FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sutra mora biti 10 hiljada!
Hajcajte!
Hajcajte!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kako je tuzno gledati ove regionalne timove u EL a nas nigdje al cinjenica je da u grupe nije prosao ni jedan klub koji nema dobar stadion, jednostavno infrastruktura je nuzni preduslov zato je za nadati se da cemo nakon sto abd zavrsimo i jug poceti ulagiti ozbiljne pare u igracki kadar pa da dodje neki plasman u grupe do 1921.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
ja mislim da je Miske toliko siguran u gradnju juga zato sto sam ima milione zaradjene vjerovatno, pa moze da sam on izgradi tribinu, ali hoce da izvuce maximum od sviju, navijaca, opstine, saveza , fife, uefe itd, kad dodje do kraja gdje jos fali para on tad ulijece, da otplati ostatak, jer zna covjek da moze vratiti nazad te pare kroz rentanja plus ulaznice i mnogo toga jos, zato je siguran u ono sto prica , to je moje misljenje.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
+1bhsport je napisao/la:Ovo je dvosmisleno napisano pa ce tumaciti ko kako hoce...irfo je napisao/la:ako je ironija, a reci cemo da jeste, onda ne zna frajer kako se koristi ironija
Supacki do krajnjih granica.
@Konzerva Miske nikad nije planirao nit je toliko lud sazvat konferenciju za medije oko izgradnje juzne tribine bez plana B. Plan A znamo (rekao je da ce sazvat konferenciju cim budu imali 50% novca, 30% imamo sa krovom) dok plan B on i uprava znaju sta kako. Nase je da idemo na utakmice i podrzimo ekipu dok ce uprava na celu sa Misimovicem rijesit problem oko gradnje juzne tribine.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- plavousrcu
- Kontakt:
Nama je dobro koliko smo glupi. Zato nas karaju mali Erdogan i slicni sad ce 30 godina.
- MocMahale444
Gledaj halabuke oko tribine, a ekipa nam prva na tabeli s kriminalnom igrom i prepotetnim trenerom. Bolje da se svi zabavimo oko naseg tima, a pustite tribinu i reprezentaciju bice vremena za to. Mi nismo sad u stanju napuniti istok a ne jug da napunimo. Kako igramo bice nam dovoljan zapad.
Prosto da ne povjeruješ.Qwerty90 je napisao/la:Dan u kojem nije shvaćen cinizam u navedenom članku je vjerovatno i dan u kojem ću odjaviti internet. Zabrinjavajuće fkt.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Treba se čuvat Hrvoja Ercega sutra
Ništa bez Šilića i Kordićabraco je napisao/la:Treba se čuvat Hrvoja Ercega sutra
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Na to kad dodamo još Matea Roskama i brazilca Baiana, sigurno da će njihov trener Ivo Ištuk imati dobro posloženu momčad za sutra.Rokoko87 je napisao/la:Ništa bez Šilića i Kordićabraco je napisao/la:Treba se čuvat Hrvoja Ercega sutra
Kad nas strucnjak sutra strucno igracima pokaze rukama da spuste loptu na zemlju i polako 

Poslozit ce to Adzem sutra kako treba za nova tri boda, mi navijaci da napunimo stadion da se pozitivna atmosfera nastavi.
- Zeljeznicar -
Igra li im Hrgović?Rokoko87 je napisao/la:Ništa bez Šilića i Kordićabraco je napisao/la:Treba se čuvat Hrvoja Ercega sutra
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma jok, njegovo mjesto je zauzeo Vedran Ješeanonimni je napisao/la:Igra li im Hrgović?Rokoko87 je napisao/la:Ništa bez Šilića i Kordićabraco je napisao/la:Treba se čuvat Hrvoja Ercega sutra
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
Kad je dočeka Erceg na volej sa coska šesnaesterca u onoj jednoj utakmici. Gluho bilobraco je napisao/la:Treba se čuvat Hrvoja Ercega sutra

Ipak mislim da smo dobili tada, gutavo jedan razlike.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Frajer je visine nekog klinca iz predškolskog, ali je bio dobar igrač pravo što jest jest.Neandertalac je napisao/la:Kad je dočeka Erceg na volej sa coska šesnaesterca u onoj jednoj utakmici. Gluho bilobraco je napisao/la:Treba se čuvat Hrvoja Ercega sutra
Ipak mislim da smo dobili tada, gutavo jedan razlike.
Ponovo 1,55 na nas...
ove kladionice nisu normalne.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Losi smo pravo
ali smo za*ebani do bola i evo neka bude 3-1 aBd 

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.