Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

mirzatele
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la mirzatele » 04 nov 2014, 13:04

a sta vam treba osim one izjave Jusufa od neki dan ? Sta vam jos treba, kakav menadjer, kakav avaz, sta vam je jbt.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 04 nov 2014, 13:09

artemis77 je napisao/la:Vidio bih vas nakon 82 utakmice sezone da li bi htjeli igrati ;)
I sigurno bi odbili potpisat ugovor s NBA ekipom, radi jednog prvenstva.
:crazy: Ovakvi padobranci unsitavaju svaku temu...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 nov 2014, 14:58

U ovoj drzavi ima jos ljudi koji vjeruju Avazu :tokralju: :tokralju:

Jusuf je sve rekao onim obracenjem na fb, ciji dio imate u mom potpisu.

Najzad, uvjeren sam da ce, u slucaju da se menadzer bude bunio sto Juka igrati, letiti iste sekunde sa te pozicije :bih:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Hajmo
Kontakt:

Post Postao/la Hajmo » 04 nov 2014, 15:34

Sada čekamo Harunov patetični tekst.

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 04 nov 2014, 15:36

Hajmo je napisao/la:Sada čekamo Harunov patetični tekst.
pa mislim da je ovo u stvari sad jedna ping-pong utakmica Savez ili Harun vs Juka.

Skoro je nešto možda juče ili koji dan unazad harun nešto pisao po FB i da se dotakao neformalno i Juke, pa bi ovo sad sa menadžerom trebala biti uzvratna loptica

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Jusuf Nurkić

Post Postao/la velez_mostar » 04 nov 2014, 15:44

velez_mostar je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Je li Nurkic igra za BiH na Euru, ili se nesto promjenilo nakon transfera u NBA?
naravno da igra, kakvo je to pitanje
Logicno, vjeruj..pogotovo nakon svega sto se desavalo vezano za njegovu "povredu", a i ne bi bilo prvi put da se nakon sto se u klupskoj karijeri igrac progura malo repku stavi po strani.

Ali hajde, dobro je..bice to mocno, Mirza-Jusuf-Nihad trio, mozemo se nadati dobrim stvarima.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Izgleda da sam neke stvari davno vidio..

Kad se usljiva furda najede, najgora kombinacija..ali lako se srat' po ovoj kur.cevitoj zemlji punoj budala

Zabranio bi ja tebi, glavati Jusufe da pridjes ovoj zemlji, i tvoje bi deportovao tamo gdje si kupljen(u pravom smislu te rijeci).

FUJ!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 nov 2014, 15:49

a ne kontam sta savez ima s ovim :?: to je do nurkica odnosno kakv je ugovor potpisao ,sve je do njeg dali zeli da igra za reprezentaciju ili ne . za repreznetaciju se igra srcem i nije bitno da li je sabit ,dusko ,harun ,dino ,neno ili neko drugi u savezu ili selektor .ja vjerujem da ce juka igrati na ep ako ne bude igraao bice velika steta i to ce biti njegova odluka a ne krivica saveza ,selektora ili nesto slicno ,znaci sve je na njemu .

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 04 nov 2014, 15:51

Itekako je bitno ako mu harun, dino ili duško kažu da mora promijeniti agenta ili će igrati daleko manje minuta nego što zaslužuje.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 nov 2014, 15:56

cikac je napisao/la:Itekako je bitno ako mu harun, dino ili duško kažu da mora promijeniti agenta ili će igrati daleko manje minuta nego što zaslužuje.
ma to je meni smjesna prica ,ivanovic je vrhunski trener i cisto sumnjam da bi se bavio tim stvarima kod nas uvijek neka korupciija i gdje je ima i nema mi izmisljamo a siguran sam da duško poznaje kvalitete nurkica i da cega sigurno zeljeti za ep i da bi bio jedan od nosioca igre .opet kazem sve je na juki dali moze uskladiti nba i ep odnosno moze li se zrtvovati i sve to fizicki podnijeti mislim da je u tome fazon a ne o agentima i parama

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 04 nov 2014, 16:17

ja kad sam nekidan napisao da juka nece igrati na EP, niko mi nije vjerovao...

da se ovo nije desilo, sve bi bilo drugacije:

slika

ovako, niti ce harun uputiti juki izvinjenje, niti ce juka preci preko ovoga...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 04 nov 2014, 16:19

Šteta! Moj bojkot će biti izražen nepraćenjem Jusufovih utakmica!
Nek mu je sretno!
A.F.C. Bournemouth!

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 04 nov 2014, 16:21

Meni nisu jasni dvostruki aršini kod našeg naroda. I Mirza Teletović je jedno vrijeme bojkotovao repku i nije se odazivao, dok je Bajramović bio selektor jer je Mensur forsirao svog prezimenjaka, pa se tad nije trenirala strogoća na Mirzi. Ono što hoću da kažem je da u ovom slucaju nema pobjednika, i da je bolje da se ujedinimo jer nemamo toliko kvalitetnih košarkaša,nego da se stalno rasipamo. Niko nije veći od dresa svetinje,ni Harun,ni Mirza, ni Juka itd, i zbog toga svi treba da se ujedinimo i da pokažemo koliko smo jaki. Ja sam vam rekao da gdje god Konaković dođe i upetlja prste to se raspada, čovjek koji je kupio diplomu na fakultetu, koji je uništio KK Bosnu, koji uništava i košarkaški savez BiH, i čovjek koji bi trebao da je u zatvoru zbog svega navedenog je predsjednik našeg saveza. Ne mogu kriviti Haruna za ovo stanje, čovjek je uradio mnogo za našu košarku,mnogo smo talenata vratili pod našu zastavu, sve naše reprezentacije su u A divizijama, ali polako gubi moju podršku zbog veze sa Konakovićem.Imam osjećaj šta god da mu kaže Konaković da bi on to i uradio..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 nov 2014, 16:25

sajo10 je napisao/la:Cuj kofol sada price o nekoj Ljetnoj igri a Juka je prije odlazka u USA sam izgovorio da je jedan od njegovih preduvjeta pred potpis za Denver to da mu klub nece praviti problema kad su u pitanju reprezentativna takmicenja.
To je to,i ja se ove izjave sjecam.
Posrem se i na njega i na menadzera i na savez ako ne bude igro,eurobasket ko SP u fudbalu iscekujem maltene,i treba da nam ne igra NBA igrac.Ako ne bude igro briga me ko je kriv,bitno mi je samo dal' ce igrat ili ne.
Nad tobom sunce najljepše sja

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 nov 2014, 16:29

ja ne kontam zasto se ovdje savez proziva nemam namjeru biti njihov advokat ali kad normalno razmisljam i savezu je u cillju da okupimo najbolju ekipu na EP i da se sto bolje promovise i taj isiti savez i ljudi u njemu ,zasto bi nekom iz saveza odgovaralo da juka ne igra :?: i ovo prepucavanje s nurkicem je zbog toga sto je on napustio pripreme znaci oni su htjeli da on igra i kvalifikacije tako da ponavljam da ovdje nije ni do haruna,dine,duška nego samo licni stav i izbor jusufa nurkica ,nadam se da ce biti taj da igra euro basket :bih:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 04 nov 2014, 16:33

@bordobijeli: da su isti arsini za sve, ta prica bi imala smisla... ovako neko ima pravo na to da krsi disciplinu kako mu je k***u cejf, a zbog nekoga se pisu saopcenja...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 04 nov 2014, 16:35

KK_Bosna je napisao/la:@bordobijeli: da su isti arsini za sve, ta prica bi imala smisla... ovako neko ima pravo na to da krsi disciplinu kako mu je k***u cejf, a zbog nekoga se pisu saopcenja...
Bravo :clap: Ja bi samo dodao nekome se plati osiguranje a nekome ne ...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 nov 2014, 16:38

KK_Bosna je napisao/la:@bordobijeli: da su isti arsini za sve, ta prica bi imala smisla... ovako neko ima pravo na to da krsi disciplinu kako mu je k***u cejf, a zbog nekoga se pisu saopcenja...
ne znam koje krsio disciplinu kod ivanovica :?:

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 04 nov 2014, 16:53

Ljudi manite se rasprava bolje stavite ta 3 poena i 5 skokova.

Hombre
Kontakt:

Re: Odg: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Hombre » 04 nov 2014, 17:27

velez_mostar je napisao/la:
Izgleda da sam neke stvari davno vidio..

Kad se usljiva furda najede, najgora kombinacija..ali lako se srat' po ovoj kur.cevitoj zemlji punoj budala

Zabranio bi ja tebi, glavati Jusufe da pridjes ovoj zemlji, i tvoje bi deportovao tamo gdje si kupljen(u pravom smislu te rijeci).

FUJ!

Kakav govor mržnje, nevjerovatno. :crazy:
Pa da je Jusuf ostao u ovoj kur.cevitoj zemlji sada bi možda krečio plafone a ne igrao najjaču ligu svijeta.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.