FK Radnički Lukavac

Zoom088
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Zoom088 » 13 apr 2013, 22:32

Jeste, jeste. On je poznat po tom penalu i po nikada ostvarenom transferu iz NK Mladost Puracic u Hannover :D
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 14 apr 2013, 00:07

Zoom088 je napisao/la:Jeste, jeste. On je poznat po tom penalu i po nikada ostvarenom transferu iz NK Mladost Puracic u Hannover :D
Dodji zoom na istok, oko sredine terena je uvijek, da vidis cara :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 14 apr 2013, 00:19

MirzaLukavac je napisao/la:
UltraTz je napisao/la:
Ma oni su takvi, oni tako isto porede Lukavac sa Tuzlom, Radnicki sa Slobodom !?
Ne volim ih, priznajem. Samo iz razloga što su prije godinu-dvije svi navijali za Zelju, sada kad je Radnicki usao u prvu federalnu oni su poceli dolaziti na utakmice.
Navijate za Zelju, a mrzite Slobodu i Tuzlu koja je udaljena samo 10-tak kilometara od Lukavca.
Pun grad Lukavčana, školujete se po Tuzli a mrzite te je .. trebali bi biti zahvalni !
Lijep pozdrav iz Tuzle

Pokvarismo temu koja nosi naziv NK VITEZ

Ali evo kad ste započeli, daj da i zavrsimo, pa ostavimo Vitežane na miru i rješavajmo probleme na nekim drugim mjestima, a ima ih, očigledno!

Ni u kom slučaju ne smiješ generalizirat i sve nas koji zivimo u lukavcu i pratimo radnički stavljat u isti koš sa ovim momcima koji su u vrijeme kada je radnički bio niželigaš bodrili želju ili sarajevo...

Zatim, zapitaj se zašto je to tako???!!! zašto nisu navijali za slobodu??? na ovom forumu ćeš lako primijetiti da smo sa svim komšijama u fantastičnim odnosima, radujemo se uspjesima i susjeda, samo VAS tuzlake niko ne simpatiše! ZAŠTO??? Bezbroj puta sam bio na utakmicama u tuzli kada je sloboda igrala premijer ligu, i svjedočio sam kako VI tuzlaci vrijeđate i psujete svoje igrače koji nisu tuzlaci! dođu tu i rodbina, roditelji, prijatelji tih momaka koji igraju za šaku soli za TUZLANSKOG GIGANTA, i usput čuju to kako im se psuje i omalovažava!
Većinom ste bahati i sveznajući i to su neki od razloga zašto raja ne voli tuzlu i slobodu!

Dalje, TZ je sjedište kantona ( regije ) i u tom gradu su smještene institucije ( obrazovne, zdravstvene, kulturne, socijalne...) i nemaš izbora nego ić u TZ ako ti fali papir ili fakultet... sve to je izgrađeno i našim parama, tamo predaju i naši profesori, sve je to druže naše koliko i tvoje...to su državne institucije i to progutaj, bit će ti lakše!

Sarajlije recimo nemaju tih problema, i u sarajevu se raja osjeća kud i kamo ljepše i prihvaćenije nego kod vas!
Do jučer ste hladili muda na bistarcu, slavili prve majeve, dolazili u lukavac kojeg kao što reče ne volite, a sad tu zamjerku upućuješ nama i to ovako preko foruma NK VITEZ!

Da ne peglam više, PROBLEM je u velikoj mjeri U VAMA! Čim prije odbacite predrasude prema NE-TUZLACIMA imat ćete čišće dvorište i dobre komšije koji će vam biti na usluzi i voljet NAŠU TUZLU, te u njoj se osjećat kako bi i trebali- lijepo i dobrodošli!

Sportski i Ljudski pozdrav iz Lukavca, i vama Tuzlaci, a i vama Vitežani!
Nije tema al sam moro druze prenjet ovdje.
Svaka ti je na mjestu

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 14 apr 2013, 00:30

@lukavac_21

U principu ne volim pisati maratonske postove jer ih većina ne pročita (opravdano :mrgreen: ) ali ovom sam moro odgovorit jer je otišo čak u vitez da se posere na lukavac!

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 14 apr 2013, 00:39

Jedva čekam sutra na Jošik akobogda, idemo na prvo mjesto......:)

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 14 apr 2013, 01:35

MirzaLukavac je napisao/la:@lukavac_21

U principu ne volim pisati maratonske postove jer ih većina ne pročita (opravdano :mrgreen: ) ali ovom sam moro odgovorit jer je otišo čak u vitez da se posere na lukavac!
Nije to slucajno jarane i nisam ni ja slucajno bas njemu odgovorio, jer se ne radi o balavcu nego dobro upucenom covjeku. Donedavno su mu bili simpaticni i Lukavac i Radnicki da bi se kurs u zadnjih par mjeseci drasticno promijenio a razlog nisu sigurno djeca ( sa nase strane) koja pisu kojekakve gluposti nego je razlog puno dublji. Znaci postali smo ozbiljna prijetnja po njihovog ´giganta´i njihove ambicije. Zato smo odjednom primitivci seljaci itd itd. Meni je to naznaka da ce vjerovatno poslije ovog poraza viteza da krenu njihove razno razne zakulisne igre u cilju vracanja slobode u PL. Malo je to elaborirao i uvazeni Rule serpica a ima tu jos koje cega sto raja ne zna.
Ko god se razumije u kvalitet fudbala zna da sloboda sa ovakvim kvalitetom igraca ne moze posteno da bude prvak ove lige. Vitez Radnicki Bratstvo pa i Kakanj imaju duplo jace ekipe igracki ali sve cemo da vidimo. Malo me je i strah da imamo i previse tuzlaka u ekipi.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 14 apr 2013, 08:55

Kao doživotni navijač Slobode znam da je uvijek postojao krug ljudi u Lukavcu koji su bodrili Radnički i to sam prije par mjeseci pričao. Lukavac je dobra sportska sredina.

Mi uopće nemamo imperativ, za nijansu su nam porasli apetiti odličnim igrama našeg obdaništa (jučer je 8 igrača bilo ispod 21), ali cilj nije premijer liga.

Iako, ja sam počeo da razmišljam o onome o čemu i vi već sigurno razmišljate (bar oni unutar kluba). Već ste počeli davat velike pare, a niste ni blizu sigurnog. Bojim se da bi na kraju sezone mogli zakukat i to da valja.
lukavac_21
Malo me je i strah da imamo i previse tuzlaka u ekipi.
To si ti rekao ;)

Sportski pozdrav
tuzlanska Sloboda

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 14 apr 2013, 09:50

Jel danas promocija nove opreme?
Lijep dan,konačno nema kiše.Nadati se i dobroj utakmici,i mnogo golova u mreži gostiju ;)
@Zoom, da li je rađeno šta na terenu,valjanje i sl?

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 14 apr 2013, 10:50

Izgleda žao trošiti pare ovima iz Branitelja koje su dobili od Viteza, nisu došli na spavanje u Lukavac, znači dolaze danas na dan utakmice, tačnije u putu su, ajde da ih napunimo i nek idu nazad kući.......:)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 apr 2013, 10:54

sodagrad je napisao/la:Izgleda žao trošiti pare ovima iz Branitelja koje su dobili od Viteza, nisu došli na spavanje u Lukavac, znači dolaze danas na dan utakmice, tačnije u putu su, ajde da ih napunimo i nek idu nazad kući.......:)
Branitelj nije nimalo losa ekipa a to ce te danas i vidjeti koliko su opasni u gostima.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 14 apr 2013, 11:01

fukara87 je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:Izgleda žao trošiti pare ovima iz Branitelja koje su dobili od Viteza, nisu došli na spavanje u Lukavac, znači dolaze danas na dan utakmice, tačnije u putu su, ajde da ih napunimo i nek idu nazad kući.......:)
Branitelj nije nimalo losa ekipa a to ce te danas i vidjeti koliko su opasni u gostima.
Eh a da znaš koliko su samo opasni kući,al vidjet ćeš slijedeće kolo :)
Mogu oni biti opasni negdje drugo,danas im nedajem nikakve šanse. Imali su utakmicu prije 4 dana a još im je važnija utakmica slijedeće sedmice. Dolaze na dan utakmice,tako da mislim da nemaju šta tražiti u Lukavcu. Al pred nama je,još 5h.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 14 apr 2013, 11:09

studeni je napisao/la:Jel danas promocija nove opreme?
Lijep dan,konačno nema kiše.Nadati se i dobroj utakmici,i mnogo golova u mreži gostiju ;)
Jedino ako oni baksuzi ne dođu u plavoj opremi... A što se tiče terena, pa recimo da je rađeno.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 14 apr 2013, 12:27

studeni je napisao/la:Jel danas promocija nove opreme?
Pokošeno je i izgleda dobaro, ne znam jesu li valjali.
1921
1989

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 14 apr 2013, 15:26

Vrijeme je da se krene lagano. Ostao je lijep dan,ima malo vise vjetra al OK je. Do pobjede! :) :)

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 14 apr 2013, 15:27

Čemu vakat, tome i vrijeme!

Laganini šetnja do stadiona, kafica na brzaka i idemo po tri važna boda...

Glavom Radnički, Glavom! :lol:

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 14 apr 2013, 18:07

Dobro je,3-0. Teže nego što rezultat pokazuje,gosti nisu nimalo naivna ekipa.
Šteta za crveni Slomića,nije mu ono trebalo. Vodiš 3 razlike i napraviš glupost,al jbg!

Ultra THC
Kontakt:

Post Postao/la Ultra THC » 14 apr 2013, 18:12

Šta reći. Maestralno. :D
Pojam pojedinca ovcama problem.

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 14 apr 2013, 18:24

Tri boda su upisana, gol razlika dodatno popravljena, ali...

Branitelj se pokazao kao super ekipica, nisu slucajno u vrhu tabele...

Radnički danas nekako neuvjerljiv, stadion sam napustio nekako rezervisan, ali ako je ovo bila postavka da se rutinski dobije utakmica onda je sve ok! Mislim da ovakvim pristupom necemo iz kaknja ponijet bod(ove) ali kao što rekoh, neću da ispadnem pesimista do kraja i uzet ću ovo kao rutinsku pobjedu :D

Crveni karton nisam vidio, ne znam sta se dogodilo, ali po reakciji raje sa stadiona i isključenog igrača vjerujem da je prestrogo sviran!

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 14 apr 2013, 18:26

Nema zaustavljanja, još jače!
Fina brojka na jugu. :roll:
1921
1989

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 14 apr 2013, 18:32

Jare prevazišao ligu. Ko god je bio danas na Jošiku može da se složi samnom.

Branitelj danas pokazao jedno veliko ništa, kljucali napadali, ali slaba vajda za odbranu koja je primila 3 gola u zadnjih pola godine. Vjerujem da ih je Vitez sasvim zasluženo pobjedio. One priče od prošle sezone kada smo bez šefa stručnog štaba dole otišli i tek pred kraj nam dali gol da smo najlošija ekipa koju su oni vidjeli u zadnjih 5 godina je danas dobila na značenju.

Samo mi je krivo što Sloma nije nabio onog kad je već krenuo.
studeni je napisao/la:Dobro je,3-0. Teže nego što rezultat pokazuje,gosti nisu nimalo naivna ekipa.
Šteta za crveni Slomića,nije mu ono trebalo. Vodiš 3 razlike i napraviš glupost,al jbg!
Živ ti meni i zdrav bio Sloma ništa nije uradio. Nadam se da smo uspjeli to da snimimo pa da potvrdi snimak ovu moju tvrdnju. Također pomoćni sudija je zaslužan za to, iako je ispred svih službenih lica se odigralo.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.