AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ako izgubimo letil alegri
- IlPrincipe
- Kontakt:
------Niang-----Saponara
-----Constant-Modić-Cristante
Kako samo lepršavo igraju ovi mladići
-----Constant-Modić-Cristante
Kako samo lepršavo igraju ovi mladići
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
I da smo dobili 13:1 ja nisam zadovoljan. Vrlo lahko je moglo biti i obratno. Ako cemo suditi po ovoj utakmici vise ce nam povratak Bonere biti pojačanje nego dolazak Ramija. Imao je 4 katastrofalne greske. Constant katastrofalan. Saponara dokazao da zasluzuje vecu minutazu. Ostalo nije vrijedno spomena.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
eto 3:1 dobismo. drugo poluvrijeme moze biti zadovoljavajuce ali prvo katastrofa, Niang po meni igrac utakmice. sjajno je proigravao saigrace, vraca se nazad, oduzimao lopte, njemu bi pridodao jos Kaku i Saponaru koji su bili dobri. ostalo ne vrijedi komentarisati, ali ipak moram istaknuti Constanta i Matria kao flop of the match 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- LegendKiller
- Kontakt:
Alegri nam ipak ostaje, baš divno. Drago mi je zbog Saponare i Christantea, momci su pokazali da zaslužuju vise igrati, alegri im konacno mora dati priliku jer njih dvojica trebaju ciniti okosnicu milanovog veznog reda narednih 10-tak godina. Rami je pokazao ono sto sam i prije znao i ovdje govorio da i nije neki stoper i da neće biti neko pojacanje. Matri uzas i protiv ekipe kao yang boys, ali dobro ono sto je profulao loptu kod gola Christantea možemo mu pisati kao pola asistencije.
Pošto nisam mogao sve upratiti ako može neko da napise ko je sve od ovih novih momaka igrao, je li ono onaj nas Modić igrao?
Pošto nisam mogao sve upratiti ako može neko da napise ko je sve od ovih novih momaka igrao, je li ono onaj nas Modić igrao?
Ovi mladici su uglavnom dobili šansu pred kraj utakmice. Jest, to je taj Modic.
a iskoristio ih je, brat bratu, jedno 7...sonpenn je napisao/la:Allegri ima 9 zivota.
Il club piu titolato al mondo!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ako čitate između redova onaj ultimatum da ako Allegri izgubi od ovih amatera (sinoć) da će dobiti otkaz jasno je da su indirektno iz uprave na taj način poručili 'digli smo ruke od Milana, ambicija nemamo i Allegri se uklapa u tu našu filozofiju i mi smo svjesni da ovaj Milan nije za veće domete' 
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Valjda su i oni postali svjesni da je ova sezona ionako izgubljena, pa furaju njegov ugovor do kraja. A iskreno, uspjeli su i u meni probuditi takav osjećaj da mi je postalo svejedno za sve.
Vidjet ćemo šta će biti u idućoj sezoni, počele su već neke promjene, počevši od novoizgrađenog objekta pa do uprave kluba, za nadati se da će nešto i u vezi ekipe učiniti.
Nego, kako je odigrao Rami ? Hoće li biti neke fajde od njega ?
Vidjet ćemo šta će biti u idućoj sezoni, počele su već neke promjene, počevši od novoizgrađenog objekta pa do uprave kluba, za nadati se da će nešto i u vezi ekipe učiniti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
ma bice jasta, jos dok se uklopi fino u ekipu i dok mu tandem ne budu cinili zacardo i bonera te uhljup constant onda ce od njega biti hljeba. barem se vidilo da frajer zna ubaciti loptu u 16--erac kako treba, mogao je imati i asistenciju da je drugi uhljup u napadu iskoristio tu sansurope11 je napisao/la:Valjda su i oni postali svjesni da je ova sezona ionako izgubljena, pa furaju njegov ugovor do kraja. A iskreno, uspjeli su i u meni probuditi takav osjećaj da mi je postalo svejedno za sve.![]()
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
IlPrincipe je napisao/la:[youtube][/youtube]
kad ima skim igrati koliko njegov talenat dolazi do uzrazaja, ove godine Binho stvarno igra odlicno, meni uvijek bio pregotivan igrac
Ma Robinho je odlican igrac, samo mu fali samopouzdanja... i konstantnosti naravno. 
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Pominje se moguca razmjena El Shaarawy-a za Snajdera i plus jos neka nadoplata od strane turaka.... ja sam protiv ovoga u svakom pogledu. 
Nemaju pametnijeg posla pa izmisljaju. Dolaskom Honde bit cemo dobro popunjeni u vezi tako da ne vidim potrebu za Sniderom iako ga izuzetno cijenim.
pa stvarno ako ga prodaju bilo kome je greska bolje da ide baloteli nema koristi nikve od negovi crveni kartona i glume sve i da ga alegri smi izvadit iz igre on bi pravio scene neke stvara nemir i napetos u klubu, a citam da alegri zeli da kaka igra zadnjeg veznog 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.