FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 jan 2018, 00:20

skoroalen je napisao/la:Halalite na offtopicu, nisam upratio da li je neko ovdje postavio humanitarni broj za malog Arslana?
090-291-025
Znam da nije tema za to al' je potrebno da što više ljudi vidi, ponestaje vremena. Poziv je 2 KM, potrebno je 130.000 eura za operaciju.
Još jednom se izvinjavam na offtopicu, al' bih zamolio dijelite ovo dalje.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jan 2018, 00:29

Sutra igramo protiv ucesnika lige prvaka. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 jan 2018, 00:30

Evo jedna iz naftalina :D
Stojčev - Radovac :ljepota: :ljepota:
FK Sarajevo

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 27 jan 2018, 03:05

'ta ce Radovac?! :yawn:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 jan 2018, 04:38

MortemHz je napisao/la:Sutra igramo protiv ucesnika lige prvaka. :kafa:
Sad na njihovom forumu pisu "sutra igramo sa ucesnikom PLBIH :kafa: " :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

kyrieirving
Kontakt:

Post Postao/la kyrieirving » 27 jan 2018, 06:05

Sabinho je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Sutra igramo protiv ucesnika lige prvaka. :kafa:
Sad na njihovom forumu pisu "sutra igramo sa ucesnikom PLBIH :kafa: " :D
Svakako velika utakmica za vase omladince prilika da se dokazu protiv evropskog kluba.
P.S Hvala administatoru sto me je unbanovo,necu vise krsit pravila foruma.Hvala
Zeljeznicar iznad svega !

KING JAMES G.O.A.T

Bordo79
Kontakt:

Post Postao/la Bordo79 » 27 jan 2018, 07:56

Za sada jos jedan katastrofalan prelazni rok. Par igraca sa repkom, nista od uigravanja. Iskreno na proljece ne ocekujem nista, nadam se evropi. Ocigledno smo postali masina za pranje para malezijskoj ves masini :(
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 27 jan 2018, 09:15

Strasne pare jedan milijarder moze oprati u BiH kroz transfere od par stotina hiljada. Nadprirodno glupa rulja, al fakat.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Bordo79
Kontakt:

Post Postao/la Bordo79 » 27 jan 2018, 09:24

Ne mislim bukvalno pranje, ali mi onda objasni zasto je ulozio novac? Iz ljubavi? Nije, jer da jeste nastavio bi sa ulaganjem i ojacavanjem prvog tima. Poslovno? Opet nije, jer niko ne bi dopustio da mu biznis propada. Koja je treca opcija?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 27 jan 2018, 09:34

Prezvakana prica. Ulozio lik u projekat koji je bio dobar, a jos mu se poklopilo inicijativom koju je tada pokretala njihova vlada o investiranju u BiH. Ovi sto su mu dosli sa projektom i kojima je dao povjerenje da ga sprovedu u djelo (nece se on s tim baviti), pokazali pravo lice i nama upropastili sansu da se dignemo iz sivila.
A sto se tice Tana, ukratko, zayebo se.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Bordo79
Kontakt:

Post Postao/la Bordo79 » 27 jan 2018, 09:50

Znaci on se zajebao i nas sada blokira jer niti jedan jedini igrac ne moze potpisati bez njegovog odobrenja. Znaci tu je al nema ulaganja jer nema para. Sve sto zaradimo ide njemu ili kao plata idiotskoj upravi?

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 27 jan 2018, 10:14

Volio bih ove sto seru o pranju para da priupitam da mi objasne sta znaci to "pranje para" i kako se to radi. Posebno me interesuje kako se kroz fudbal peru pare i kako Tan to radi kad vec znaju da radi. A naravno pri svemu tome da ga finansijska policija i porezna ne ufate.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 jan 2018, 10:52

Jel danas igramo? Ukolko i s kim?
FK Sarajevo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jan 2018, 10:57

BordoSarajevo je napisao/la:Jel danas igramo? Ukolko i s kim?
Sutra sa Qarabagom

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 27 jan 2018, 11:03

Tan je Klubu samo pomogao da ne ode u stecaj. Jer se kao i Celik islo prema dubiozi..a ne prema gore.
Cak je i dao para na pocetku dok nasi nisu to istrosili na dovodjenje i raskidanje ugovora. Kad je vidio sta se radi malo prikocio.
Ali evo pitanja: Ko Upravi brani da navuce para u Klub? Nemamo dugova, imamo stabilne temelje, dakle zavrni rukave i trazi pare od sponzora. Pa svaki Klub na svijetu zivi od sponzora izmedju ostalog. Poenta je navuci pare a ne cekati od Tana. I ja znam trositi kad Tan posalje. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jan 2018, 11:25

muhamedhulk je napisao/la:Tan je Klubu samo pomogao da ne ode u stecaj. Jer se kao i Celik islo prema dubiozi..a ne prema gore.
Cak je i dao para na pocetku dok nasi nisu to istrosili na dovodjenje i raskidanje ugovora. Kad je vidio sta se radi malo prikocio.
Ali evo pitanja: Ko Upravi brani da navuce para u Klub? Nemamo dugova, imamo stabilne temelje, dakle zavrni rukave i trazi pare od sponzora. Pa svaki Klub na svijetu zivi od sponzora izmedju ostalog. Poenta je navuci pare a ne cekati od Tana. I ja znam trositi kad Tan posalje. :D
On vec "ne salje" dugo vremena, to je jedan od razloga sto je stao rad sa kampom, raskidi sa skupljim igracima itd.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 jan 2018, 11:27

muhamedhulk je napisao/la:Tan je Klubu samo pomogao da ne ode u stecaj. Jer se kao i Celik islo prema dubiozi..a ne prema gore.
Ma meni sve to djeluje bas zbrkano do bola.
Evo i da namaknu neke pare,npr. ovaj novac od Cimirota ili od Hadzica,smiju li u klubu taj novac trositi ako to Tan (Ken Cho)ne odobri ili smiju li trositi taj novac u nove transfere i sl.,ako njemu to nije u interesu? Uostalom sta je uopste vise njegov interes ovdje,da klub napreduje,osvaja trofeje,bude profitabilan? Ili mozda da nekako namiri onu lovu koju je dao,pa se kasnije zbog nje pokajao?
Bez obzira na sve i to sto nam je pomogao u kriticnom momentu i to sto smo trenutno (valjda) bez dugova mi smo nekako postali njegovi taoci.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 27 jan 2018, 11:40

Ma mogu dovesti ako imaju para. Evo crnac je bio pred potpisom. 10k KM je bila plata, kako se ovdje pisalo. Nisu to male pare.
Poenta i razlog sto izgleda da smo 'bez para' je taj sto nema vise onog sistema 'minimalac plata + bonus kroz par rata' a sve da bi se izbjeglo placanje poreza i sl.
Sad dobijes platu 5k i bonus kad potpises 1 ili 2 plate. I to je to. Zato su i porezi na platu veci, veci trosak itd.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 27 jan 2018, 11:54

Ja mislim da Tan nema skoro nikakve veze sa nama trenutno.
Njegova namjera, ali i namjera tadašnje uprave je bila napraviti stabilan, samofinansirajući klub.
Tan je uložio pare u akademiju, otplatio dugove i upumpao novac za trenutni uspjeh.
Dugoročni plan i mislim da je bio prodavati igrače iz akademije i neke iz prvog tima, kako bi se moglo dalje raditi i kako nikad ne bismo došli u situaciju u kakvoj nas je Tan zatekao. Mislim da više para od Tana i nećemo dobit dok sami ne nepravimo neki uspijeh, tipa titula ili plej of EL.
Sve uslove nam je obezbjedio, čeka se sposobna uprava da ubere plodove.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 27 jan 2018, 11:54

muhamedhulk je napisao/la:Ma mogu dovesti ako imaju para. Evo crnac je bio pred potpisom. 10k KM je bila plata, kako se ovdje pisalo. Nisu to male pare.
Poenta i razlog sto izgleda da smo 'bez para' je taj sto nema vise onog sistema 'minimalac plata + bonus kroz par rata' a sve da bi se izbjeglo placanje poreza i sl.
Sad dobijes platu 5k i bonus kad potpises 1 ili 2 plate. I to je to. Zato su i porezi na platu veci, veci trosak itd.
Ne kontam ljude beze pricaju o parama nije to problem. 8 milja Novakovic ima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: TETRAPAK i 18 gostiju.