pa ocigledno da onda od svih klubova samo su zeljo i siroki imali veca primanjaJack777Pott je napisao/la:Jest onim koji nisu imali sponzore. Zeljo i Siroki su se svim snagama borili protiv toga, jer ce sad morat dat marketinski prostor na stadionu bh telecomu za tih 56.000KM, a neki drugi sponzori su taj prostor placali puno, puno vise.delko je napisao/la:
aham, pa to je onda super
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Za dobrobit sviju ??? A dobro nije za zelju i sirokog ako si mislio na ovj ugovor. Al ako su i oni pristali onda je sig doslo do nekih korekcija ugovora ili ustupaka.delko je napisao/la:pa ocigledno da onda od svih klubova samo su zeljo i siroki imali veca primanjaJack777Pott je napisao/la:Jest onim koji nisu imali sponzore. Zeljo i Siroki su se svim snagama borili protiv toga, jer ce sad morat dat marketinski prostor na stadionu bh telecomu za tih 56.000KM, a neki drugi sponzori su taj prostor placali puno, puno vise.delko je napisao/la:
aham, pa to je onda supers toga, za dobrobit sviju bolje ovako
- Jack777Pott
- Kontakt:
Da, al s tim se Zeljo i Siroki unazaduju i kako onda da ocekujemo napredak kad ih se sili na manja primanja? Tko je kriv ostalim klubovima sto su im uprave nesposobne da nadju sponzora koji moze uplatit 56.000KM za neke reklame po stadionu. Pa jbt i ja bi nasao za klub iz Kantonalne, a ne PLdelko je napisao/la:
pa ocigledno da onda od svih klubova samo su zeljo i siroki imali veca primanjas toga, za dobrobit sviju bolje ovako
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
za onog gore - mislio sam na vecinu jer ovako ispasta samo zeljo i siroki a onako svi ostali kluboviJack777Pott je napisao/la:Da, al s tim se Zeljo i Siroki unazaduju i kako onda da ocekujemo napredak kad ih se sili na manja primanja? Tko je kriv ostalim klubovima sto su im uprave nesposobne da nadju sponzora koji moze uplatit 56.000KM za neke reklame po stadionu. Pa jbt i ja bi nasao za klub iz Kantonalne, a ne PLdelko je napisao/la:
pa ocigledno da onda od svih klubova samo su zeljo i siroki imali veca primanjas toga, za dobrobit sviju bolje ovako
. I te pare nece ic klubovima, vec ce im se to gledat kao kompenzacija, nece morat platit neke registracije, prijave i tako to, na kraju ce dobit samo dio. Bh telecom je trebao platit ime i dobiju samo ime, a mislim da su oni trazili cak i reklame na dresovima pored ovih na stadionu.
a za jacka: D pa hajde nadji ti nekog kad tako mozes
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- Jack777Pott
- Kontakt:
Kad me stave na poziciju da i ja sebi mogu ukrast onda cu nac
. Meni nema smisla zrtvovat klubove koji su sami ulozili trud u napredak i postali stabilni, radi nekih koji ne rade i koji ce kad tad ispast iz lige il se pocet tovarit na dnu. Ne kazem da drugim ne treba pomoc, al pomoc nekom da bi drugom unistio njegov vlastiti rad je nesto uzasno. Dok su Zeljo i Siroki radili na napretku drugi su gledali i sad bi radi tih drugi trebalo unistit trud ova dva? NE!!!
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
1. kolo TV prijenos utakmice Olimpic - Rudar
dobro je počelolakovic je napisao/la:1. kolo TV prijenos utakmice Olimpic - Rudar
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- zasarajevo
- Kontakt:
Oj sestre milakovic je napisao/la:1. kolo TV prijenos utakmice Olimpic - Rudar
UEFA=MAFIA
aa ne mozes t0Olakovic je napisao/la:1. kolo TV prijenos utakmice Olimpic - Rudar
koliki debil moras biti i izabrati ovu utakmicu... 100 ljudi na stadionu,100 ispred tv-alakovic je napisao/la:1. kolo TV prijenos utakmice Olimpic - Rudar
Republika Zenica
Olimpic-Rudar ( I kolo), Željezničar-Borac ( II kolo),Borac-Slavija ( III kolo);
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
zaboravi pitati u vezi ovih 4 dana prije najave za dolazak navijaca... sad ako neko u ovih par sati ne popuni prijavu nece moci prisustvovati prvom kolu?
Republika Zenica
Polako ljudi sta vam je, sad svaki klub ima pravo da bude prenosen odnosno svaki klub ce biti prenosen... znaci nema vise derbi kola...
- zasarajevo
- Kontakt:
Re:
Ne treba, Rudar je bas simpaticna ekipaMancini je napisao/la:Naravno,i prošle sezone je tako bilo.Ali treba ismijavati Olimpic i Rudar.
UEFA=MAFIA
Sto bi ti da prenose tvoj klub,Olimpic i Rudar barem imaju gledatelje na tribinama ,tvoj klub ih nema niti tamo a kamoli da mi neutralni zelimo ga gledati na tv-u!Kevin je napisao/la:dobro je počelolakovic je napisao/la:1. kolo TV prijenos utakmice Olimpic - Rudar![]()
Ismijavete normalne i postene klubove kao da su dosli iz 4. kozje lige,prijedorcani i sarajlije su po vasem misljenju tu samo da upotpune br. klubova u premijer ligi nedao Bog da ih drzavna televizija prenosi!
E dobro si mu napisao!bekicamir je napisao/la:Sto bi ti da prenose tvoj klub,Olimpic i Rudar barem imaju gledatelje na tribinama ,tvoj klub ih nema niti tamo a kamoli da mi neutralni zelimo ga gledati na tv-u!Kevin je napisao/la:dobro je počelolakovic je napisao/la:1. kolo TV prijenos utakmice Olimpic - Rudar![]()
Ismijavete normalne i postene klubove kao da su dosli iz 4. kozje lige,prijedorcani i sarajlije su po vasem misljenju tu samo da upotpune br. klubova u premijer ligi nedao Bog da ih drzavna televizija prenosi!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Osime, gdje si bio dosad Bog te pomogo'? 
korak po korak, samo lagano...
korak po korak, samo lagano...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.