FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Evo i momka od 80 miliona. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Lord
Laimer kakva sezona
Laimer kakva sezona
Laimer
Čovjek pored nevjerovatne snage i motorike gađa špica u glavu kao Lahm onomad.
Čovjek pored nevjerovatne snage i motorike gađa špica u glavu kao Lahm onomad.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
Nerminovic
- Kontakt:
Laimer je bukvalno postao najbolji desni bek na svijetu
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Dzeki uči Diaza kako se daje 1 na 1, jazuk ofsiajda, djeca ubiše… Bischof miora dobiti više vremena u sredini pokušava sa njim ono što je Kimich radio desno nekim utakmicama… Ovi levati počeli sami sebi zabijati, e jesu grohnuli ko radnička baraka
Rekoh, rekordi se ruse, samopouzdanje je tu, b tim ih dere 3:0. Idemo im petardu uvalit.
Kakva asistencija Bischofa.
Kakva asistencija Bischofa.
Ovo što jedan ima, drugi nema. Ravnoteža je bitna
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Auu, šta reći ljudi moji. Potajno sam se nadao pozitivnom rezultatu na poluvremenu, ali pored rezultata, igra na nevjerovatnom nivou. Dobili smo nevjerovatnu širinu, ali i samu igru od mlađih momaka.
Kakva rapsodija na terenu, zasluženo devastiranje protivnika u prvom poluvremenu
Kakva rapsodija na terenu, zasluženo devastiranje protivnika u prvom poluvremenu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo djeluje da je sa pola snage.
Ne bih ja prvotimce ubacivao, čak staviše, Mikea bih odmah ubacio u vatru.
Ne znam šta se desilo sa Laimerom ali je fascinantno da je u ovim igračkim godinama uspio napredovati u svim segmentima igre.
Ne znam šta se desilo sa Laimerom ali je fascinantno da je u ovim igračkim godinama uspio napredovati u svim segmentima igre.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Top poluvrijeme, s ovako miksanim sastavom razbiti protivnika za 45 min, a ne dopustiti mu ni poluprilike, zaista sjajno. Tko ne prati Bayerna pomislio bi da je ovo prvi sastav. Ne moraju Kane i drustvo ni ulazit, odmorit ih za utorka skroz.
Ima ih koji ne znaju
Sve ove varijacije su silom prilika, ali i trenerova zasluga. Biće vatrena borba za svaku poziciju kad se Dejvis i Džemo vrate.
Jasno je to bilo za mnoge - drugi Salihamidžić.Omerbavarac je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:23Ovo djeluje da je sa pola snage.
Malo mi je žao što ima 28 godina, ovakve treba ponovo "iskopati".
- Centre forward
- Kontakt:
Laimer troši robu od Lance Armstronga, nema drugog objašnjenja.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ja mislim da red da se neki teneki izvinu forumu što su nas gnjavili sa “ Kongolcem” kojeg su častili najcrnjim epitetime. Ljidski je griješiti i reči da si bio sebični blećak koji je škripio zubima nakon svakog lošeg poteza naših, jedva čeka pa čak i uživao da naši izgube, pozivao da se trener nogira.
A šta na to kaže ona Bundesligaarmando je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:29Jasno je to bilo za mnoge - drugi Salihamidžić.Omerbavarac je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:23Ovo djeluje da je sa pola snage.
Malo mi je žao što ima 28 godina, ovakve treba ponovo "iskopati".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Silni Bayern.
U utorak će igrati životom, pogotovo ovi danas koji su ostali na klupi jer su vidjeli da rezerve nemaju ništa lošiji učinak.
Pristup, želja, moral su nešto sto krasi ovaj Bayern koji je zaredao 15 pobjeda u nizu (naježim se kada ovo napišem).
Od rezervista Karla i Bischofa smo dobili skoro pa prvotimce te ta dva momka čine dva pojačanja koja tokom ljeta nisu realizovana.
U utorak će igrati životom, pogotovo ovi danas koji su ostali na klupi jer su vidjeli da rezerve nemaju ništa lošiji učinak.
Pristup, želja, moral su nešto sto krasi ovaj Bayern koji je zaredao 15 pobjeda u nizu (naježim se kada ovo napišem).
Od rezervista Karla i Bischofa smo dobili skoro pa prvotimce te ta dva momka čine dva pojačanja koja tokom ljeta nisu realizovana.
Šteta za njega, jer nije praznoglavac kao pojedini, tipa neutral.Dilah je napisao/la: ↑01 nov 2025, 20:02A šta na to kaže ona Bundesligaarmando je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:29Jasno je to bilo za mnoge - drugi Salihamidžić.Omerbavarac je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:23Ovo djeluje da je sa pola snage.
Malo mi je žao što ima 28 godina, ovakve treba ponovo "iskopati".![]()
Mada i on iza grma vrijeba loš rezultat da nam kaže - jesam li vam rekao
Leverkusen je držao rekord od 37 utakmica zaredom bez poraza na gostojućim terenima Bundeslige.
Jedni se rekordi nižu, drugi prekidaju
Jedni se rekordi nižu, drugi prekidaju
Da vidimo protiv najjačih kako će to izgledati.
Gnabry odličan ove sezona kao i uvijek kad mu ističe ugovor. Lord zabio, Karlu fali još dosta utakmica.
Odbrana mnogo stabilnija nego s početka sezone. Bischof strašan pas.
Čeka se povratak Daviesa...s njim i Laimerom na desnom beku dobijamo novu dimenziju u igri.
Gnabry odličan ove sezona kao i uvijek kad mu ističe ugovor. Lord zabio, Karlu fali još dosta utakmica.
Odbrana mnogo stabilnija nego s početka sezone. Bischof strašan pas.
Čeka se povratak Daviesa...s njim i Laimerom na desnom beku dobijamo novu dimenziju u igri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.