Arsenal - Chat
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Koliko sreće su ljudi danas vidjeli, ovo nisu istine. I sa deset igrača su momci odigrali vrhunski, jedna od boljih utakmica u zadnjih X godina. Da im penal nije poklonjen, gola ne bi vidjeli do sutra, mašinerija razmontirana totalno.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Sto se protiv nas uvjek moraju desavati srqnja, ovo nisu istine, umjeesto da uzmemo sva tri boda, ovi da nije penala nebi nam pucali u okvir gola danas, mi na kraju ne uzmemo ni boda, koja qrceva sreca u pm
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Nadam se da ćemo dovest jedno ili dva pojačanja u sredinu, trebaju nam da se potučemo za Top 4.
Mislim da imamo snage borit se za top 4 nakon dugo godina, da li ćemo i uspjeti ne znam.
Danas odlično odigrali, svaka čast ekipi uprkos porazu. Ovako i protiv Tottenhama pa šta bude.
Mislim da imamo snage borit se za top 4 nakon dugo godina, da li ćemo i uspjeti ne znam.
Danas odlično odigrali, svaka čast ekipi uprkos porazu. Ovako i protiv Tottenhama pa šta bude.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Do dajva Bernarda i lakrdije sa crvenim, Arsenal je sem što je pokraden odigrao odlično. I nakon crvenog, nije bilo loše. Najbolja utakmica ove sezone.
41:34
Ugasio nakon crvenog kartona, ionako mi fali kose na glavi.
- Ozymandias
- Kontakt:
Dobra je stvar sto se ekipa i gradi za buducnost, ove sezone ganjat sto bolju poziciju i uigravat ekipu. Od sljedece sezone ide busenje aBd.
Šteta je jedino što je ovo trebalo biti statement game. Tako je i bilo dok neke druge sile nisu odlucile da moramo izgubiti.
City danas nije mogao meda, bukvalno nista nisu uradili, ali eto. Ne treba sad kiksati na glupim utakmicama
City danas nije mogao meda, bukvalno nista nisu uradili, ali eto. Ne treba sad kiksati na glupim utakmicama
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NerminFatic
- Kontakt:
Nejasno mi zasto smo se povukli na 35 m vec u 48-oj minuti!!? Vec me uhvatio hastra tada. Penal nategnut a nama ni gkedao nije! Zasto nije sudio neki bolji sudac?
Sa Aubom u prvih 11 bi nas ljudi ubili.
Koliko je njegovim tjeranjem napad postao prva linija odbrane
Koliko je njegovim tjeranjem napad postao prva linija odbrane
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Ono sto je martinelli fulio moja nana bi zabila bez po muke, i do kad ce xhaka da nas kosta bodova pa da se konacno rijesimo te neznalice?
Mozda ova kradja na kraju i ispadne dobra po nas kad je u pitanju motivacija. Strucni stab i igraci su sve dali od sebe. I dzaka je bio maestralan.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Samo ne dozvoliti da nas zidovi dobiju, njih moramo dobiti.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Na njima cemo se iskalit za ovo danas
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Ma bit će zajebano protiv Contea u gostima. Ni tu ne treba očekivati previše.
Protiv Liverpula u CC treba zapeti. Jbga trofej je u pitanju pa kad smo već došli od SF, što i ne pokušati uzeti.
Protiv Notingema malo izmiješati.
Protiv Liverpula u CC treba zapeti. Jbga trofej je u pitanju pa kad smo već došli od SF, što i ne pokušati uzeti.
Protiv Notingema malo izmiješati.
I onaj drugi gol je krivica Holdinga i nemogucnost da posteno rascisti loptu. Ostatak ekipe vrh, standardi su uspostavljeni
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.