Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Brzi odgovor
Add image to post
3300 postova ... 165
Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”
Add image to post
3300 postova ... 165
Samo Sloboda | COYG
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Dobro si ti toChapman1886 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 00:51Brzi odgovor
Add image to post
3300 postova ... 165

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Slažem se kraljuChapman1886 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 00:51Brzi odgovor
Add image to post
3300 postova ... 165

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- Meraak1921
- Kontakt:
Hajmo biti malo realni, nismo imali srece ali bas nikako, za klasu smo jaci i to se vidi odmah, pokazat damu sljedecu kod njih kuci i sve nam se otvara ponovo, nadat se Dzeku da ce krenuti jer je danas totalno podbacio, Nalic je meni otkrice, ima mali to nesto u sebi, Kolasinac bezveze, Civic usao jos gori bio, Stevanovic 0 mrtva, Pjanic je dobro odigrao al moze puno bolje, stoperi i Cimirot takodjer ok
Da smo u napadu imali igrača koji samo ne bi promašivao iz peterca bilo bi 3:0 na poluvremenu.
Ekipa koja ne može izdržati još jedan minut na svom terenu protiv **** Kazahstana, a da ne primi gol - i ne zaslužuje da bude druga u grupi, a kamoli da ode direktno na SP
btj, protiv Kazahstana gubiš bodove u 95 minuti preglupim faulom na 16 metara a nadaš se nekim plasmanima

btj, protiv Kazahstana gubiš bodove u 95 minuti preglupim faulom na 16 metara a nadaš se nekim plasmanima

Zadnja izmjena: let3, dana/u 08 sep 2021, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.
Najbolje je rekao jedan hrvatski komentator sa SK kada su radili one emisije povodom Eura 2020. Nešto su se u jednom momentu dotakli ex-yu reprezentacija i reče čovjek "BiH ima četiri-pet igrača i šest problema u prvoj postavi".
I to je najbolji, a najkraći opis naše reprezentacije.
Ljudi koji očekuju od Cimirota, Mire, Ćivića, Gojaka, Menala, Lončara, Amira, Prevljaka, Demirovića i ostalih igrača da čine prevagu i da oni kao "mogu bolje" varaju se.
Oni ne mogu bolje od ovoga što pružaju ili što su pružili večeras, oni mogu bolje izgledati uz nadahnutog Pjanića, Krunića, Džeku i Kolašinca, a njih četvoricu sastaviti na terenu u jednoj utakmici i pri tome da su još raspoloženi je naučna fantastika, uvijek ili neko podbaci ili je neko povrijeđen...
I ovdje govorim o ofanzivnoj igri, defanziva je koliko toliko ok, mada eto večeras smo vidjeli da je i ova trojka nazad bila nemoćna čim se tim ne brani organizovano (tj. čim igramo malo više prema naprijed), koliko su samo puta večeras na zemlji i u skok duelu ispali Hadžikadunić, Anel i Siniša... Ali ok hajde, nije do njih što su im kolege iz napada dopustile da profulaju onoliko šansi.
I Šehić isto, što kaže jedan moj jaran pred utakmicu sa Kazahstanom, dobar je Šehić on će skinuti par zicera Francuzima, Talijanima i tako to, ali nama treba da bude dobar kad sutra Kazahstanci budu imali 3 šuta na gol da on ne primi gol, i eto šta bi...
I to je najbolji, a najkraći opis naše reprezentacije.
Ljudi koji očekuju od Cimirota, Mire, Ćivića, Gojaka, Menala, Lončara, Amira, Prevljaka, Demirovića i ostalih igrača da čine prevagu i da oni kao "mogu bolje" varaju se.
Oni ne mogu bolje od ovoga što pružaju ili što su pružili večeras, oni mogu bolje izgledati uz nadahnutog Pjanića, Krunića, Džeku i Kolašinca, a njih četvoricu sastaviti na terenu u jednoj utakmici i pri tome da su još raspoloženi je naučna fantastika, uvijek ili neko podbaci ili je neko povrijeđen...
I ovdje govorim o ofanzivnoj igri, defanziva je koliko toliko ok, mada eto večeras smo vidjeli da je i ova trojka nazad bila nemoćna čim se tim ne brani organizovano (tj. čim igramo malo više prema naprijed), koliko su samo puta večeras na zemlji i u skok duelu ispali Hadžikadunić, Anel i Siniša... Ali ok hajde, nije do njih što su im kolege iz napada dopustile da profulaju onoliko šansi.
I Šehić isto, što kaže jedan moj jaran pred utakmicu sa Kazahstanom, dobar je Šehić on će skinuti par zicera Francuzima, Talijanima i tako to, ali nama treba da bude dobar kad sutra Kazahstanci budu imali 3 šuta na gol da on ne primi gol, i eto šta bi...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Meni je samo žao,sto Husara bio cicija prije ove utakmice,trebao je momku uplatiti drugo poluvrijeme,gore nebi mogao sigurno
Samo Sarajevo
- anonymousHD
- Kontakt:
Takav dan, sta da se radi. Da nismo napadali, stvarali sanse pizdio bi, ovako smo igrali sjajan otvoren fudbal i nismo imali srece i jbg.
Nakon dugo vremena igramo dobar fudbal i ja sam sretan, dolaze neki novi klinci na koje se stvarno moze racunati. Treba vjerovati u repku a rezultati ce doci.
Nakon dugo vremena igramo dobar fudbal i ja sam sretan, dolaze neki novi klinci na koje se stvarno moze racunati. Treba vjerovati u repku a rezultati ce doci.
Dobiti Kazahstan, Finsku i Ukrajinu jednom i eto drugog mjesta.
U slucaju te 3 pobjede 100% smo ispred Ukrajine i Kazahstana, a da bi bili ispred Finaca oni moraju kiksati jednu od ostale 3 utakmice (UKR i FRA kuci, KAZ u gostima). I to mozemo smatrati "rijesenim".
Tako da zavisimo samo od sebe. Sasvim realne sanse za drugo mjesto.
Vratit ce se ova nesreca od veceras.
U slucaju te 3 pobjede 100% smo ispred Ukrajine i Kazahstana, a da bi bili ispred Finaca oni moraju kiksati jednu od ostale 3 utakmice (UKR i FRA kuci, KAZ u gostima). I to mozemo smatrati "rijesenim".
Tako da zavisimo samo od sebe. Sasvim realne sanse za drugo mjesto.
Vratit ce se ova nesreca od veceras.
A onda je došao svizac i zamotao čokoladu
Stvar je u tome što mi necemo dobiti te tri, možda eventualno jednu. Jbt mi nismo u stanju da dobijemo Kazahstan kuci, a nadamo se nekim cudima.
Odigrali smo 4 utakmice, imamo 3 remija i jedan poraz, od 12 mogucih bodova, imamo 3
bojim se da smo veceras prokockali još jedne kvalifikacije u nizu.

Stvar je u tome što mi necemo dobiti te tri, možda eventualno jednu. Jbt mi nismo u stanju da dobijemo Kazahstan kuci, a nadamo se nekim cudima.
Odigrali smo 4 utakmice, imamo 3 remija i jedan poraz, od 12 mogucih bodova, imamo 3

- Devetomjesto
- Kontakt:
Sledecu utakmicu protiv ovih treba zvesti formaciju 4-4-1 bez golmana i klocine u spicu i pobjeda od 3 gola razlike je zagarantovana!
Treba pripaziti da nam ne bude Armenija opet, to jest sad je Kazakshtan u pitanju, previše mi se nešto dižemo, umišljamo, na svom nismo ove debile razvalili i riješili utakmicu još u prvih 45 minuta, ovdje se pišu i dalje neke kalkulacije, nešto kao mi u stanju dobiti njih u gostima i još poslije njih 3 utakmice zaredom. Ja ne znam na kojoj planeti živite i koliko još u vama toga optimizma ima i kako više ne prihvatite realnost. Ekipa u kojoj je Ćivić u nekim planovima nije zaslužila da igra turnir bubamare ili druge škole fudbala, kako je lik ušao sve nam je krenulo u onu stvar, sreća pa ostali talenti sa klupe nisu nastupili, ima ih poduži spisak. Mi nećemo više vidjeti baraža a kamo li velikog takmičenja za dugo godina a problem je i taj što ove nove generacije koje će odrastati u stranim zemljama uopšte više neće imati potrebu i želju da igraju za nas i to nam je isto slabost.
Zadnja izmjena: Celtic, dana/u 08 sep 2021, 02:47, ukupno mijenjano 2 puta.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Dok nas vodi majstor kao Petrov nema predaje 

Sve rečeno.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-----------------------------------Sehic----------------------------------------
------------Sanicanin-Ahmedhodzic-Hadzikadunic----------
Gazibegovic-------------------------------------------------Kolasinac
----------------------------Hadziahmetovic------------------------------
---------------Krunic----------Pjanic-----------Nalic--------------------
-----------------------------------Dzeko---------------------------------------
šta mislite kad bi ovako igrali u ovoj formaciji?
ali šta je sigurno Cipetic out Dedic Gazibegovic in
------------Sanicanin-Ahmedhodzic-Hadzikadunic----------
Gazibegovic-------------------------------------------------Kolasinac
----------------------------Hadziahmetovic------------------------------
---------------Krunic----------Pjanic-----------Nalic--------------------
-----------------------------------Dzeko---------------------------------------
šta mislite kad bi ovako igrali u ovoj formaciji?
ali šta je sigurno Cipetic out Dedic Gazibegovic in
Steta za propustenim bodovima, bit ce bolje na domacem terenu. Iako se radi o krajnje limitiranoj reprezentaciji, ipak de nadam pobjedi na domacem terenu vs menadzerska Bosna.
Gdje li se samo lumpovalo ovaj put.
Ista priča svaki put, Jel se Bosne dočepaju 7 dana kreće ono što je Lulić donekle objasnio, nažalost mislim da je mnogo i gore.
Samo se zapitati što profesionalci svi so jednog odlaze na isti način počevši sa Salihamidzicem, Lulicem itd....
Ista priča svaki put, Jel se Bosne dočepaju 7 dana kreće ono što je Lulić donekle objasnio, nažalost mislim da je mnogo i gore.
Samo se zapitati što profesionalci svi so jednog odlaze na isti način počevši sa Salihamidzicem, Lulicem itd....
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Kako mi nikad nemamo sreće, a protivnici imaju
Nemamo kvalitet i tačka.
Više ne dominiramo ni u sjedećoj odbojci.
Najnesportskija nacija na planeti !
Kraj rasprave

Nemamo kvalitet i tačka.
Više ne dominiramo ni u sjedećoj odbojci.
Najnesportskija nacija na planeti !
Kraj rasprave
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
- svrakino1921
- Kontakt:
Sad se tek vidjelo koliko ovom timu fali Amir Hadziahmetovic
aBd da napravi dobar transfer
Zeljo ima 20%
ZELJINA SKOLA
aBd da napravi dobar transfer
Zeljo ima 20%
ZELJINA SKOLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.