Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
ajj bruke, ajd jednom da se desi ovo, al u par dana da dvaput prokockamo vodstvo od 7 golova, koji **** mentalitet imamo 

Cccc.cccc ..koji vrag im je.cc
Hoce li terzic zaigrat u napadu
Markovićuuuuuuuu!!! 

Naš rukomet je na amaterskom nivou, bolje ne ići ovakav u baraz.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Dobar Markovic, kasni 15 minuta u odnosu na svijet oko njega 

Ma tipicno za nas u svakom sportu....jedino smo malo u fudbalu napokon skinili taj luzerski metalitet....a ostali sportovi odron ....pogotovo kad vodimo kako padnemo i u rukometu i kosarci to je za duboke analize
Pa daj 2 minute majmunu 
edit: konačno

edit: konačno

Zadnja izmjena: truts, dana/u 05 jan 2014, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
Gledaj ti kad retard uzima time-out kad su ljudi već stigli. Kakav retard sunce ti ****, da hoće već jednom otići krmak debeli. Ako ne pobijedimo direktni je krivac, umjesto da im ohladi glavu kod 6-7 razlike on pušta da se lopte bacaju u bunar i evo dokle smo dogurali.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Blek_Stena
- Kontakt:
Mi ne bi bili mi kada nam se ovo ne bi desavalo 

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Gol, gol...

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
evo ga napokon njima 2 minute
Spaho rukometni Edin Avdić
Spaho rukometni Edin Avdić

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
koje kar'ne u napadu, ne vjerujem
A suta Savica u pm...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
ako ovo zayebemo

15.10.2013.
Ovčinaaaaaaaa
Ovcina dijete drago srce mi izadje
Ovčina, Slobodino dijete 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.