To se kaže Milan će imati igrača manje.IlPrincipe je napisao/la:Mislio sam na Boneru, šta se pališ odmah ..

Mada mislim da će startati Mexes i Rami jer se koliko-toliko u duelima mogu nositi sa Llorenteom i Tevezom.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
To se kaže Milan će imati igrača manje.IlPrincipe je napisao/la:Mislio sam na Boneru, šta se pališ odmah ..
ima li onog novog moderatora da napiše dosta ili je ovo zdrava zaebancija?Chinaglia je napisao/la:ne znam zašto se čudite, De Rossi je sinoć udarao i za brata cigošu Tottija, mora se ispuniti kvota
Nemoj tako.Admir_Sa je napisao/la:
ima li onog novog moderatora da napiše dosta ili je ovo zdrava zaebancija?
Ovo ti je zadnji takav post, ima i previše onih koji jedva čekaju povod za prepirku. Imaš Advokata za takve zajebancije.Chinaglia je napisao/la:ne znam zašto se čudite, De Rossi je sinoć udarao i za brata cigošu Tottija, mora se ispuniti kvota
Admir_Sa je napisao/la:ima li onog novog moderatora da napiše dosta ili je ovo zdrava zaebancija?Chinaglia je napisao/la:ne znam zašto se čudite, De Rossi je sinoć udarao i za brata cigošu Tottija, mora se ispuniti kvota
Vas dvojica moralista imate opomene. Smatrajte ovo zadnjim upozorenjem.MaGiCa je napisao/la:Nemoj tako.Admir_Sa je napisao/la:
ima li onog novog moderatora da napiše dosta ili je ovo zdrava zaebancija?![]()
To je taj chuveni "civilizacijski nivo" navijacha, kojima je Zeljko Raznatovic Arkan idol.
Ja bas mislim da ce biti tvrda utakmica, te da ce neko dobiti minimalnom pobjedom. Vrlo vjerovatno nerijeseno, ne bi me cudila ni utakmica bez golova.gio10 je napisao/la:
Večeras očekujem paklen derbi, nadam se da će biti 3-4 gola na utakmici
Pa ako ce Milan imat igraca manje onda ce valjda Juventus imat igraca viseAdamSmith je napisao/la:To se kaže Milan će imati igrača manje.IlPrincipe je napisao/la:Mislio sam na Boneru, šta se pališ odmah ..![]()
U slabijoj je formi. Pratio sam ih par utakmica, loše igraju skroz.IlCapitano je napisao/la:Malesaniju Berardi opet ne igra.
Čuj ako Juve ozbiljno pristupi, pa ne igraju protiv Gradine iz Srebrenika. To je derbi, jedan od najvećih na svijetu. Veći motiv od toga nikome ne treba, nema tu igranja sa pola snage već se ide sa 120 %. To je isto kao da si rekao Real ako ozbiljno pristupi utrapt će gol Barci kad poželi, ili United vs Chelsea. Druže toga nema. U ovakvim utakmica se ide maksimalno, sve tabele i statistike padaju u vodu.S druge strane Juve ako ozbiljno pristupi mislim da mogu zabiti gol kad hoće, ali ja bih najviše volio da odigraju na način na koji je igrao Atletico.
al kekve to veze ima sa ozbiljnošcu? znaci realov ili barcin napad kada je ozbiljan svima ce utrpati golove, bez obzira kako protivnik odigrao?AdamSmith je napisao/la:Uzeo sam u obzir potencijal Juventusovog napada i katastrofalnu odbranu Milana. E moj, @franco, vuk dlaku mijenja, ali čud nikada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.