Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Zna li ko gdje ce Spahic i Pjanic biti za vrijeme tekme /prije tekme ? 
Na stadionu.bavarian_bk je napisao/la:Zna li ko gdje ce Spahic i Pjanic biti za vrijeme tekme /prije tekme ?
Čelik Zenica 1945
Pogledaj malo tekmu Danska-BiH na Parkenu, te izjave Hibića i ostalih odbrambenih igrača poslije iste pa će ti biti jasno pomoću kojeg tala!Celikovac je napisao/la:Nemojte u istu recenicu Spahica i Hasagica. Mozda su jarani...to je njihova privatna stvar. Ali sto se doprinosa repki tice tu su nebo i zemlja, Spaha je najbolji odbrambeni igrac poslije Mirsada Hibica kojeg smo ikad imali. Pravi lider na terenu i van njega...veci patriota od svih kojih su se rodili ovdje. Takodjer je napravio zavidnu karijeru, gdje god je igrao bio je glavni igrac. A sta je Hasagic napravio? Mozda da nije bilo povreda bio bi bolji, ali mozda... Meni nikad nece biti jasno kako i pomocu kojeg tala je smijenio Tolju s gola repke u vrijeme kad je ovaj bio u zivotnoj formi...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nemoj tako. U Hasagicu smo imali pouzdanog golmana zadjih godina i nikada zbog njega nismo izgubili neku vaznu tekmu. To je velika rijetkost cak i kod malo boljih reprezentacija. Ovako nekago kroz glavu razmisljam i imam neki osjecaj da je Spahic bio puno vise kiks igrac Pogotovo u zadnje vrijeme !!! Druga je stvar sto je Hasagic odradio svoje i sada je vrijeme da se povuce.Celikovac je napisao/la:Nemojte u istu recenicu Spahica i Hasagica. Mozda su jarani...to je njihova privatna stvar. Ali sto se doprinosa repki tice tu su nebo i zemlja, Spaha je najbolji odbrambeni igrac poslije Mirsada Hibica kojeg smo ikad imali. Pravi lider na terenu i van njega...veci patriota od svih kojih su se rodili ovdje. Takodjer je napravio zavidnu karijeru, gdje god je igrao bio je glavni igrac. A sta je Hasagic napravio? Mozda da nije bilo povreda bio bi bolji, ali mozda... Meni nikad nece biti jasno kako i pomocu kojeg tala je smijenio Tolju s gola repke u vrijeme kad je ovaj bio u zivotnoj formi...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Dosta sto smo izgubili dva boda u Albaniji zbog njega, pitanje je kad ce nas opet ukopat jer ne brani standardno u svom klubu i nespreman je.kimbo je napisao/la:Nemoj tako. U Hasagicu smo imali pouzdanog golmana zadjih godina i nikada zbog njega nismo izgubili neku vaznu tekmu. To je velika rijetkost cak i kod malo boljih reprezentacija. Ovako nekago kroz glavu razmisljam i imam neki osjecaj da je Spahic bio puno vise kiks igrac Pogotovo u zadnje vrijeme !!! Druga je stvar sto je Hasagic odradio svoje i sada je vrijeme da se povuce.Celikovac je napisao/la:Nemojte u istu recenicu Spahica i Hasagica. Mozda su jarani...to je njihova privatna stvar. Ali sto se doprinosa repki tice tu su nebo i zemlja, Spaha je najbolji odbrambeni igrac poslije Mirsada Hibica kojeg smo ikad imali. Pravi lider na terenu i van njega...veci patriota od svih kojih su se rodili ovdje. Takodjer je napravio zavidnu karijeru, gdje god je igrao bio je glavni igrac. A sta je Hasagic napravio? Mozda da nije bilo povreda bio bi bolji, ali mozda... Meni nikad nece biti jasno kako i pomocu kojeg tala je smijenio Tolju s gola repke u vrijeme kad je ovaj bio u zivotnoj formi...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Prije tekme ce se dobro isprazniti, da bi rahat gledali tekmubavarian_bk je napisao/la:Zna li ko gdje ce Spahic i Pjanic biti za vrijeme tekme /prije tekme ?
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Goalgetter
- Kontakt:
jel ovo Stilic sa tetovazom ?Goalgetter je napisao/la:
- Titova-Juga
- Kontakt:
Selektor nam izgleda kao neki lik iz crtića majke mi 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Goalgetter
- Kontakt:
Inspektor Gadget .. Mada gradjom lici na Bob MajsotraTitova-Juga je napisao/la:Selektor nam izgleda kao neki lik iz crtića majke mi
- Titova-Juga
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Inspektor Gadget .. Mada gradjom lici na Bob MajsotraTitova-Juga je napisao/la:Selektor nam izgleda kao neki lik iz crtića majke mi
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
jest... nego sta znaci ova zvijezda na laktu ?Edvin_Mg je napisao/la:jel ovo Stilic sa tetovazom ?Goalgetter je napisao/la:
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Da nisu samo Spahić i Pjanić pe.deri u repki 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Sada cu ja malo da kritikujem Kapitena, ali iz jednog sasvim drugacije ugla. On je kapiten fudbalske reprezentacije BiH, dakle predstavlja autoritet suigracima i autoritet je u nasoj javnosti. Njegovim obaziranjem na piskaranje ocitih psihopata na kojekakvim forumima on se spusta na njihov nivo i daje im vjerodostojnost, tj uvecava njihov znacaj. Naravno, svojom reakcijom je jos jednom pokazao o kakvoj se ljudskoj velicini zaista radi jer ga ocito bole lazi koje se plasiraju. Ali sa psiholoske strane povukao je pogresan potez jer je totalno nebitnim likovima (za koje sam ja prilicno siguran da ne stoje bas ponajbolje sa svojim psihickim zdravljem) dao odredjenu tezinu. Treba biti malo poput nasih politicara, njima mozes i mater ****.ti a on se nece ni po uhu pocesati..
DaBogda on nama bio kapiten jos bar 4-5 ciklusa a djukele ce uvijek lajati. Ja znam da me njegovi izostanci plase vise nego izostanak bilo kojeg drugog igraca.
DaBogda on nama bio kapiten jos bar 4-5 ciklusa a djukele ce uvijek lajati. Ja znam da me njegovi izostanci plase vise nego izostanak bilo kojeg drugog igraca.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Emira ni na klupi nema. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Sta je sa Spahom nema ga ni na klupi protiv Villareala?
a jes nas poslo svi na klupi cijelu utakmicu osim malog vranjesa za krasnodar 
Emir je propustio utakmicu izmedju Seville i VIllareala zbog stomacnih problema/ Informacija je iz prve ruke i provjerena je,vec iducu utakmicu ce biti spreman
Izvor : TV1/Topli Becir
Izvor : TV1/Topli Becir
- Marseille84
- Kontakt:
Dobar Spaha