Evo jos ispada Avdija zrtva
Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
"Fali mi minutica za plasman u Englesku"
ovo samo kod nas...

Previše minutica je on dobio,svaka sljedeća mogla bi biti kobna za reprezentaciju.
Ne želim mu zlo ali treba biti realan i reci da on nije fudbaler, nego jednostavno antitalenat sa jakim vezama. Dabogda on dobio naplaćeniji mogući posao u Evropi ali sto dalje od fudbala. Pa njega čak ni propali hajduk više neće a u reprezentaciji redovno dobija pozive, ako možemo bez jednog Salihovica možemo vala i bez njega.
Ne želim mu zlo ali treba biti realan i reci da on nije fudbaler, nego jednostavno antitalenat sa jakim vezama. Dabogda on dobio naplaćeniji mogući posao u Evropi ali sto dalje od fudbala. Pa njega čak ni propali hajduk više neće a u reprezentaciji redovno dobija pozive, ako možemo bez jednog Salihovica možemo vala i bez njega.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- samoposteno
- Kontakt:
jest odbio ako se pitaju novinari cuj nece covjek da igra u bundes ligi hoce u drugu ligubhsport je napisao/la:Koliko znam odbio je ponudu bundesligasa, a demon ima celik u varijantisamoposteno je napisao/la:a i za mujdzom se otimaju velikani stoje u redu i svadjaju se ko ce ga prvi dovestbaglama je napisao/la:gledam danas utakmicu na HRT-u, kad komentator spomenu da Hajduk ne trazi obestecenje za njega...doplatili bi samo da ga njihove oci vise ne gledaju
Mujdzina alternativa
-
SjeverniVjetar
http://www.bild.de/sport/fussball/mensu ... .bild.htmlsamoposteno je napisao/la:[
jest odbio ako se pitaju novinari cuj nece covjek da igra u bundes ligi hoce u drugu ligu![]()
Trener Darmstadta izjavio da ih je Mujdza odbio, bez obrazlozenja, iako su bili daleko u pregovorima. Toliko o poredjenju Mujdze i Speed damona
S druge strane, sada mi je malo zao Avdije, totalno je otisao u k, a ,realno, nije on kriv sto ga je onaj nesretnik pozivao i davao mu mjesto u prvih 11. Puno se ,opravdanog, bijesa prema Safetu od Gemanije , srucilo na Avdiju, a on samo ispodprosjecan fudbaler. Ovo da je trebao reci "ja ne znam, zovite boljeg" , ima ali u fudbalskim bajkama.
Sad, ne znam je li Safetu davao tal za pozive, ako jeste, zasluzuje da se vrati u BHPL ?
- samoposteno
- Kontakt:
Speed demon je zabio golcinu na svjetskom sto mujdza moze samo sanjat .......kad ih poredis isti su ovaj odigro dobro utakmicu protiv francuske ostalo nula bodova a avdija odigro protiv intera.........a sto se tice clanaka iz novina pusti se ba toga po clancima pjanica je htjela barcelona,dzeku su htjeli juventus,milan,real,borusija,itdSjeverniVjetar je napisao/la:http://www.bild.de/sport/fussball/mensu ... .bild.htmlsamoposteno je napisao/la:[
jest odbio ako se pitaju novinari cuj nece covjek da igra u bundes ligi hoce u drugu ligu![]()
Trener Darmstadta izjavio da ih je Mujdza odbio, bez obrazlozenja, iako su bili daleko u pregovorima. Toliko o poredjenju Mujdze i Speed damona![]()
S druge strane, sada mi je malo zao Avdije, totalno je otisao u k, a ,realno, nije on kriv sto ga je onaj nesretnik pozivao i davao mu mjesto u prvih 11. Puno se ,opravdanog, bijesa prema Safetu od Gemanije , srucilo na Avdiju, a on samo ispodprosjecan fudbaler. Ovo da je trebao reci "ja ne znam, zovite boljeg" , ima ali u fudbalskim bajkama.
-
SjeverniVjetar
Ako je tako, onda u redu, nadam se da cemo ga gledati u Middlesbroughu iduce sezone.samoposteno je napisao/la: Speed demon je zabio golcinu na svjetskom sto mujdza moze samo sanjat .......kad ih poredis isti su ovaj odigro dobro utakmicu protiv francuske ostalo nula bodova a avdija odigro protiv intera.........a sto se tice clanaka iz novina pusti se ba toga po clancima pjanica je htjela barcelona,dzeku su htjeli juventus,milan,real,borusija,itd
- samoposteno
- Kontakt:
U Middlesbroughu necemo gledati Avdiju a necomo Bogami ni Mujdzu....jbg tako nam grah pao da nam pola reprezentacije nema mjesta ni u prosjecnom drugoligasuSjeverniVjetar je napisao/la:Ako je tako, onda u redu, nadam se da cemo ga gledati u Middlesbroughu iduce sezone.samoposteno je napisao/la: Speed demon je zabio golcinu na svjetskom sto mujdza moze samo sanjat .......kad ih poredis isti su ovaj odigro dobro utakmicu protiv francuske ostalo nula bodova a avdija odigro protiv intera.........a sto se tice clanaka iz novina pusti se ba toga po clancima pjanica je htjela barcelona,dzeku su htjeli juventus,milan,real,borusija,itd
- Goalgetter
- Kontakt:
samoposteno je napisao/la:Speed demon je zabio golcinu na svjetskom sto mujdza moze samo sanjat .......kad ih poredis isti su ovaj odigro dobro utakmicu protiv francuske ostalo nula bodova a avdija odigro protiv intera.........a sto se tice clanaka iz novina pusti se ba toga po clancima pjanica je htjela barcelona,dzeku su htjeli juventus,milan,real,borusija,itdSjeverniVjetar je napisao/la:http://www.bild.de/sport/fussball/mensu ... .bild.htmlsamoposteno je napisao/la:[
Trener Darmstadta izjavio da ih je Mujdza odbio, bez obrazlozenja, iako su bili daleko u pregovorima. Toliko o poredjenju Mujdze i Speed damona![]()
kljucaj temusamoposteno je napisao/la: Speed demon je zabio golcinu na svjetskom sto mujdza moze samo sanjat .......kad ih poredis isti su ovaj odigro dobro utakmicu protiv francuske ostalo nula bodova a avdija odigro protiv intera.........a sto se tice clanaka iz novina pusti se ba toga po clancima pjanica je htjela barcelona,dzeku su htjeli juventus,milan,real,borusija,itd
Kakav je sad status Avde ? Ide li gdje ili ce sjediti na tribinama u Hajduku ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- samoposteno
- Kontakt:
kljuco je ti il ne kljuco san svakog fudbalera je da zaigra na svjetskom prvenstvu i da postigne pogodak a mujdza koliko je dobar pokazace transvermirzatele je napisao/la:kljucaj temusamoposteno je napisao/la: Speed demon je zabio golcinu na svjetskom sto mujdza moze samo sanjat .......kad ih poredis isti su ovaj odigro dobro utakmicu protiv francuske ostalo nula bodova a avdija odigro protiv intera.........a sto se tice clanaka iz novina pusti se ba toga po clancima pjanica je htjela barcelona,dzeku su htjeli juventus,milan,real,borusija,itd
mirzatele je napisao/la:kljucaj temusamoposteno je napisao/la: Speed demon je zabio golcinu na svjetskom sto mujdza moze samo sanjat .......kad ih poredis isti su ovaj odigro dobro utakmicu protiv francuske ostalo nula bodova a avdija odigro protiv intera.........a sto se tice clanaka iz novina pusti se ba toga po clancima pjanica je htjela barcelona,dzeku su htjeli juventus,milan,real,borusija,itd
On ce sigurno pokazati.samoposteno je napisao/la:kljuco je ti il ne kljuco san svakog fudbalera je da zaigra na svjetskom prvenstvu i da postigne pogodak a mujdza koliko je dobar pokazace transvermirzatele je napisao/la:kljucaj temusamoposteno je napisao/la: Speed demon je zabio golcinu na svjetskom sto mujdza moze samo sanjat .......kad ih poredis isti su ovaj odigro dobro utakmicu protiv francuske ostalo nula bodova a avdija odigro protiv intera.........a sto se tice clanaka iz novina pusti se ba toga po clancima pjanica je htjela barcelona,dzeku su htjeli juventus,milan,real,borusija,itd
Ciji transfer ?
Avdije transfer
nikad slabiji Hajduk ga sutno..
Avdije transfer
pa bolan kakv avdija vi mislite ljudi su ludi da placaju njemu neku placu njegov iduci klub je ala istra,zadar,zagreb,celik,sloboda
Samo Sarajevo
Bolje i to nego neki ala Zeljo, Sarajevo...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Celikovac je napisao/la:Bolje i to nego neki ala Zeljo, Sarajevo...
Pored Kalasija i Berberovica Avdija ne bi imao sanseSenegal je napisao/la:Celikovac je napisao/la:Bolje i to nego neki ala Zeljo, Sarajevo...![]()
DD
Ne bi Avdija iz ponizenja igrao na tim ruglima od stadiona.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, lol89, tuzlanskinacin, Zabit i 34 gosta.