ARGUMENT je napisao/la:
A u pm, sto si ti naporan tip. Svaki drugi komentar je tvoj, pises Romane a ustvari uvijek isto ponavljas. Isti si onaj Virtualac. Naso si na forumu glumiti pametnjakovica, da mi je te vidjeti u pravom zivotu. De ohladi malo matereti, pusti i druge da dodju do rijeci.
Boli me cundara hoce li drugi pisati
Isto kao da nekome ja branim , da pise ha ja.
ARGUMENT je napisao/la:
A u pm, sto si ti naporan tip. Svaki drugi komentar je tvoj, pises Romane a ustvari uvijek isto ponavljas. Isti si onaj Virtualac. Naso si na forumu glumiti pametnjakovica, da mi je te vidjeti u pravom zivotu. De ohladi malo matereti, pusti i druge da dodju do rijeci.
To imas zelju da me licno upoznas?
Tvoj je emire , imas ga na udici
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
ARGUMENT je napisao/la:
To imas zelju da me licno upoznas?
Naravno da imam zelju, ali do toga nazalost nikad nece doci jer ti, Virtualac, HP printer i ostala klapa zivite u svom svijetu. Po broju postova i duzini cisto sumnjam da cesto vidite bijel dan, a najlakse je biti "frajer" preko mreze
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Virtu4l je napisao/la:Hare, danas te Cartman tražio na ovoj temi, stranica 1652, prvi post
Sto jel M.U konacno pobijedio,pa se raspistoljio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
adisice je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pogledajte ovaj video i onda vam niko ne smeta ko da si se napušio...
Gledam ovaj video i na kraju podsjetise da mi prvu tekmu igramo protiv Argentine u Maracani..uz sve ove diskusije koje se vode mi smo mozda i zaboravili koji ce to biti dozivljaj..prvo SP, na kojem igramo i odmah protiv velikog giganta u velikoj Maracani..samo se nadam da nasi igraci nece sagorjeti kad izadju na teren i osjete taj ambijent..
ARGUMENT je napisao/la:
Gledam ovaj video i na kraju podsjetise da mi prvu tekmu igramo protiv Argentine u Maracani..uz sve ove diskusije koje se vode mi smo mozda i zaboravili koji ce to biti dozivljaj..prvo SP, na kojem igramo i odmah protiv velikog giganta u velikoj Maracani..samo se nadam da nasi igraci nece sagorjeti kad izadju na teren i osjete taj ambijent..
U prevedenom smislu: Nayebacemo ako se nasi ukenjaju.
Sto je jako moguce, jer je to sasvim druga dimenzija, za svakog od njih. Vjerujem da ce kod mnogih noge odjednom postati teske. Kao sto si rekao, krcata Marakana, odmah na otvaranju, i + protiv sile kao sto je Argentina. Nezamislivo.
Američki portal Bleacher Report predvidio je formaciju i startnih 11 bh. reprezentacije. Prema pisanju Bleacher Reporta Sušić trebao igrati u formaciji 4-5-1 sa tri ofanzivna vezna.
Mjesto među stativama zagaranotovano mjesto ima Asmir Begović, odbrambenu liniju bi činili s desna na lijevo: Mensur Mujdža, Ermin Bičakčić, Emir Spahić i Sead Kolašinac.
Na pozicijama defanzivnih veznih bi igrali Sejad Salihović i Haris Medunjanin, ofanzivni trio veznog reda predvodili bi Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović i Senad Lulić, dok bi u napadu bio isturen Edin Džeko.
Nije loše
Odlična formacija al pogrešni igrači, s Medom i Sejom na sredini bi primali minimalno tri komada po utakmici na mjesto Meda mora neko defanzivniji Zahirović ili Bešić
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:Odlična formacija al pogrešni igrači, s Medom i Sejom na sredini bi primali minimalno tri komada po utakmici na mjesto Meda mora neko defanzivniji Zahirović ili Bešić
Ma Salihovića poslat na lijevog beka,svakako je navikao Kolašinac i Bešić na DM,desno Pjanic,lijevo Lula,Miske iza Džeke i to je to
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
ARGUMENT je napisao/la:
U prevedenom smislu: Nayebacemo ako se nasi ukenjaju.
Sto je jako moguce, jer je to sasvim druga dimenzija, za svakog od njih. Vjerujem da ce kod mnogih noge odjednom postati teske. Kao sto si rekao, krcata Marakana, odmah na otvaranju, i + protiv sile kao sto je Argentina. Nezamislivo.
Mislim da cemo tu utakmicu odigrati jako dobro, to je stvar mentaliteta.
Virtu4l je napisao/la:Ako neko nije vidio, u što čisto sumnjam, al' eto,
[youtube][/youtube]
Hahaha, ti si ubjedljivo najveci jadnik ovdje, bez konkurencije.
Postavio gol Susicevog bratica kao odobrenje za njegov poziv, i opravdavanje nepotizma od strane selektora.
Golemo
Posto nisi nikad igrao balun, o toj materiji nemas sta reci, da ti pojasnim..kod prvog gola Tino je mislio asistirati igracu na drugoj stativi, nikako uputiti sut prema golu, ali je lopta sasvim slucajno usla.
Mozes slobodno napisati, "vidite da je Pape u pravu kad poziva igraca koji zabije gol protiv velike Lokomotive (ZG, da ne misli neko da je rijec o moskovskoj), i kaznit' se po ko zna koji put.