FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Na kraju ispade dobro po nas sto su se potukli u Zenici. Hvala im.[emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Cestitke svima u klubu na hrabrosti da se uopste krene u ovakav projekat. Za nase uslove 5.5 miliona je puno i ja im zelim puno srece i da ako Bog da radovi krenu sto prije.
E jos samo da napisem ovim pokusajima od novinara da im se nase.rem na zanat. Zar je mogu da niko od prisutnih nije pitao za kapacitet tribine?? Ili da se sjete pitati za krov na istoku ili da pitaju kakve su nam sanse da nam savez napravi travnjak.
E jos samo da napisem ovim pokusajima od novinara da im se nase.rem na zanat. Zar je mogu da niko od prisutnih nije pitao za kapacitet tribine?? Ili da se sjete pitati za krov na istoku ili da pitaju kakve su nam sanse da nam savez napravi travnjak.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Hvala Bešić, hvala Džeko!LjoZee je napisao/la:Na kraju ispade dobro po nas sto su se potukli u Zenici. Hvala im.[emoji38]
Ja još ne mogu da vjerujem, djeluje nestvarno.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Sandokan87
- Kontakt:
Ja koliko sam cuo travnjak je stvar Uefe, a uslov da to Uefa odradi je da se naprave tribine. Da li je ovo istina ne znam. Cuo jesam od vise ljudi pa se i ja vodim s tim. Kapacitet nebi trebao boiti ispod 5000, nadam se da je tako, a prvobitno je bilo najavljeno da ce biti najveca teibina sa najvecim kapacitetom, e sad i mene interesuje koliko ce primati.maldini3 je napisao/la:Cestitke svima u klubu na hrabrosti da se uopste krene u ovakav projekat. Za nase uslove 5.5 miliona je puno i ja im zelim puno srece i da ako Bog da radovi krenu sto prije.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Vjerovatno ce radovi poceti u Novembru mjesecu u pauzu prvenstva, do tada ce se prikupiti sve neophodne dozvole. Cilj je da tribina bude gotovo do Aprila 2018. i Lige 6. bez krova naravno, sto ce pretpostavljam ici u drugoj fazi.
Ovo su fantasticne vijesti, tribina ce izgledati predobro... imat cemo prelijep stadion po kojem cemo biti prepoznatljivi. Kako samo fine vijesti, trebamo biti ponosni na ovu Upravu!
Ovo su fantasticne vijesti, tribina ce izgledati predobro... imat cemo prelijep stadion po kojem cemo biti prepoznatljivi. Kako samo fine vijesti, trebamo biti ponosni na ovu Upravu!
Ovo je bio do najmanjih detalja izrađen plan. Već u martu ove godine je pao dogovor između Senada i Džeke, da Džeko namjerno napravi belaj protiv Grčke kako bi suspendovali BP i prebacili repku na Grbavicu. Nisam htio o ovome ranije pisati ali imam i sliku koja to dokazuje!Rokoko87 je napisao/la:Hvala Bešić, hvala Džeko!LjoZee je napisao/la:Na kraju ispade dobro po nas sto su se potukli u Zenici. Hvala im.[emoji38]

A Gilli je ubačeni element?braco je napisao/la:Ovo je bio do najmanjih detalja izrađen plan. Već u martu ove godine je pao dogovor između Senada i Džeke, da Džeko namjerno napravi belaj protiv Grčke kako bi suspendovali BP i prebacili repku na Grbavicu. Nisam htio o ovome ranije pisati ali imam i sliku koja to dokazuje!Rokoko87 je napisao/la:Hvala Bešić, hvala Džeko!LjoZee je napisao/la:Na kraju ispade dobro po nas sto su se potukli u Zenici. Hvala im.[emoji38]
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Miske je angažovao još jednog Željovca u realiziciji ovog plana tj. Meša je nahajco Gillija na onog Grka radi boljeg dramskog efekta pred delegatima UEFE.Rokoko87 je napisao/la:
A Gilli je ubačeni element?
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma ja sam prezadovoljan i s ovim do sad sto je uradjeno a ovo sto najavljuju je samo svrsavanje dusmanima po ustima. Jedina uprava koja se usudila uci u ove projekte, jedina koja je nesto uradila a ne samo obecavala. Svaka im cast. Ako Bog da ove godine titula pada i taj sportski segment procvjeta.bosnas_ je napisao/la:Vjerovatno ce radovi poceti u Novembru mjesecu u pauzu prvenstva, do tada ce se prikupiti sve neophodne dozvole. Cilj je da tribina bude gotovo do Aprila 2018. i Lige 6. bez krova naravno, sto ce pretpostavljam ici u drugoj fazi.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Gilli je izjavio jednom da voli Zelju zbog Mese. Nije bilo problema pri nagovaranju da ono uradi.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 24 avg 2017, 15:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Uff..kad bi tako bilobosnas_ je napisao/la:Vjerovatno ce radovi poceti u Novembru mjesecu u pauzu prvenstva, do tada ce se prikupiti sve neophodne dozvole. Cilj je da tribina bude gotovo do Aprila 2018. i Lige 6. bez krova naravno, sto ce pretpostavljam ici u drugoj fazi.

Uprava

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- akisarajevo92
- Kontakt:
Malo mi zao sto se ipak odustalo od ovog izgleda koji je bio prvobitno predstavljen

Don't believe the hype.
Da se malo vratimo u stvari koje nas cekaju sutra, Siroki i nova pobjeda da potvrdimo bodove sa derbija.
Ovo oko juga ce ici svojim tokom.
- Zeljeznicar -
Napuniti Grbavicu sibica da stat ne moze! Ne smijemo uprskati pobjedu sa Lavora!Zenzo je napisao/la:Da se malo vratimo u stvari koje nas cekaju sutra, Siroki i nova pobjeda da potvrdimo bodove sa derbija.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Apsolutno se fokusirati na ligu, kao što Zenzo kaže ovo sa Jugom je odlična vijest, al' ovo već sutra treba zaboraviti i posvetiti se timu i utakmicama, naše je da ih podržimo u subotu protiv Širokog!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Odbrana će morati posebnu pažnju posvetiti Menalu i Čabraji. Dobar im je i vezni red sa Begonjom i Ćorićem.
PS Zabijel' nam ga mrtvi Edi Baša bacit ću se sa krova stadiona
PS Zabijel' nam ga mrtvi Edi Baša bacit ću se sa krova stadiona
Mi smo bez Stanica, Osmankovica i Ramovica. Dobro smo oslabljeni.
Realno od juga nema nista jos 90-120 dana koliko je rok za dozvole, do tada uprava treba da pronađe jos novca, sponzora, partnera, da se kontaktira savez, politka, opstina, grad...itd. Pa i kada prođe taj rok sve i da dobijemo sve dozvole i papire opet nije garant da ce radovi krenuti, ima tu masa stvari jos da se obavi.
Sutra cemo sazanti odluku disciplinske UEFA, ako odbiju zalbu za Bilino eto nam reprezentacije, a to ce ubrzati proces barem sa savezom.
Rekli su da ovo nece utjecati na sportski segmente, dajte da tim ostane u vrhu - tu nam jedan poraz ili nerjesno remeti mir u kuci mi smo takvi. Neka uprava radi svoje, Ađem i ekipa svoje - imamo koliko toliko povoljan raspored.
Sutra cemo sazanti odluku disciplinske UEFA, ako odbiju zalbu za Bilino eto nam reprezentacije, a to ce ubrzati proces barem sa savezom.
Rekli su da ovo nece utjecati na sportski segmente, dajte da tim ostane u vrhu - tu nam jedan poraz ili nerjesno remeti mir u kuci mi smo takvi. Neka uprava radi svoje, Ađem i ekipa svoje - imamo koliko toliko povoljan raspored.
- Zeljeznicar -
Da budemo jasni osvajanje titule ove sezone je za mene primarni cilj. Sve osim toga je veliki neuspjeh i juzna tribina titulu ne moze nadomjestiti. Senad je danas rekao da tim nece trpiti sto se pravi stadion a vec smo u ovom prelaznom roku svjedocili da se nema para za kvalitetna pojacanja. Ako se ne osvoji titula ja cu biti na strani onih koji ce skandirati uprava napolje bez obzira na juznu tribinu
VOLIM TE ZELJO
VOLIM TE ZELJO
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Slike nove juzne tribine tijelo se automatski najezi dok oci zarosise
Mi jos nismo svjesno kakvog covjeka zeljeznicar ima, Miske je sila.
Sa ovom upravom rezultati moraju doci, sto se mene tice nek urade juznu tribinu i izbore evropu ja cu im halalit titulu ove godine

Mi jos nismo svjesno kakvog covjeka zeljeznicar ima, Miske je sila.
Sa ovom upravom rezultati moraju doci, sto se mene tice nek urade juznu tribinu i izbore evropu ja cu im halalit titulu ove godine

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine