FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MakeTZ
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MakeTZ » 12 jun 2013, 20:03

A juniori su danas u Vitezu osvojili prvenstvo u finalu pobijedili Jedinstvo 3 - 0.
Za najboljeg igrača proglašen Haris Ribić

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 jun 2013, 21:07

Slike sa danasnje utakmice.

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 672&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 12 jun 2013, 21:17

Slike sa danasnje utakmice.

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 672&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;

cestitke na pobjedi, teren ekstra izgleda puno bolji nego na josiku :(

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 jun 2013, 21:35

losa tekma,mi jos losiji...d.eb.i.l. iz gradacca ne svira PRECIST penal za nas i jos Gradi daje crveni..poslije nista ni sa cim..cak mramor imao 2 dvije dobre sanse...odigrat jos to finale i ovo rastjerat..over and out...odmah i pod hitno krenut u sklapanje ekipe za sljedecu sezonu...OZBILJNE EKIPE....ako neko zna nek napise jel se brisu kartoni u finalu ovog nesretnog kupa il Grado nece moc igrat sa gracanicom..i dali je istina da finalisti bez obzira na rezultat oba idu u doigravanje kupa BIH
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 12 jun 2013, 21:42

Kup kup kup je naš :mrgreen: .

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 jun 2013, 21:44

Samo malo da vam pojasnim, Finalisti kupa TK idu u kup FBIH sto znaci da ima 1 kolo za doigravanje Kupa BiH, prosle sezone smo igrali sa Orasjem pa smo izgubili.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 jun 2013, 21:46

arhimed89 je napisao/la:
FKR_ajla_TZ je napisao/la: nezz jesil u toku turnir Mustafa Hukic Huka uvijek je bio pozvan Velež a sad se planira opet da se odrzi taj turnir a Velež nije pozvan sta mislis zasto.... niko nista ne prica ali svi znamo ... ti ako si imalo realan ako si gledao igru zelje i Veleza u 4 min 2 gola GOSK dao znao bi sta je u pitanju ali jednostavno vi ste slijepi da sagledate realnost ja sam rekla da jest sloboda KRIVA da nije bila na dnu tabele svojom zaslugom nebi nas ni ostali mogli izbaciti...ali rekla sam nema veze ja znam 100 % provjereno da je Željo pustio Leotaru a Velež uzeo pare znaci 100% :D
Ma sa tim prebacivanjem krivice se samo tenzije dizu.Treba prihvatiti cinjenicu da je Sloboda zasluzeno ispala.Da je to bila utakmica izmedju Zelje i Slobode i da Zelji nista nije trebalo a Slobodi bodovi spasa ja bi rekao Zeljo vas izbacio i nije fer(mada ste i tada sebi krivi sto ste se doveli u tu sitvaciju).Sloboda je sama sebe izbacila jer je imala meč u kojem nije smjela izgubiti sa vise razlike a izgubila je.Nije bila u stanju da igra za sebe a trazi od drugih da igraju za nju.Isto tako ja ne kontam kako ljudi zamisljaju to pustanje Zelje,ono kao Ammar rekao izadjite na teren i pustite Leotaru.Ammar to sigurno nije rekao,izveo je ekipu na teren e sad to sto su igraci nezainteresovani bili nakon osvajacanja titule il sto ih je bolila neka stvar za slobodom je drugi par opanaka.Jel treba citav zivot ebavati mater navijacima Zelje zato sto njihovi igraci u totalno nebitnoj utakmici nisu ginuli na terenu da bi spasili slobodu koja sama sebe nije htijela spasiti pisanjem krvi u lukavici da ne izgubi 2 razlike.Napisite imana igraca Zelje iz te utakmice i jednom po jednom nesto psujte,prozivajte onog ko je pustio gol leotaru i slicna sranja a ne pljuvati citav kolektiv bez razloga.Imao sam davno jedan period u zivotu kad mi je bas lose krenulo i svaki dan me neko znao zajebati za nesto i ispadao sam naivan.Ljutilo me,frustriralo,bio sam ljut na sve i krivio sve osim sebe dok jedno vece nisam sjeo i malo razmislio koliko sam glup i naivan bio.Niko meni ne moze nanijeti zlo i uciniti nesto lose ako ja to ne dozvolim.Tako i navijaci Slobode treba jednom za sva vremena da sjednu i razmisle jer prebacivanjem krivice ne rijesavaju nista.Vecina njih krivi Zelju da bi opravdala mrznju prema gradu Sarajevu..Zeljo jest Slobodin ljuti rival,ali Zeljo nije Slobodin dzelat.Velikoj vecini navijaca Zelje je bilo zao sto ispada Sloboda ali navijaci Slobode i danas dan bez izuzetka mrze sve navijace Zelje.
pises kilometarske postove a na tubu nadzi tekmu leotara i zelje ako tu lakrdiju jos nisi pogledao i sve ce ti bit jasno...meni i svima mojima su krivi..tebi ako su sarajlijice dobre,kuci ih vodi..ista je prica i za one nesretnike iz vrapcica

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 12 jun 2013, 21:54

Finale Kupa TK-a igra se jedna utakmica na Tušnju u noćnom terminu..eto nakon dužeg vremena utakmicu Slobode možete pogledat pod reflektorima.. :)
OFK Gradina Srebrenik

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 12 jun 2013, 22:03

Brcko87 je napisao/la:Finale Kupa TK-a igra se jedna utakmica na Tušnju u noćnom terminu..eto nakon dužeg vremena utakmicu Slobode možete pogledat pod reflektorima.. :)
Jel sad u subotu finale ? Tako napisase ovi sa ss.ba ? :D
www.nkbratstvogracanica.com

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 12 jun 2013, 22:03

Brcko87 je napisao/la:Finale Kupa TK-a igra se jedna utakmica na Tušnju u noćnom terminu..eto nakon dužeg vremena utakmicu Slobode možete pogledat pod reflektorima.. :)
Pa jel moguce,ova vijest uljepsala mi je dan :) jos kad bi nas pustili na sjever bilo bi extra..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 jun 2013, 22:08

Slatinash_7 je napisao/la:
Pa jel moguce,ova vijest uljepsala mi je dan :) jos kad bi nas pustili na sjever bilo bi extra..
sto nebi pustili :? ....nocna tekma....mmmmmm 8-) 8-)

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 12 jun 2013, 22:13

staragarda je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:
sto nebi pustili :? ....nocna tekma....mmmmmm 8-) 8-)
Tako je bilo kad je Gradina igrala finale kupa TK-a..bila jedna utakmica na Tušnju u noćnom terminu..tako je bilo,sad neznam dal je se šta promijenilo..
OFK Gradina Srebrenik

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 jun 2013, 22:15

Romeo Mitrovic raskinuo ugovor sa Dinamom...kako bi bilo jako da se vrati na Tusanj..mislim da je naj najbolji poslijeratni golman

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 12 jun 2013, 22:18

staragarda je napisao/la:Romeo Mitrovic raskinuo ugovor sa Dinamom...kako bi bilo jako da se vrati na Tusanj..mislim da je naj najbolji poslijeratni golman
to bi bilo odlicno.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 12 jun 2013, 22:22

Romeo Mitrović :D kad mu je čitav stadion skandirao, Romeo turčine, napuši se kur*ine, a on gleda kao, šta vam je ljudi, odavde sam ja :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 12 jun 2013, 23:40

MakeTZ je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Romeo Mitrovic raskinuo ugovor sa Dinamom...kako bi bilo jako da se vrati na Tusanj..mislim da je naj najbolji poslijeratni golman
to bi bilo odlicno.

nemojte se zanositi dzaba, on je imao u dinamu koliko nasi nisu svi zajedno za cijelu sezonu dobili :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 13 jun 2013, 11:53

Ja kolko skonta jučer ljudi vele da se ovo finale Kupa neće igrati tamo do pred početak sezone u Prvoj ligi,a ta utakmica bi kao trebala poslužiti kao neka generalna proba za oba sastava

znači ništa nisam čuo da se igra sad u subotu ili u neko bliže dogledno vrijeme...ovi naši iz Bratstva planiraju već pauzu

imal ko od vas informaciju o Samiru Efendiću, nije bio ni u zapisniku BRatstva zadnje 2-3 utakmice, vele da planira povratak u Slobodu

kod nas je, barem za mene, ove godine bio jedan od najboljih, najborbenijih ali i najkonstantnijih igrača u ekipi, kalibar i za veći rang od Prve lige

ako bi vam se vratio, dobili biste veliko pojačanje
Undici stelle - ACM 1899

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 13 jun 2013, 13:18

Zadrzat sve igrace i dovest prava pojacanja, npr:
iz Bratstva: Mujkica, Pantu i Efendica.
Radnickog: Jaranovica iako nema za to vjerovatno sansi, Trumica
Nebi bilo lose vratit Gavarica neznam gdje je on sad. i dovest Bekica na posudbu iako su i za to nikakve sanse.
Banovici: Mujkica na go i Senada Mujkica iz Sloge duga je sezona a i treba iskusan napadac. Uz ovaj sad sastav, stim sto treba Ramu, Dzemu i ove mlade sto i sad nisu veliku priliku dobivali gdje na posudbu, mogli biti ozbiljni za vrh. :D

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 13 jun 2013, 14:56

baltazar1 je napisao/la:Ja kolko skonta jučer ljudi vele da se ovo finale Kupa neće igrati tamo do pred početak sezone u Prvoj ligi,a ta utakmica bi kao trebala poslužiti kao neka generalna proba za oba sastava

znači ništa nisam čuo da se igra sad u subotu ili u neko bliže dogledno vrijeme...ovi naši iz Bratstva planiraju već pauzu

imal ko od vas informaciju o Samiru Efendiću, nije bio ni u zapisniku BRatstva zadnje 2-3 utakmice, vele da planira povratak u Slobodu

kod nas je, barem za mene, ove godine bio jedan od najboljih, najborbenijih ali i najkonstantnijih igrača u ekipi, kalibar i za veći rang od Prve lige

ako bi vam se vratio, dobili biste veliko pojačanje
Bgm ja sam Efendica gledo u kupu kada ste gostovali Priluku momak bio prva postava, a bilo bi dobro da se vrati u Slobodu bilo bi to dobro pojacanje na bekovskoj poziciji

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 14 jun 2013, 01:19

Moze li nam se Sloboda povratit naredne sezone u premier ligu?
U federalnoj ligi navijam za vas 8-)
Evo dio iz jedne poratne pjesme, pa se pronadjite ;)

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.