez Stanica, Osmankovica i Ramovica. Dobro smo oslabljeni.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 24 avg 2017, 15:43

Realno od juga nema nista jos 90-120 dana koliko je rok za dozvole, do tada uprava treba da pronađe jos novca, sponzora, partnera, da se kontaktira savez, politka, opstina, grad...itd. Pa i kada prođe taj rok sve i da dobijemo sve dozvole i papire opet nije garant da ce radovi krenuti, ima tu masa stvari jos da se obavi.

Sutra cemo sazanti odluku disciplinske UEFA, ako odbiju zalbu za Bilino eto nam reprezentacije, a to ce ubrzati proces barem sa savezom.

Rekli su da ovo nece utjecati na sportski segmente, dajte da tim ostane u vrhu - tu nam jedan poraz ili nerjesno remeti mir u kuci mi smo takvi. Neka uprava radi svoje, Ađem i ekipa svoje - imamo koliko toliko povoljan raspored.
- Zeljeznicar -

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 24 avg 2017, 15:45

Da budemo jasni osvajanje titule ove sezone je za mene primarni cilj. Sve osim toga je veliki neuspjeh i juzna tribina titulu ne moze nadomjestiti. Senad je danas rekao da tim nece trpiti sto se pravi stadion a vec smo u ovom prelaznom roku svjedocili da se nema para za kvalitetna pojacanja. Ako se ne osvoji titula ja cu biti na strani onih koji ce skandirati uprava napolje bez obzira na juznu tribinu

VOLIM TE ZELJO
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 24 avg 2017, 15:54

Slike nove juzne tribine tijelo se automatski najezi dok oci zarosise :bow:

Mi jos nismo svjesno kakvog covjeka zeljeznicar ima, Miske je sila.

Sa ovom upravom rezultati moraju doci, sto se mene tice nek urade juznu tribinu i izbore evropu ja cu im halalit titulu ove godine :pray:
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, mavi i 23 gosta.