Francuska - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Goalgetter
Kontakt:

Re: Francuska - BiH

Post Postao/la Goalgetter » 09 okt 2011, 17:33

Ovaj sastav je za par nijansi jaci od naseg ja mislim, ali kazem, nisu nepobjedivi, ali nisu ni toliko slabi i psihicki nestabilni koliko ih neki smatraju.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 okt 2011, 17:33

Gomis u prosjeku po utakmici promasi dvije 100%-tne prilike,al trecu iskoristi :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 okt 2011, 17:35

Goalgetter je napisao/la:
jasko__ je napisao/la:Jel mozda neko zna koji bi sastav otprilike trebao izvesti Blanc...pod pretpostavkom da mu se niko ne oporavi u zadnji cas??!!!
---------------------Lloris----------------------
Debuchy---Kaboul--Rami/Koscielny---?????
---------M'Villa-------------Diarra-------------
Nasri-----------------------------------Malouda
----------Gomis-----------L.Remy-------------

?????? - Ovdje bi mogao zaigrati Abidal ili Evra, ako nijedan ne bude spreman, onda nezz ko bi mogao igrati na toj poziciji. Rami bi trebao biti spreman, a ovo ostalo je vec poznato, igrace 4-4-2.
To ni Clichy nece igrati :?:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 okt 2011, 17:36

Nije ga bilo u sastavu u zadnjoj utakmici, a nema ga ni u najavama sastava za utorak .

Za Gomisa .. Mi kakvi smo baksuzi, i polusanse ce iskoristit protiv nas :mrgreen:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 okt 2011, 17:37

Dylan Dog je napisao/la:Gomis u prosjeku po utakmici promasi dvije 100%-tne prilike,al trecu iskoristi :mrgreen:
DaBogda imao samo te dvije prilike :D
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 okt 2011, 17:43

[youtube][/youtube]

Kad su Hrvati mogli na Wembleyu, mozemo i mi na Stade de Franceu. ;)

Dushi_Rob
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la Dushi_Rob » 09 okt 2011, 17:44

Principatus je napisao/la:
Mr Plummer je napisao/la: Drugi gol je bez komentara, ispali smo pravi amateri. Prvo sto su svi stali kad je Dzeko izgubio loptu, a drugo, bez namjere da omalovazavam jednog a dizem drugog golmama, Begovic nikad ne bi "sudio" ovdje, nego pokusao odbraniti ovo. Nemoguce jeste, ali ne bi bilo prvi put da je golman odbranio "nemoguce".
To je ta stvar koja mi smeta kod Kene.
Da izigrava sudiju i golmana, a tesko je biti i jedno i drugo u isti momenat.

Inace ne vjerujem, da je neka velika razlika u tome ko ce stati na gol.
A meni ne ide u glavu to da Hasagic ne moze igrat protiv Luxa, a najednom prizdravio da brani u Parizu ...

al eto hele nejse, ovdje se ne smije nista protiv Hasagica napisat, da Bog da nas on odveo na EP svojim odbranama !!!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 09 okt 2011, 17:49

Dylan Dog je napisao/la:Gomis u prosjeku po utakmici promasi dvije 100%-tne prilike,al trecu iskoristi :mrgreen:
Nadajmo se da Gomis neće imati tri prilike u utorak. :mrgreen:
Livin' La Vida Loca ;)

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 09 okt 2011, 17:55

Goalgetter je napisao/la:@Patrice_Evra_3

Hoces li biti spreman u utorak za utakmicu, i poselami nam Adila :lol:
Ako Bog da, spreman sam xD Adil uzvraća selam :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 09 okt 2011, 17:56

Mene brine ako će Hasagić branit!
Safet vjerovatno računa na iskustvo, ali mislim da Hasagić trenutno nije u stanju napraviti paradu da valja, a o slobodnim udarcima da nepričam!
Čak mislim da Begović bolje prati igru i da je brži kod istrčavanja što će biti jako važno u ovoj utakmici!
Naša obrana nesmije stajati visoko, jer smo tu najtanji, a njihovi napadači su brzi...
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 okt 2011, 17:57

mozak je napisao/la:Mene brine ako će Hasagić branit!
Safet vjerovatno računa na iskustvo, ali mislim da Hasagić trenutno nije u stanju napraviti paradu da valja, a o slobodnim udarcima da nepričam!
Čak mislim da Begović bolje prati igru i da je brži kod istrčavanja što će biti jako važno u ovoj utakmici!
Naša obrana nesmije stajati visoko, jer smo tu najtanji, a njihovi napadači su brzi...
Nemoj to da te brine nimalo,mi ako ne uspijemo pobjediti u Parizu sigurno uzrok tome nece biti Hasagic budi siguran ;)

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 09 okt 2011, 18:05

Ova utakmica će biti pravi ispit za našeg golmana!
Prosto sumnjam da neće imati posla kao u nekoliko prethodnih utakmica!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 09 okt 2011, 18:06

Bosnier je napisao/la:[youtube][/youtube]

Moze li neko da mi kaze ima li kakva radio ili TV emisija uvezi tekme ?

Ne mogu da vjerujem da je euforija 0 , kad se sjetim Miroslava, to mi malo nedostaje :/
E ta euforija Gospon. Miroslava nas je ubila mali milion puta. Meni je ovako bolje. Smireno docekati tekmu, dati sve od sebe(a to mozemo 1000 posto) I ko bos ko hadzija :) NAdam se da cemo mi izaci kao Hadzije :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 okt 2011, 18:11

Zasto neko mora osporavati Ciru kako bi jos vise uzdigao Safeta?
Njemu svaka cast,ali ljudi zaboravljaju da je Ciro u grupi imao Spaniju,najbolju reprezentaciju svijeta,u takvoj konkurenciji prakticki nije postojao ni gram sanse da nam na klupi sjede Hidink,Mourinho i Capelo zajedno da mozemo bolje od drugoga mjesta,a licno mislim da su Belgija i Turska bolje reprezentacije od Rumunije i Bjelorusije,Estonija i Armenija od Luksemburga i Albanije.
Tako da je biti drugi u onakvoj grupi veci uspjeh od biti drugi u ovakvoj grupi!
Naravno,ako osvojimo prvo mjesto to je vec druga prica :mrgreen:

Safetu svaka cast,ali ne morate sada pljuvati po Ciri!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 09 okt 2011, 18:19

Dylan Dog je napisao/la:Zasto neko mora osporavati Ciru kako bi jos vise uzdigao Safeta?
Njemu svaka cast,ali ljudi zaboravljaju da je Ciro u grupi imao Spaniju,najbolju reprezentaciju svijeta,u takvoj konkurenciji prakticki nije postojao ni gram sanse da nam na klupi sjede Hidink,Mourinho i Capelo zajedno da mozemo bolje od drugoga mjesta,a licno mislim da su Belgija i Turska bolje reprezentacije od Rumunije i Bjelorusije,Estonija i Armenija od Luksemburga i Albanije.
Tako da je biti drugi u onakvoj grupi veci uspjeh od biti drugi u ovakvoj grupi!

Potpis!
Nažalost, mnogi neće da shvate, ili se uopšte i nesjećaju stanja koje je vladalo prije dolaska tog showmena!
Taj nam je čovjek napravio kostur tima, popravio rejting, otišao dalje, postavio visoke ciljeve svakom onom ko dodje poslije njega!
Priuštio nam je mnogo euforije, radosti..rahatluka!
Kada samo pogledamo gdje su danas te reprezentacije iz prošlog ciklusa..(sve su u igri za euro), a na nekima smo nabijali gol razliku!
Imao je ćiro i negativnih stvari, ali ko ih to nema!

Ovi što kažu da nema euforije..poručujem, sačekajte utorak, pa ćete vidjeti!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 09 okt 2011, 18:27

Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]

Kad su Hrvati mogli na Wembleyu, mozemo i mi na Stade de Franceu. ;)
Naiđoh danas na ovaj klip i pregled'o sam ga nekoliko puta,a kasnije i sve verzije sa različitim komentatorima. :mrgreen:

Što se tiče same tekme iskreno nisam optimističan iz jednog jedinog razloga,a to su sudije. :( Nema sumnje da i ako Bosna bude bolja momčad,bliže pobjedi da će sudije (kao i uvijek) odraditi pos'o u korist protivnika.Ili će se igrati kao na Mestalli protiv Španije dok nam ne zabiju gol ili će se priznavati igranja rukom i slične stvari.

Ne treba dizati euforiju jer imamo loše iskustvo sa time.Šansa postoji ali realno ona je itekako mala.Francuzi su ipak daleko jača i fizički nadmoćnija ekipa bez obzira što u ekipi neće biti nekoliko prvotimaca,kada se tu doda još neizbježna pomoć sudija...:roll: .

Biće zanimljivo vidjeti koju će formaciju izvesti Pape,sigurno da će tu biti dilema ko će na poziciju lijevog beka i da li će Miske igrati u veznom redu.Mislim da bi bilo dobro da ipak Pandža zaigra sa Spahićem na pozicijama stopera,a da Lulić ide na krilo.Zaista šteta što nema Salihovića. :(

Vezni red vjerovatno:Rahimić,Lulić,Pjanić i Medunjanin.Naravno tu je i Miske ali onda bi Vedo išao na klupu. :|
FK Pjetlovi

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 09 okt 2011, 18:40

Dylan Dog je napisao/la:Zasto neko mora osporavati Ciru kako bi jos vise uzdigao Safeta?

Ma ne pljujem Ciru brate dobar je on bio. Ja samo kazem da mi se ovako vise svida! Jer nas je dosta puta upravo euforija kostala pobjede. I sam Barbarez je milion puta rekao da smo svjetski prvaci u dizanju euforije :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 okt 2011, 18:45

Pa gle,ja mislim da je njima sasvim jasno da je Francuska favorit,uopce ja ne mislim da se nasi mogu nafurati i pomisliti da ce lako izaci na kraj sa galskim horozovima :mrgreen:
Mene brine euforija medju narodom,prosli put je to doslo do toga da smo ismijavali Francusku i najavljivali 3 komada Llorisu,a opravo mnogi takvi su najvise i pljuvali po igracima nakon te utakmice.
Ja prvi sam "dobronamjerno kritikovao" :lol:

Sjetio sam se necega,kad je pred utakmicu sa Turskom Ciro objavio da ce branit Supic a ne Begovic svi su bili u soku,a utakmice poce..i ostalo je istorija :D

peyton
Kontakt:

Post Postao/la peyton » 09 okt 2011, 18:49

Mi ako tamo izvucemo poraz od 1 gola razlike bice puna saka brade, iskreno ocekujem debakl. Nemamo mi taj kvalitet da se nosimo sa repkama iz top 10....

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 09 okt 2011, 18:51

1.Njemačka
2.Švedska
3.Škotska
4.BiH

Mislim da u ovoj grupi imamo šanse. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.