RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

kalimero
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la kalimero » 05 okt 2009, 20:23

Taj ko je zelio srecu Zrinjskom nije normalan pravi Manijaci ce uvijek biti uz vas.SVaka cast za dolazak u Sarajevo.
AMAR OSIM!

Ajdin_RA81
Kontakt:

Post Postao/la Ajdin_RA81 » 05 okt 2009, 20:30

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-24827.htm POGLEDAJTE VIDEO.SVAKA CAST MANIJACIMA , ROBIJASIMA I HORDAMA

Fantom78
Kontakt:

Post Postao/la Fantom78 » 05 okt 2009, 20:51

bravo red army svaka cast pokazali ste pravo lice ;)
Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.

ljožee
Kontakt:

Post Postao/la ljožee » 05 okt 2009, 20:55

nikad vam pravi manijak ne bi govorio da ste ustase,meni i mnogim drugim manijacima velez je drugi najdrazi klub u ovoj drzavi

VFC1922MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la VFC1922MOSTAR » 05 okt 2009, 20:56

A VI TOPOVSKIM UDARIMA DJECU VELEZA STO LOPTE SKUPLJAJU GADJATE...
MOMAK BEZ PRSTIJU OSTAO,UNISTILI MU KARIJERU!!!

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 05 okt 2009, 20:57

Napokon treba da svio skupa shvatimo da se izmedju nas "balija" baca koska sa strane za koju se mi izmedju sebe posvadjamo,a sad na je i jasno odakle sve to dolazi.......prvo premlacivanje navijaca veleza sada smrt navijaca sarajeva.....sta ce dalje da bude????
Red or Dead

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 05 okt 2009, 21:15

Svaka cast Velezovci na jucerasnjem pomaganju hordama PEACE braco
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 05 okt 2009, 21:23

Sad se mozete uvjeriti kako je nama velezovcima i svim patriotima u hercegovini...mostaru,stocu,capljini...mi se ovdje borimo da pokazemo da je ovo Bosna i Hercegovina, ko voli rvatsku, mars jug skutorije!
Ova smrt nek je pouka svima nama...svi smo mi jedno te isto...navijaci...i prije svega BOSANCI I HERCEGOVCI!
SAMO SARAJEVO; VELEZ; ZELJO; CELIK I SLOBODA...I NARAVNO JEDINA NAM BIH!
p.s sarajevo sam stavio na prvo mjesto...
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

Fantom78
Kontakt:

Post Postao/la Fantom78 » 05 okt 2009, 22:06

Ma svi smo mi ljudi, trebamo se volit međusobno...**** tko je Hrvat,Srbin...Jugosloveni i gotovo
Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 05 okt 2009, 22:53

Nek cuje srbija i cijela hrvatska...Sarajevo - Mostar zajednica bratska!!!

ostalima isto hvala al red army (Y) !

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 05 okt 2009, 23:36

Hvala rođeni. Kako ide onaj stih sav se naježim kad ga čujem: Na Rondou ljubavi rođeni su ostali.
Borite se protiv tih ustaških pi.č.ki uvijek ćemo vas pomoći. Hrabri su samo u logorima i za VBR-om. Nema većih miševa na Balkanu od njih. I ja sam jedan od onih koji poslije Želje poštuje Velež pogotovo iza rata.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 06 okt 2009, 00:04

HVALA OD SRCA SVIM NAVIJACIMA VELEZA JA SAM NA SVOM PRIJERU TO OSJETIO SVU MOGUCU POMOC SU NA PRUZILI.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 06 okt 2009, 01:24

Ada je napisao/la:Sad se mozete uvjeriti kako je nama velezovcima i svim patriotima u hercegovini...mostaru,stocu,capljini...mi se ovdje borimo da pokazemo da je ovo Bosna i Hercegovina, ko voli rvatsku, mars jug skutorije!
Ova smrt nek je pouka svima nama...svi smo mi jedno te isto...navijaci...i prije svega BOSANCI I HERCEGOVCI!
SAMO SARAJEVO; VELEZ; ZELJO; CELIK I SLOBODA...I NARAVNO JEDINA NAM BIH!
p.s sarajevo sam stavio na prvo mjesto...
domovina iznad svega, mi nemamo drugu domovinu kao ovi škutori zato trebamo biti UNITED
pozdrav Mostaru od "manijaka"

Željo do groba

P.S. koliko sam samo pive popio u "taphani" ljeti sa rajom iz "zalika" i ostalih dijelova Mostara pravih "rođenih"
i meni je Velež uvijek bio iza Želje najdraži klub...jer je simbol otpora bosanskog

pozdravite mi neretvu i radobolju :)
Semper Fidelis

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 okt 2009, 02:54

Misteriozni kombi iz Mostara

Tvrdnje iz Širokog Brijega da su navijači Sarajeva došli naoružani, padaju u vodu ako se zna da je sve njih policija dva puta pretresala. Prvi put je to bilo na Bradini, drugi put u Mostaru. Tada su autobusi i kombiji u kojima su navijači putovali, kako se to kaže policijskim riječnikom zatvoreni, i njima je zabranejno da ih napuštaju. Prema nekim informacijama do kojih je jučer došao "San", koloni navijača Sarajeva odmah po izlasku iz Mostara pridružio se jedan kombi sa putnicima koji su bili u dresovima Sarajeva. Navodno, niko od navijača koji su u Široki putovali iz Sarajeva nije znao ko su momci iz kombija, a nisu ih vidjeli ni nakon krvavih i tragičnih nereda u Širokom Brijegu.
:roll: :roll:

Znali neko od vas nesto o ovome mozda,imali FKS navijaca po Mostaru :?:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 06 okt 2009, 02:59, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 06 okt 2009, 02:58

miky_hz je napisao/la:Misteriozni kombi iz Mostara

Tvrdnje iz Širokog Brijega da su navijači Sarajeva došli naoružani, padaju u vodu ako se zna da je sve njih policija dva puta pretresala. Prvi put je to bilo na Bradini, drugi put u Mostaru. Tada su autobusi i kombiji u kojima su navijači putovali, kako se to kaže policijskim riječnikom zatvoreni, i njima je zabranejno da ih napuštaju. Prema nekim informacijama do kojih je jučer došao "San", koloni navijača Sarajeva odmah po izlasku iz Mostara pridružio se jedan kombi sa putnicima koji su bili u dresovima Sarajeva. Navodno, niko od navijača koji su u Široki putovali iz Sarajeva nije znao ko su momci iz kombija, a nisu ih vidjeli ni nakon krvavih i tragičnih nereda u Širokom Brijegu.
:roll: :roll:
Sta bi ovo trebalo znaciti? :o :o :o

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 06 okt 2009, 06:13

slika
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 06 okt 2009, 06:40

[youtube][/youtube]

Golcina Zaimovica
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 06 okt 2009, 06:48

Crveni_1922 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Golcina Zaimovica
Jedan navijač kod radovanja dole prođe ispod kornjači, jel primio varova?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

VFC1922MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la VFC1922MOSTAR » 06 okt 2009, 09:00

Misteriozni kombi iz Mostara

Znali neko od vas nesto o ovome mozda,imali FKS navijaca po Mostaru

NAVIJACA SARAJEVA U MOSTARU IMA,A I DA IH IMA ZA KOMBIJA NE VJERUJEM.....
NISU TOLIKO ORGANIZOVANI.
SVE U SVEMU NEBI ME CUDILO NI DA SU VAS CEKALI SKRIPARI I ULTRASI,TO SU I FUKARAMA RADILI KAD SU IM BUS ZAPALILI.
JOS JEDAN POZDRAV OD RED ARMY

AKO BOG DA KAD BUDE KUP IMA DA SRUSIMO BIJELI BRIJEG SKUPA!!

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 06 okt 2009, 09:23

HALO MAMLAZE.... Šta bola rušit. Ja izlazim na demonstracije protiv takvih što si ti, i rušenja. Isti si kao oni. Dogovorite se debilčine jedne ****, pa se pobijte negdje na livadi, a ne da nedužan svijet i djeca stradaju. Kako te samo stid nije. **** navijačke. Mrš stoko..................Sve vas treba negdje u internat u Zimbabve poslati. U Širokom se dogodilo ubistvo i riješit će se. I ne govorite da je ovo ubistvo gore od ubistva malog Mrnjavca u tramvaju. Ako to budemo tako definisali, a vidim da definišemo, ne valja nam to nimalo. I nikad više neću doći na ovaj forum, što vas ovi ne banuju na sto godina, kad pozivate na gore od onog u Širokom. Fuj.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.