Skupi muda pa reci je li bolji Dzeko ili Montella19vendetta87 je napisao/la: ↑18 feb 2023, 14:02Dobro druze, necu vjerovati uglednom sportskom magazinu, neko nekom Jasminu aka Josip koji palamudi po forumuJasminAgic je napisao/la: ↑18 feb 2023, 12:18Strasno renomiran izbor, malo ugledniji od Ballon d'Or19vendetta87 je napisao/la: ↑18 feb 2023, 10:52https://www.givemesport.com/87988881-ro ... 0s-ranked/
Grande Edin na 14.mjestu na listi najboljih napadaca u protekloj deceniji. Ima i neki Mario na 45.mjestu, ali posve nezasluzeno, igraci poput Yilmaza i Firmina su daleko kvalitetniji napadaci od njega i trebali su se naci ispred njega
Koji je Montella u izboru najboljih 2000-2010?
Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Gdje je i sta radi zaboravljeni panj Mario Panjdzukic 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Dzeko sam u karijeri ima skoro identican broj golova kao Mario i Montella skupa i daleko veci broj asistencija. S tim da je Dzeko zabio 90% golova u ligama petice, a ova dva polovnjaka trecinu golova zabili u hnl i italijanskim nizeligasima
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Imas gore prosjek u serie a, a to je prva liga i Montella ima drasticno bolju statistiku19vendetta87 je napisao/la: ↑18 feb 2023, 14:29Dzeko sam u karijeri ima skoro identican broj golova kao Mario i Montella skupa i daleko veci broj asistencija. S tim da je Dzeko zabio 90% golova u ligama petice, a ova dva polovnjaka trecinu golova zabili u hnl i italijanskim nizeligasima
-
- Kontakt:
Zanimljivo kad se poredi s Mandzukicem onda je bolji jer se izvlaci broj golova (to sto je ovaj zabio nebrojeno puta odlucujuce golove u zavrsnicama elitnih takmicenja koje Dzeko nije ni igrao - to nista), a kad se poredi s Montellom ili jos bolje Vlahovicem koji zadnjih godina zabija duplo vise od njega, onda golovi nisu bitni. Da niste smijesni bili bi zalosni.
Zar nije Edin bez nastupa u La Ligi?
Koliko je Đeko postigao golova u finalima mundijala i lige šanpijona? To je ono sto se broji i sto je vrijedno a ne golovi protiv QPR-a, Fulhama, Boltona, Arsenala i slicnih prčija odnosno vikend hobija arapsko/ruskih/usa tajkuna.
Ili je za tebe samoprozvani NBA ubjedljivo najjaca liga svijeta? Kako je moguce da najveci broj osvajaca zlatne lopte, lige prvaka, europa lige/kup uefa i svjetskih prvenstava ne dolazi iz EPLa?
Zbog cega svaki vanserijski talent iz EPLa na vrhuncu karijere seli za Madrid/Barcelonu (ukoliko timovi iz spomenutih gradove imaju potrebu za takvim igracem)? Kako je moguce da timovi koji drze prvu poziciju EPL-a pocesto u CL prime cak i do 10 golova od timova poput Bayerna u 2 utakmice KO faze lige prvaka? Zbog cega je mnogim franšizama samoprozvane superlige Maksimir nepremostiva prepreka u susretima internacionalnih takmicenja?
Origi zabio u finalu LP > od R9 klupske karijere
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mostarski fašista dobio slobodan vikend od Intensivpflege pa poletio na forum poslije dugo vremena.hifans je napisao/la: ↑19 feb 2023, 07:57Zar nije Edin bez nastupa u La Ligi?
Koliko je Đeko postigao golova u finalima mundijala i lige šanpijona? To je ono sto se broji i sto je vrijedno a ne golovi protiv QPR-a, Fulhama, Boltona, Arsenala i slicnih prčija odnosno vikend hobija arapsko/ruskih/usa tajkuna.
Ili je za tebe samoprozvani NBA ubjedljivo najjaca liga svijeta? Kako je moguce da najveci broj osvajaca zlatne lopte, lige prvaka, europa lige/kup uefa i svjetskih prvenstava ne dolazi iz EPLa?
Zbog cega svaki vanserijski talent iz EPLa na vrhuncu karijere seli za Madrid/Barcelonu (ukoliko timovi iz spomenutih gradove imaju potrebu za takvim igracem)? Kako je moguce da timovi koji drze prvu poziciju EPL-a pocesto u CL prime cak i do 10 golova od timova poput Bayerna u 2 utakmice KO faze lige prvaka? Zbog cega je mnogim franšizama samoprozvane superlige Maksimir nepremostiva prepreka u susretima internacionalnih takmicenja?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kad postavis ovakvu jednu monokauzalnu hipotezu, onda da. Ukoliko u obzir uzmemo parametre poput uloga i zadataka na terenu kroz sezone u kojima im se usporedjuje efikasnost, svaki graf bi otisao u korist R9 i Mandzukica. Calculus ne laže.
Kapo tesar sa 29 i po eura satnice i konbijem od firme za privatno korišćenje. Zamisljam koliko ti jadan zivot mora bit da napises 3000 postova za godinu dana na ovom forumu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 08:31Mostarski fašista dobio slobodan vikend od Intensivpflege pa poletio na forum poslije dugo vremena.hifans je napisao/la: ↑19 feb 2023, 07:57Zar nije Edin bez nastupa u La Ligi?

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vidi se da ti matematika i osnove zbrajanja/oduzimanja ne idu od ruke, pa ne znaš zbrojiti i oduzeti dva četverocifrena broja, razumijem onda izbor zanimanja.hifans je napisao/la: ↑19 feb 2023, 09:02Kapo tesar sa 29 i po eura satnice i konbijem od firme za privatno korišćenje. Zamisljam koliko ti jadan zivot mora bit da napises 3000 postova za godinu dana na ovom forumu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 08:31Mostarski fašista dobio slobodan vikend od Intensivpflege pa poletio na forum poslije dugo vremena.
![]()
A da pokušaš možda opet sa kakvom kćerkom tajkuna sad kad imaš 29e satnicu, da ne moraš više iPhone iznajmljivati na 7 dana

Kad sam ja pisao ove postove na tripovima THC-a ti i tvoji seljani internet jos niste imali. Desetljece proslo je*ote.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 09:08Vidi se da ti matematika i osnove zbrajanja/oduzimanja ne idu od ruke, pa ne znaš zbrojiti i oduzeti dva četverocifrena broja, razumijem onda izbor zanimanja.hifans je napisao/la: ↑19 feb 2023, 09:02Kapo tesar sa 29 i po eura satnice i konbijem od firme za privatno korišćenje. Zamisljam koliko ti jadan zivot mora bit da napises 3000 postova za godinu dana na ovom forumu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 08:31Mostarski fašista dobio slobodan vikend od Intensivpflege pa poletio na forum poslije dugo vremena.
![]()
A da pokušaš možda opet sa kakvom kćerkom tajkuna sad kad imaš 29e satnicu, da ne moraš više iPhone iznajmljivati na 7 dana![]()
![]()
Savjet, koristi efektivno svoje vrijeme. U protivnome ces za 10 godina upasti u teški oblik depresije kad shvatis da si ovdje provodio cetveroznamekast broj sati godisnje (vjerovatno si u godinama u kojima ti je mozak u mogucnosti ostvarivati peak performanse, ti to tracis na rasprave na temi Edina Dzeke). Nemoj da ti jedino ostvaranje u zivotu bude broj postova na ssba forumu. Ja se volim s vremena na vrijeme vratiti i vidjeti kakva sam propalica mogao postati da mi je ovo tu ostala glavna zanimacija/hobi. Danas fluentan u 4 jezika excl. ex-yu jezici, BEng i MEng diplome ponosno islozene u dnevnom boravku roditelja, napravio 5 figures do 9. mjeseca prosle godine, ove godine ciljam na srpanj.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
hifans je napisao/la: ↑19 feb 2023, 09:14Kad sam ja pisao ove postove na tripovima THC-a ti i tvoji seljani internet jos niste imali. Desetljece proslo je*ote.
Savjet, koristi efektivno svoje vrijeme. U protivnome ces za 10 godina upasti u teški oblik depresije kad shvatis da si ovdje provodio cetveroznamekast broj sati godisnje (vjerovatno si u godinama u kojima ti je mozak u mogucnosti ostvarivati peak performanse, ti to tracis na rasprave na temi Edina Dzeke). Nemoj da ti jedino ostvaranje u zivotu bude broj postova na ssba forumu. Ja se volim s vremena na vrijeme vratiti i vidjeti kakva sam propalica mogao postati da mi je ovo tu ostala glavna zanimacija/hobi. Danas fluentan u 4 jezika, BEng i MEng diplome ponosno islozene u dnevnom boravku roditelja, napravio 5 figures do 9. mjeseca prosle godine.![]()

-
- Kontakt:
Dzeko:
19.175 min. u Serie A
Zabio 105 golova
Prosjek: gol svake 183 min.
Vlahovic:
8.536 min. u Serie A
Zabio 59 golova
Prosjek: gol svakih 145 min.
Sad statistika nije bitna?
19.175 min. u Serie A
Zabio 105 golova
Vlahovic:
8.536 min. u Serie A
Zabio 59 golova
-
- Kontakt:
Bitna je svaka cast brzo napreduje Vlahovic vidjet cemo jos nije stigo u serije a , a kamoli u engleskoj , njemackoj, kvalifokacijama za svjetsko i europsko, liga prva i liga europeJasminAgic je napisao/la: ↑19 feb 2023, 11:33Dzeko:
19.175 min. u Serie A
Zabio 105 golova
Vlahovic:
8.536 min. u Serie A
Zabio 59 golova
-
- Kontakt:
Mario Mandžukić:JasminAgic je napisao/la: ↑19 feb 2023, 11:33Dzeko:
19.175 min. u Serie A
Zabio 105 golova
Vlahovic:
8.536 min. u Serie A
Zabio 59 golova
9.088 minuta u Serie A
Golova:31
Prosjek: gol svakih 293 minute
Sad si sam sebe sjebo Josipe
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Znaci:19vendetta87 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 11:59Mario Mandžukić:JasminAgic je napisao/la: ↑19 feb 2023, 11:33Dzeko:
19.175 min. u Serie A
Zabio 105 golova
Vlahovic:
8.536 min. u Serie A
Zabio 59 golova
9.088 minuta u Serie A
Golova:31
Prosjek: gol svakih 293 minute
Sad si sam sebe sjebo Josipe
Immobile > Montella > Vlahovic > Dzeko > Mandzukic
Slozili smo se?

Na kraju ide madzo> r9 a na pocetku origi> ciro
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovih dana smo naučili da Francesco Totti nije svjetska klasa. Ili da Michael Jordan nije najveći jer nije igrao za najveće ekipe u NBA, Celticse i Lakerse
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nista gore od domacih propaliteta sto odu prat guzove u Bausteliju. I naravno svi navijaju za Bauern.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 08:31Mostarski fašista dobio slobodan vikend od Intensivpflege pa poletio na forum poslije dugo vremena.hifans je napisao/la: ↑19 feb 2023, 07:57Zar nije Edin bez nastupa u La Ligi?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜