FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Eric Garcia, cijena 15 miliona, navodno bi Inter mogao biti zainteresovan. Od jutros ponovo aktualna zamjena Kessiea - Brozović.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Vitor je vrhunski potencijal, 9ka koja zbog brzine i eksplozivnosti hladno moze igrati na krilu.
Cuj nema lijevu nogu, vise driblinga odradio s lijevom nogom nego haaland kroz karijeru
Cuj nema lijevu nogu, vise driblinga odradio s lijevom nogom nego haaland kroz karijeru

Ima li šta u onoj prici da će Ganjati Dedica ?
Lik je idealan bek za Barcelonu, koštao bi možda nekih 20 miliona i dobiješ beka za narednih 10 godina.
Lik je idealan bek za Barcelonu, koštao bi možda nekih 20 miliona i dobiješ beka za narednih 10 godina.
Sta kazu, hoce li doci ovaj Keirrison
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- NisamInSajder
- Kontakt:
Izgleda da je sve dogovoreno sa Athleticom za Roquea. 35 miliona € + 10 miliona bonusa. Sa igračem je to Andre Cury davno završio, skaut/agent koji je i Neymara završio.
Pišu danas da Gundogan i nije tako siguran, sve više šansi kako će odbiti Barcu u korist Man Citya ili Arabije. Isto važi i za Nevesa koji ima sve dogovoreno, ali na korak je do Al Hilala, svakako je on za Barcu bio 3-4 opcija. A sve više se piše o Brozoviću, on i FDJ bi trebali biti tandem naredne sezonu, transfer bi išao po principu Kessie u Inter, Barci Brozović, vrlo vjerovatno suha razmjena, jer oba kluba svoje igrače cijene oko 30 miliona €.
Lenglet, Umtiti i Dest se vraćaju sigurno sa posudbe, klub ih ne želi, ali i nema nekog na vidiku da ih ponovo pokupi ili na pozajmicu ili transfer.
Deco je viđen sa Tapsobom na stadionu, ovo ništa ne mora da znači, ali eto
. Dokaz koliko klub luta sa ljudima koji kao trebaju da vode sportsku politiku.
Pišu danas da Gundogan i nije tako siguran, sve više šansi kako će odbiti Barcu u korist Man Citya ili Arabije. Isto važi i za Nevesa koji ima sve dogovoreno, ali na korak je do Al Hilala, svakako je on za Barcu bio 3-4 opcija. A sve više se piše o Brozoviću, on i FDJ bi trebali biti tandem naredne sezonu, transfer bi išao po principu Kessie u Inter, Barci Brozović, vrlo vjerovatno suha razmjena, jer oba kluba svoje igrače cijene oko 30 miliona €.
Lenglet, Umtiti i Dest se vraćaju sigurno sa posudbe, klub ih ne želi, ali i nema nekog na vidiku da ih ponovo pokupi ili na pozajmicu ili transfer.
Deco je viđen sa Tapsobom na stadionu, ovo ništa ne mora da znači, ali eto

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Brozović vrlo moguće najbolja opcija na kraće staze
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sigurno. Vjerujem da bi se dobro i uklopio sa de Jongom. A tokom naredne sezone pratiti situaciju sa Kimmichom, moguće da se zasitio Bayerna. A i možda izleti neko novi.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma nema od tog ništa. Evo kako sada stvari stoje prioriteti su veznjaci, Roque, pa će se preći na čišćenje ekipe (Dest, Umtiti, Lenglet, i onda neko Kessie, Fati, Ferran, iako ova zadnja trojica ne misle ići, Eric Garcia, Alonso, u Nici Xavi navodno ne vidi igrača dovoljnog za Barcu). Treba reći i da su prioritet novi ugovori za Baldea, a posebno Dembelea. Svakako od desnih bekova do sad se najviše spominjao Foyth, tu su svakako Arnau Martinez, Joao.Cancelo, Ivan Fresneda a ne bi me čudilo ako bi u priču ušao i Pavard.
Za Dedića ima realnijih klubova, recimo Brighton se spominje dosta, recimo po meni odličan fit bi mu bio sad Leicester.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Kakav bolan Leicester, ljudi ispali. Dedić ide u klub koji će igrati LP a ti spominješ Leicester koji je ispao ybt.
- numanumaye22
- Kontakt:
Na sta su ljudi spali, da cekaju odluku ostarjelog Gundogana od 32 godine hoce li da pristane ili ne. 2015 bi dosao dzaba da su ga zvali, sa 24

sjećam se tada naslova u Kataloniji, našli mu sliku gdje je stomak zapustio i kao nije on profesionalac... i upoređivali ga sa Nuri Sahinom koji se nije nešto pokazao u Realunumanumaye22 je napisao/la: ↑19 jun 2023, 11:56Na sta su ljudi spali, da cekaju odluku ostarjelog Gundogana od 32 godine hoce li da pristane ili ne. 2015 bi dosao dzaba da su ga zvali, sa 24![]()
![]()
Svi mediji u Španiji pišu da je Gündoğan odabrao Barcelonu i da će se u toku dana završiti sve. Odlično pojačanje za predstojeću i eventualno iduću sezonu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
- Kontakt:
Jel danas završavate i s Brozovićem 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nisam upratio da je neko nešto pisao oko tog danas. Alemany u Minhen otišao po Gundogana i usput Kimmicha provjeriti, teorija novinara. Mislim da prije početka 7. mjeseca neće ništa završavati oko dolazaka, prioritet su prodaje sada.
Iako ne pratim Klovna ali evo piše da je Roberto na radaru Saudijaca, dodaje kako Roberto je zainteresovan samo za ostanak.
Saga Gundogan završena, odličan posao. Još na terenu da odradi svoje.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Gundo i Inigo su taman pojacanja za sada.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.