AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Evo ja ih sad pito
Inter Milan Serie A
Maid Žuna, BiH
Postoji li mogućnost da se utakmica Serie A Inter Milan prenosi na Arena Sport 1 jer kod nas u Bosni većina ima samo taj program, a Vi bi dobili puno gledanosti ?
2010-11-08 Odgovor: #9452
Vaš predlog prenećemo urednicima televizijskog programa i učiniti sve što je u našoj moći da vam izadjemo u susret. programsku šemu arena sport televizije pogledajte na linku TV program
šta mislite imali šanse ???
Inter Milan Serie A
Maid Žuna, BiH
Postoji li mogućnost da se utakmica Serie A Inter Milan prenosi na Arena Sport 1 jer kod nas u Bosni većina ima samo taj program, a Vi bi dobili puno gledanosti ?
Vaš predlog prenećemo urednicima televizijskog programa i učiniti sve što je u našoj moći da vam izadjemo u susret. programsku šemu arena sport televizije pogledajte na linku TV program
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
robovi88 je napisao/la:Evo ja ih sad pito
Inter Milan Serie A
Maid Žuna, BiH
ma kakvi, bice tad na areni 1 lion-nica, a inter.milan na a4
http://www.tvarenasport.com/channel/2010/11/14
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
znam vidio sam zato sam ih i pitaotony-mortale je napisao/la:ma kakvi, bice tad na areni 1 lion-nica, a inter.milan na a4
http://www.tvarenasport.com/channel/2010/11/14

al ovom valjanju po terenu na kraju se nemogu nasmijati
je** ti BRAD PITTA za njega
- senad_flamin
- Kontakt:
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=38280
ove gluposti su ipak poceli Engleski mediji prvi pisati..

ove gluposti su ipak poceli Engleski mediji prvi pisati..
-RIVALDO-
ma majmunrobovi88 je napisao/la:
al ovom valjanju po terenu na kraju se nemogu nasmijati![]()
![]()
je** ti BRAD PITTA za njega
- United Rule
- Kontakt:
Hahahahahaha nevidjeno, pravi Portugalac, on i nani, trece nema 
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
- tony-mortale
- Kontakt:
hehe stari milanov znanac micoli se ipak vratio i igrace sutra na san siru u napadu zajedo sa pinnilom najboljim strijelcem palerma ove sezone, a iza njih pastore 
znaci standardno oba daju gol
znaci standardno oba daju gol
ev citam, ali samo na --- SPAM --- da nema sutra gatta i Silve, ako je to istina zivio
(( moze umjesto gattta princ, ali yepes protiv Miccolia i Pinolla tesko S:
Gattuso ima suspenziju zbog kartona, a Silva još nije dovoljno spreman ... i Ibrahimovića će odmarati zbog utakmice s Interommeskalin je napisao/la:ev citam, ali samo na --- SPAM --- da nema sutra gatta i Silve, ako je to istina zivio(( moze umjesto gattta princ, ali yepes protiv Miccolia i Pinolla tesko S:
alaaaa ali nekako nebi ni to bilo lose u napadu Robinho i Pato iza Zubonja, a iza njega Princ, Flamini i Prilo i zadnja linija Nesta i yepes, ali ovaj me napad zamina da vidim koliko mogu brazilci bez Ibre!!robovi88 je napisao/la:Gattuso ima suspenziju zbog kartona, a Silva još nije dovoljno spreman ... i Ibrahimovića će odmarati zbog utakmice s Interommeskalin je napisao/la:ev citam, ali samo na --- SPAM --- da nema sutra gatta i Silve, ako je to istina zivio(( moze umjesto gattta princ, ali yepes protiv Miccolia i Pinolla tesko S:
Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Yepes, Zambrotta; Boateng, Ambrosini, Pirlo; Seedorf; Pato, Inzaghi.
A disposizione: Amelia, Sokratis, Thiago Silva, Flamini, Ronaldinho, Ibrahimovic, Robinho. All.: Allegri
Squalificati: Gattuso (1)
Indisponibili: Bonera, Oddo
Palermo (4-3-1-2): Sirigu; Cassani, Muñoz, Bovo, Balzaretti; Migliaccio, Bacinovic, Nocerino; Pastore; Pinilla, Miccoli.
A disposizione: Benussi, Goian, Rigoni, Kasami, Garcia, Ilicic, Maccarone. All. Rossi
A disposizione: Amelia, Sokratis, Thiago Silva, Flamini, Ronaldinho, Ibrahimovic, Robinho. All.: Allegri
Squalificati: Gattuso (1)
Indisponibili: Bonera, Oddo
Palermo (4-3-1-2): Sirigu; Cassani, Muñoz, Bovo, Balzaretti; Migliaccio, Bacinovic, Nocerino; Pastore; Pinilla, Miccoli.
A disposizione: Benussi, Goian, Rigoni, Kasami, Garcia, Ilicic, Maccarone. All. Rossi
- tony-mortale
- Kontakt:
to ne izgleda dobro barem po meni, kako flamini mora odigrati da se izbori za mjesto u timu, zabiti het trik i imati još 4-5 asistencija
abate bek
, a sa sedorfom pirlom i inzagijem gol mogu zabiti samo slučajno il da pato nešto sam napravi,ko će trčati osim pata? kako me nervira to kao čuvanje igrača, pa imaš milione i ne možeš 2 utakmice odigrati.
taman i da pobjedi ovaj me trener već polako nervira, a teško da ćemo pobjediti veoma jaki palermo
abate bek
taman i da pobjedi ovaj me trener već polako nervira, a teško da ćemo pobjediti veoma jaki palermo
čemu čuđenje kada je abate u pitanju. baš je momka u zadnje vrijeme krenulo i zadnjih nekoliko utakmica uhvatio je ritam i sve je bolji. šteta što nema kapitena gattusa ali ambrosini je tu a pato i pippo mogu napraviti dar mar, vidjet ćemo bit će interesantno. što se flaminija tiče dobar je igrač ali ne toliko koliko vi to potencirate. dosta je brz, može puno trčati i ima jak šut ali tu sve prestaje. nema nikakve imaginacije u igri, pas igru nikad nije usavršio, ima loš tajming i uglavnom loše čita igru. nije to epl pa da se samo trči gore dole u italiji da bi bio vezni a naročito defanzivni vezni moraš malo mozak uključiti a ne samo trčati ko kokoš bez glave.
Il club più titolato al Mondo.
- senad_flamin
- Kontakt:
[email protected] je napisao/la:čemu čuđenje kada je abate u pitanju. baš je momka u zadnje vrijeme krenulo i zadnjih nekoliko utakmica uhvatio je ritam i sve je bolji. šteta što nema kapitena gattusa ali ambrosini je tu a pato i pippo mogu napraviti dar mar, vidjet ćemo bit će interesantno. što se flaminija tiče dobar je igrač ali ne toliko koliko vi to potencirate. dosta je brz, može puno trčati i ima jak šut ali tu sve prestaje. nema nikakve imaginacije u igri, pas igru nikad nije usavršio, ima loš tajming i uglavnom loše čita igru. nije to epl pa da se samo trči gore dole u italiji da bi bio vezni a naročito defanzivni vezni moraš malo mozak uključiti a ne samo trčati ko kokoš bez glave.
slazem se za Abatea on je dosta brz kako god bice bolji od polovice nase odbrane!!!
sad citam nesto da bi Flamini mozda i mogao igrati!
dok je god Ambrosinia,Sedorfa,Pirla i Gattusa ovi nasi mladi Boateng i Flamini nece nikada zaigrati kako treba!
-RIVALDO-
Nemma vise snage komentarisati cccc pa ako krmak (Seedorf) budeigrao nemam se cemu nadati, a steta jer je Flamini pokazao da moze i da zna u prosloj tekmi ccc pojest ce ih Pastore i Miccoli
- senad_flamin
- Kontakt:
Milan (4-3-1-2) stada Allegri: Abbiati, Abate, Thiago Silva, Yepes, Antonini, Flamini, Pirlo, Ambrosini, Ronaldinho, Pato, Ibrahimović
Klupa: Amelia, Nesta, Jankulovski, Boateng, Seedorf, Robinho, Inzaghi
ovo je najnoviji sastav !
i veceras ce ovi momci istrcati na teren! sa MilanNews!
Klupa: Amelia, Nesta, Jankulovski, Boateng, Seedorf, Robinho, Inzaghi
ovo je najnoviji sastav !
i veceras ce ovi momci istrcati na teren! sa MilanNews!
-RIVALDO-
Večeras igraju :
Milan (4-3-1-2)Trener Allegri: Abbiati, Abate, Thiago Silva, Yepes, Antonini, Flamini, Pirlo, Ambrosini, Ronaldinho, Pato, Ibrahimović
Na klupi: Amelia, Nesta, Jankulovski, Boateng, Seedorf, Robinho, Inzaghi
Palermo (4-3-2-1)Trener Rossi: Sirigu, Cassani, Bovo, Munoz, Balzaretti, Migliaccio, Bacinovic, Nocerino, Iličić, Pastore, Pinilla
Na klupi: Benussi, Goian, Darmian, Kasama, Rigoni, Miccoli, Maccarone
HAJMO IM ODERAT GUZOVE !
Milan (4-3-1-2)Trener Allegri: Abbiati, Abate, Thiago Silva, Yepes, Antonini, Flamini, Pirlo, Ambrosini, Ronaldinho, Pato, Ibrahimović
Na klupi: Amelia, Nesta, Jankulovski, Boateng, Seedorf, Robinho, Inzaghi
Palermo (4-3-2-1)Trener Rossi: Sirigu, Cassani, Bovo, Munoz, Balzaretti, Migliaccio, Bacinovic, Nocerino, Iličić, Pastore, Pinilla
Na klupi: Benussi, Goian, Darmian, Kasama, Rigoni, Miccoli, Maccarone
HAJMO IM ODERAT GUZOVE !
imal ko kakav link, kanal, radio gdje mogu da pratim utakmicu
Dobro smo poceli, vodimo
Dobro smo poceli, vodimo
Pato kao u dobra stara vremena. Samo sada ne smijemo dozvoliti Sicilijancima da poravnaju. Bilo bi dobro zabiti do kraja prvog dijela još jedan gol.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.