emir_ je napisao/la:Ponašate se kao djeca koja hoće novu igračku. Samo stavite znak Nike na dres LEGEA-e i to je to.![]()
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
- hogarstrasni
imali kakva naznaka, kada ce nas obavijestiti da je Legea sponzor na SP? Pitam ove insidere 
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
The new Scotland 2014 White / Pink / Yellow Away Kit is inspired by the pink / yellow kit worn in the early 1900s and between 1945 and 1950.

RIP CITY!
WTF ko da su posli na gej paradu. mozda i nama emerik gudelj nesto slicno dizajnira za SP.Head je napisao/la:
Pisite vala sta hocete, ali meni ovaj skotski dres vrh. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Danas sam pričao sa jednim likom koji je blizak savezu i kaže mi da se Nike i Adidas bore ko će oblačiti naše reprezentativne igrače i kaže da je 99% posao završen sa Adidasom još se čeka potpisivanje ugovora u skorije vrijeme. Vidjeti ćemo uskoro da li je istina ova informacija.
SRETAN BROJ - 1725
da se nadovežem imam sličan info,pitic je napisao/la:Danas sam pričao sa jednim likom koji je blizak savezu i kaže mi da se Nike i Adidas bore ko će oblačiti naše reprezentativne igrače i kaže da je 99% posao završen sa Adidasom još se čeka potpisivanje ugovora u skorije vrijeme. Vidjeti ćemo uskoro da li je istina ova informacija.
Nike se gura ali daju nam varijantu dresa koji previše liči na Grčki tj. standardni samo boje druge,
Adidas zasad ima puno bolju ponudu, plus naši ovi stariji u savezu naginju prema tome zbog juge itd.
Nike hoće da uzme cijelu regiju (Slo,Hrv,Srb već ima) a Adidas da se umiješa, finansijski je tu negdje...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Slovenija je još manje tržište pa imaju unikatan dres, kao i Hrvati, ove njihove kockice nema niko...pisac je napisao/la:Individualno dobiti neces 100%.
Mi smo i suvise malo trziste da bi im bili bas toliko intresantni.
Procitaj recimo sta je Nike rekao hrvatima kad su potpisivali ugovor.
"Vas je samo 4 miliona a Poljaka 40. Svaki deseti poljak da kupi dres, to je kao da cijela Hrvatska kupi orginal".
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa kako ce neko imati kockice na dresu kad nema niko sahovnicu.
Simbol Hrvatske kao zemlje je sahovnica.
Simbol Hrvatske kao zemlje je sahovnica.
1946
Novi tehnicki sponzor reprezentacije ce se objaviti poslije utakmice sa Egiptom i biti ce Adidas

porijeklo informacijeForestt je napisao/la:Novi tehnicki sponzor reprezentacije ce se objaviti poslije utakmice sa Egiptom i biti ce Adidas![]()
- alan_kardec
- Kontakt:
Head je napisao/la:
Dres Skotske

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nije bitno,imaj sabura još 10-ak dana,tad ce se znattreci je napisao/la:porijeklo informacijeForestt je napisao/la:Novi tehnicki sponzor reprezentacije ce se objaviti poslije utakmice sa Egiptom i biti ce Adidas![]()
Te kockice i te boje nisu unikat. To su sablonski modeli sa bojama kakve savez zahtjeva.DenchiNL je napisao/la:Slovenija je još manje tržište pa imaju unikatan dres, kao i Hrvati, ove njihove kockice nema niko...pisac je napisao/la:Individualno dobiti neces 100%.
Mi smo i suvise malo trziste da bi im bili bas toliko intresantni.
Procitaj recimo sta je Nike rekao hrvatima kad su potpisivali ugovor.
"Vas je samo 4 miliona a Poljaka 40. Svaki deseti poljak da kupi dres, to je kao da cijela Hrvatska kupi orginal".
Kad se kaze unikat, misli se na to da ti prave posebno dizajniran dres.
Ponavlja, to imaju kod NIKE samo USA, Engleska, Brazil, Holandija i Francuska.
U to se mozes i sam ujeriti.
Cak i jedan Portugal dobija sablonski dres.
Znaci, NIKE izbaci par modela. Kaze ti koji ces. Aha, taj. E kakvu boju hoces, aha sredjeno i to.
Naucite razliku izmedju unikatnog modela (recimo Francuska) i prepoznatljivog dresa(recimo Hrvatske kockice su same od sebe prepoznatljive ma na kakvom modelu da budu).
dobro,Forestt je napisao/la:Nije bitno,imaj sabura još 10-ak dana,tad ce se znattreci je napisao/la:porijeklo informacijeForestt je napisao/la:Novi tehnicki sponzor reprezentacije ce se objaviti poslije utakmice sa Egiptom i biti ce Adidas![]()
Bil' uzeo ban ako je šuplja?Forestt je napisao/la:Nije bitno,imaj sabura još 10-ak dana,tad ce se znattreci je napisao/la:porijeklo informacijeForestt je napisao/la:Novi tehnicki sponzor reprezentacije ce se objaviti poslije utakmice sa Egiptom i biti ce Adidas![]()
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Sponzor ce biti ko Safetu ponudi bolji suskavac
. Jedva cekam da procitam nesto na fazon: " ZVANICNO: Reprezentaciju BiH narednih x godina, oblaci Nike,Adidas,Puma 
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ja sam uvjeren da je Adidas u pitanju, a i najljepsi su im dresovi sto jest jest, nekako bi nam najbolje legliplavalokomotiva je napisao/la:Sponzor ce biti ko Safetu ponudi bolji suskavac. Jedva cekam da procitam nesto na fazon: " ZVANICNO: Reprezentaciju BiH narednih x godina, oblaci Nike,Adidas,Puma
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Haha. Throwback dres na 1900. Tada je ruzicasta boja bila "muska" i "macho" boja a plava zenska.BigDaddy je napisao/la:WTF ko da su posli na gej paradu. mozda i nama emerik gudelj nesto slicno dizajnira za SP.Head je napisao/la:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, GoldenLilies, Proximic i 41 gost.