Mada faka
Sixersima McDaniels hahahaha. Grob te yebo.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Mada faka
Ma nemam pojma,na glas razmisljam
Sto? Meni se McDaniels jako svidja kao igrac.Vjerovatno upgrade u odnosu na Thybullea koji u nekoliko godina u ligi nikako da razvije taj sut.
To je to
Pa o tome i govorim. Nelogican potez. Sixersi extra prosli. Cronin uzima ove otpade Knicksa i Sixersa. Mogu misliti kako ce ga Ujiri fleesati za OGa…NEZALAGANJE je napisao/la: ↑09 feb 2023, 18:42Sto? Meni se McDaniels jako svidja kao igrac.Vjerovatno upgrade u odnosu na Thybullea koji u nekoliko godina u ligi nikako da razvije taj sut.
Aha.ReX je napisao/la: ↑09 feb 2023, 18:48Pa o tome i govorim. Cronin uzima ove otpade Knicksa i Sixersa. Mogu misliti kako ce ga Ujiri fleesati za OGa…NEZALAGANJE je napisao/la: ↑09 feb 2023, 18:42Sto? Meni se McDaniels jako svidja kao igrac.Vjerovatno upgrade u odnosu na Thybullea koji u nekoliko godina u ligi nikako da razvije taj sut.
Golden State has also been in trade discussion regarding James Wiseman with both Portland and San Antonio today, **** said.
Pistons and Hawks have talked a separate John Collins deal, **** said, but being told momentum there has stalled.
Vjerovatno Payton za Wisemana
Ako ne bi dobili uz Wisemana neki draft kapital koji bi kasnije proslijedili za nekog od Bridges/OG dvojca ne bi bilo smisla.
Da li je Denver ovim trade-om rijesio poziciju backup centra?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.