Ja sam fin dečko, znaš da ja to ne radim.

@dela, vala ne razumijem više tolerisanje debila, ali hajd.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zahvaliti im se sto ti (nam) cupaju zivce kvalitetno, a besplatno
Igramo na Pecari da te podsjetim
na godisnjem
Hahahaha kad kažu kladionica. Pa kako duduci ne mogu skontati da bi i nešto zaradio moraš staviti cifru. A stavljanje cifri uključuje alarm u uefiBezideja je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:39Da je ušla ona precka na pocetku 3 0 bi zavrsilo. Ne kazem da je to opravdanje utakmica se morala pobjediti ali nije.Vanadij je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:32Bolje da se kiks desio sada u 5.kolu nego nekada kasnije, potcjenili smo MDK, previse ofanzivni sa Mešom nije islo, opet s druge strane da je Lendric pogodio na pocetku bilo bi sve drugacije. Bez obzira na sve pristup je bio katastrofalan, ovo sto su nam priredili jako boli.Amar je sigurno uvidio gdje je pogrijesio i popravit ce se to, mogli smo ici na + 4 vec u 5.kolu al sta se moze. Nadamo se da ce nam se vratit protiv ****.
Ako se analizira prva tri kola i ovo sad i laik vidi da nema svjezine. Da li su igraci bolesni, nespremni ko zna. Evo Borac veceras bez cetri igraca al igraju s Sirokim pa 3 0 nije nesto, mozda da igraju s Mladosti veceras isti bi rezultat bio.
Nama je sinoc falio Dado i Hajdarevic toliko da ne primimo gol rano, a kasnije bi utrpali sigurno.
Prica o parama, kladionici i upravi sad moze samo pisati lobotoomac ili neko ko ne zeli dobro klubu. Zato takvim treba sjestii na kosti do kraja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.