Everton F.C.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Everton F.C.
BREAKING: Everton have signed striker Shani Tarashaj from Grasshoppers
8 golova u 18 utakmica ove sezone za ovo momka. Mislim da ide na loan nazad do kraja sezone. me likey
8 golova u 18 utakmica ove sezone za ovo momka. Mislim da ide na loan nazad do kraja sezone. me likey
Ovo bi moglo biti pravo dobro ali i promasaj. Morat ce mu poraditi na fizickoj spremnosti i dozvoliti da bude svoj znaci da se nadigrava medjutim koliko je Everton u stanju to istrpit??unhallowed je napisao/la:BREAKING: Everton have signed striker Shani Tarashaj from Grasshoppers
OBI >>>> sretan rodjus..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
- Stone Island
- Kontakt:
McGeady i Gibson otpisani. S pravom.
- Stone Island
- Kontakt:
Veliki problem ce biti zadrzati Stonesa. Sad ko biva i Real u igri.
martinez je izjavio da ga nece prodati u zimskom prijelaznom roku , a vjerovatno ce biti tesko ga sacuvati u ljetnom pogotovo ako ga real ili barca budu trazili takvi se klubovi ne odbijaju, ja bi ga jedino prodao da dođe ponuda veca od 50 miliona,Stone Island je napisao/la:Veliki problem ce biti zadrzati Stonesa. Sad ko biva i Real u igri.
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Everton is ready to pay 27 million euros for Andriy Yarmolenko but haven't launched an official bid during this window thus far.

Everton. Looking for a keeper. Begovic ideally. Also keen on Montero at Swansea if others go and can tempt them.
Nottingham Forest FC
Nottingham Forest FC
- Stone Island
- Kontakt:
Molim te Bože, daj nam Asmira i Yarmolenka.
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:

-potpisujem-
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********
-
- Kontakt:
Asmir i Yarmolenko i borba za 4-5. mjesto zagarantovana a vjerovatno finale CoC-a i sigurno kasnije etape Fa Cup-a.
Drzim fige hajdeeee

Drzim fige hajdeeee

- Stone Island
- Kontakt:
U gostima kod Citya veceras pa onda na Stamford Bridge, ko prezivi- pricat ce. COYB !
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Da, fakat ko preživi pričaće-ali ima ona naša bosanska "rogato-arogantna" nakon dvije tri uvezane pobjede, odmah taj rad
" t'a će Shiity i RK Londonplastika..."!!! Iako bih, ruku na srce, u nedelju to rado ponovio nakon te dvije utakmice , no, "bumo videli"
Biče vuna-pa ko džemper a ko nakurnjak če izvući iz iste!
Idemo polagahno!
COYB

Biče vuna-pa ko džemper a ko nakurnjak če izvući iz iste!

Idemo polagahno!
COYB
-
- Kontakt:
Ko preživi pričat će, a mi smo uvijek dugog jezika znači pričamo prvi sigurno. 

-
- Kontakt:

Za mene jedino iznenadjenje je Osman u prvih 11, ostalo je manje više očekivano.
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:

Bešu od Njukaša nevadi doslovno

Maa pusti ti to, pričamo mi ali nismo ni veličine malih maca koliko navijači nekih klubova mogu "lavora bacati"...zvoni do neba i niiitaa

A mi samo sanjamo-to se može

Idemo sad po bod ili tri

-
- Kontakt:
Nervozni Timmy aahahahahaha, to me totalno asocira na Timmy-a iz South Park-a ahahahha.
dobra igra u prvi 45 minuta, da je Osmanov sut usao bio bi gol godine
, nadam se u drugom poluvrijemnu da ce miralas ili cleverley uci umjesto Osmana, Bery riskira da popusi crveni...
ocigledno nam fali desni bek jer Stones to ne moze igrati bolje ga staviti na DMF-a(kakvu kontrolu lopte ima momak i smirenost
), besic 

ocigledno nam fali desni bek jer Stones to ne moze igrati bolje ga staviti na DMF-a(kakvu kontrolu lopte ima momak i smirenost

Nottingham Forest FC
Nottingham Forest FC
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Otišao se malo "osvježiti"
Koja tekma-koji tempo
...ma teško sam preživljavao onu zadnju minutu-još kad je Stone pokupio Strelinga ...#mozaksesledio#
penal, ne penal, sudija svirao po svojem nahođenju-a mi bod upisali. Da nam je ponoviti ovo "ključanje" u uzvratu-booombooon
Howard izvrstan-pojeo sam svoje riječi i ujeo sam se za jezik , ono, za svaki slučaj.
Stones, Barkley, F.Mori, Barry odlični, Bešić-bez uvijanja- k'o sokovnik na 2000okretaja (melje i malo i veliko i zrelo i zeleno i napitke od tog pravi!)
Pogled na tabelu rastužuje ali koju igru pružamo-nije me nimalo bed...ide ovo na hajr
COYB

Koja tekma-koji tempo

Howard izvrstan-pojeo sam svoje riječi i ujeo sam se za jezik , ono, za svaki slučaj.
Stones, Barkley, F.Mori, Barry odlični, Bešić-bez uvijanja- k'o sokovnik na 2000okretaja (melje i malo i veliko i zrelo i zeleno i napitke od tog pravi!)

Pogled na tabelu rastužuje ali koju igru pružamo-nije me nimalo bed...ide ovo na hajr

COYB
Besic najbolji u ove 2 tekme sa Cityjem.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
-
- Kontakt:
Kad pogledam tabelu i trend osvajanja bodova u ligi, kvalitetna serija utakmica do marta bi nas vratila u zivot totalno a i borbu za ono malo Europe.
- Stone Island
- Kontakt:
Danas Chelsea, jos uvijek letargican i neuvjerljiv pa bi ih se moglo iznenaditi i vratiti u Liverpool sa sva 3 boda. Fali Coleman, to se osjetilo protiv Gradjana. Stones ofanzivno ni blizu opasan kao Seamus. Eto izgleda da stiže Byram iz Leedsa tako da cemo uskoro imati zamjenu za Colemana.
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 8 gostiju.