BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

TKC
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la TKC » 25 jul 2011, 00:19

Sta je zadnja situacija sa Edis bahtijarevicom?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 jul 2011, 00:28

TKC je napisao/la:Sta je zadnja situacija sa Edis bahtijarevicom?
Izgubio se ko i onaj crnjo Ellington sto je trebao igrati za BiH :lol:

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 25 jul 2011, 01:00

Goalgetter je napisao/la:
TKC je napisao/la:Sta je zadnja situacija sa Edis bahtijarevicom?
Izgubio se ko i onaj crnjo Ellington sto je trebao igrati za BiH :lol:
Crnjo!? Da ti nisi "Veliki Bosanac"?

A sa Edisom ako za igra ankaragucu sto ne? Jaci je klub i liga od svih ostali CB osim Spahica.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 jul 2011, 01:03

Emir Omerovic iz Slobode u Hoffenheim: http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110724080" onclick="window.open(this.href);return false;

Vidim ima i neki Slavisa Markovic u njihovoj U17 ekipi: http://www.achtzehn99.de/spielerportrait-u17/u17/2226" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 26 jul 2011, 21:27

Da li je ko od vas cuo za Zlatana Alomerovica? Evo sada sam malo googlao o njemu i vidim da ga njemci proglasavaju veoma talentovanim golmanom.. Trenutno je clan drugog tima Borussije Dortmund i po transfermarktu posjeduje bosansko drzavljanstvo..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 26 jul 2011, 22:39

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Da li je ko od vas cuo za Zlatana Alomerovica? Evo sada sam malo googlao o njemu i vidim da ga njemci proglasavaju veoma talentovanim golmanom.. Trenutno je clan drugog tima Borussije Dortmund i po transfermarktu posjeduje bosansko drzavljanstvo..
Ja koliko znam on je Sandžaklija. Al' ako bi igr'o što da ne. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jul 2011, 00:57

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Da li je ko od vas cuo za Zlatana Alomerovica? Evo sada sam malo googlao o njemu i vidim da ga njemci proglasavaju veoma talentovanim golmanom.. Trenutno je clan drugog tima Borussije Dortmund i po transfermarktu posjeduje bosansko drzavljanstvo..
Momak je izrazio zelju da igra za Srbiju,i ocekujem ubrzo poziv za reprezentaciju.Inace rodjen u Priboju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jul 2011, 01:45

Devil je napisao/la:
Momak je izrazio zelju da igra za Srbiju,i ocekujem ubrzo poziv za reprezentaciju.Inace rodjen u Priboju.
Link? Jedino mogu nac neki clanak iz Sp.ortala gdje ga spominju, ali to je ocito laz jer pisu da je odbio BiH, sto ocito nije istina, jer niko ga nije kontaktirao. A ne pozvao na okupljane. Zato ima ovaj intervju gdje ocito Srbija nije ni na mapi:

http://www.****/index.php? ... &Itemid=63" onclick="window.open(this.href);return false;

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jul 2011, 01:53

Nemam link imam samo ovo izvadjeno iz jednog teksta o talentima u Srbiji objavljenom 2010,a takodje i od nekih njegovih poznaznika sam nacuo isto ovo.
Tu je i Zlatan Alomerović, rođen u Priboju, dečko koji je takođe izrazio nadu da će u budućnosti dobiti poziv nekog od naših selektora. U međuvremenu je odbio i pozib BiH da brani za njih.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 jul 2011, 01:56

Devil je napisao/la:Nemam link imam samo ovo izvadjeno iz jednog teksta o talentima u Srbiji objavljenom 2010,a takodje i od nekih njegovih poznaznika sam nacuo isto ovo.
Tu je i Zlatan Alomerović, rođen u Priboju, dečko koji je takođe izrazio nadu da će u budućnosti dobiti poziv nekog od naših selektora. U međuvremenu je odbio i pozib BiH da brani za njih.
Zadnja rečenica je dezinformacija. ;)

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jul 2011, 01:58

Devil je napisao/la:Nemam link imam samo ovo izvadjeno iz jednog teksta o talentima u Srbiji objavljenom 2010,a takodje i od nekih njegovih poznaznika sam nacuo isto ovo.
To je taj clanak iz s.portala. I ovaj intervju sa **** je objavljen 2010., i ne znam kako ce dobit poziv BiH kad nema ni pasos. Po njegovim odgovorima izgleda da zeli branit za Njemacku, ali to moze zaboravit naravno. Sa 20 godina nije ni blizu Bundeslige, tako da...Ali cisto sumnjam da mu se igra za Srbiju. To pokazuju njegove izjave u ovom intervju.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jul 2011, 02:02

Pa koliko je igraca odbilo poziv neke reprezentacije pre nego je dobilo pasos,jednostavno prvo moras imati poziv,pa pristanak,pa tek onda treca je stvar da vadis drzavljanstvo,koje u ovome slucaju ide mnogo teze Sandzak-BIH,negoli RS-Srbija.
Nasi planiraju da mu salju poziv,meni potpuno svejedno,sto ti rece on je vec u 21.godini i da je toliki talenat vec bi branio negde bar na pozajmici ovako jos uvek nista,ima Srbija i vecih talenata od njega na toj poziciji i u svome dvoristu. ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jul 2011, 02:09

Devil je napisao/la:Pa koliko je igraca odbilo poziv neke reprezentacije pre nego je dobilo pasos,jednostavno prvo moras imati poziv,pa pristanak,pa tek onda treca je stvar da vadis drzavljanstvo,koje u ovome slucaju ide mnogo teze Sandzak-BIH,negoli RS-Srbija.
Nasi planiraju da mu salju poziv,meni potpuno svejedno,sto ti rece on je vec u 21.godini i da je toliki talenat vec bi branio negde bar na pozajmici ovako jos uvek nista,ima Srbija i vecih talenata od njega na toj poziciji i u svome dvoristu. ;)
Ali njega nije niko ni kontaktirao. A dobio bi on pasos, jer je zivio u Sarajevu. Dobio je Baiano, dobio bi i on. Ali licno mislim da nece nikad nista bit od njega. To vazi za 95% ovih igraca iz akademija velikih klubova. Gdje je na primjer Kucukovic? Ili Bojan Djordjic koji je cak proglasen za najboljeg igraca rezervne ekipe Man United? U qurcu.

A ima i BiH hvala Bogu vece talente od njega na toj poziciji. Samo da se Mourinho iz Zavidovica pomiri s njim. :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 jul 2011, 02:14

Devil je napisao/la:Pa koliko je igraca odbilo poziv neke reprezentacije pre nego je dobilo pasos,jednostavno prvo moras imati poziv,pa pristanak,pa tek onda treca je stvar da vadis drzavljanstvo,koje u ovome slucaju ide mnogo teze Sandzak-BIH,negoli RS-Srbija.
:lol: Znaš na šta me ovo podsjeća? :D
Na prepucavanje. :mrgreen:
Braniće za kog se odluči,BiH ga trenutno ne treba, al' ako postane prvotimac u BvB što da ne, a ako pak želi braniti za reprezentaciju Srbije, široko mu polje i sretan mu put.
Opet,realno, za Deutschland neće nikad zaigrat, to je sigurno. :)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jul 2011, 02:19

Ma kakvo prepucavanje, sigurno da ima i Srbija i BiH vece talente (za Srbiju ne znam ustvari, ali Devil sigurno zna). Ali pored njegovog imena pise Borussia Dortmund, i to je to. A sto se tice golmana, ako se Begovic vrati, mi nemamo problema sljedecih 10 godina i vise. Nadat je se i da ce Sehic bit standardan u Turskoj.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 27 jul 2011, 02:20, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 jul 2011, 02:19

Ima Srbija vecih talenata ali kao zvat ce ovog,hm.
Ovo i ne lici na prepucavanje vec totalno nelogicne ili neke inside stvarcice.
Ako imas boljeg tog i zoves,tako bi trebalo da ide.
Sto se nas tice ma koliko kukali mi fakat sa golmanima nemamo problema.
Jedino sa onim sto probleme pravi bez problema.Taj kad se pomiri sam sa sobom bude branio u repci,ovako duplo golo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 27 jul 2011, 02:25

harishp je napisao/la:Ima Srbija vecih talenata ali kao zvat ce ovog,hm.
Jedino sa onim sto probleme pravi bez problema.Taj kad se pomiri sam sa sobom bude branio u repci,ovako duplo golo.
Il kad ovaj nogu dobije? :mrgreen:
Zadnja izmjena: malta071, dana/u 27 jul 2011, 02:34, ukupno mijenjano 1 put.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 27 jul 2011, 02:34

Pa i Susic je htio Krstanovica,iako imamo boljih :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jul 2011, 02:36

Dylan Dog je napisao/la:
Pa i Susic je htio Krstanovica,iako imamo boljih :mrgreen:
Ako Susic kaze da je Krstanovic najbolji, onda je najbolji. :D

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 27 jul 2011, 02:38

In Susic we trust :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.