DoeTz je napisao/la:
Ignore zato sto nema poente, lik je definitivno najgluplji na ovom forumu Tu je negdje s virtualom.. samo se ponavlja i sta god mu kazes ignorira i baca svoju pricu o hiljadama RA na gostovanjima itd ... izvinjavam se al ovo je 2015-a, Juga se davno raspala a Tito umro.
Pa mozgu ako je tako šta ga spominjete svaki dan i šta tračate ko kakve babetine dok vam čovjek ne može odgovoriti. A onda kad se vrati i počne sa penetriranjem, onda je ili kmečanje moderatorima, ili panični ignore. Patetično
Hiljade na gostovanjima RA su se nerijetko dešavale i nakon rata i Juge.
DoeTz je napisao/la:
Ignore zato sto nema poente, lik je definitivno najgluplji na ovom forumu Tu je negdje s virtualom.. samo se ponavlja i sta god mu kazes ignorira i baca svoju pricu o hiljadama RA na gostovanjima itd ... izvinjavam se al ovo je 2015-a, Juga se davno raspala a Tito umro.
Pa mozgu ako je tako šta ga spominjete svaki dan i šta tračate ko kakve babetine dok vam čovjek ne može odgovoriti. A onda kad se vrati i počne sa penetriranjem, onda je ili kmečanje moderatorima, ili panični ignore. Patetično
Virtu4l je napisao/la:Kakva partija Lecha protiv APOEL-a
tebi je neko sihre bacio ti si ustvari navijač FKS. Lijepo je znati da pratiš svaki korak velikana sa Haseta počevši od priprema, narednih protivnika, finansija, načina poslovanja itd. itd. Samo nastavi tako imaš našu podršku
Virtu4l je napisao/la:Kakva partija Lecha protiv APOEL-a
Navijac zelje nosi na avataru grb Leha,prati im pripremne utakmice...sad,salu na stranu al ti djecko obavezno da se lijecis,znas
Navijaču Slobode najveći uspjeh Zeljino neosvajanje titule, i našao nekom nesto pričat
Grijesis ..nije samo to jer nebi bilo potpuno da je ipak Zrinjski uze titulu..ovako je uzelo Sarajevo gdje smo i mi imali taj uticaj tako da nam je lijepo ovo ljeto ..cekamo narednu sezonu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
SaltCityAttack je napisao/la:Grijesis ..nije samo to jer nebi bilo potpuno da je ipak Zrinjski uze titulu..ovako je uzelo Sarajevo gdje smo i mi imali taj uticaj tako da nam je lijepo ovo ljeto ..cekamo narednu sezonu
i nije te sramota reci kao navijac slobode, da ti je drago da klub iz grada koji pljujete na reprezentativnoj utakmici u svom gradu, uzeo titulu ispred kluba takodjer iz istog grada... ako ne volite jedan drugi grad, mozete voliti jedan klub iz tog grada... kakva logika... freud bi morao da izmisli nove teorije mentalnog stanja pojedinaca...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
SaltCityAttack je napisao/la:Grijesis ..nije samo to jer nebi bilo potpuno da je ipak Zrinjski uze titulu..ovako je uzelo Sarajevo gdje smo i mi imali taj uticaj tako da nam je lijepo ovo ljeto ..cekamo narednu sezonu
i nije te sramota reci kao navijac slobode, da ti je drago da klub iz grada koji pljujete na reprezentativnoj utakmici u svom gradu, uzeo titulu ispred kluba takodjer iz istog grada... ako ne volite jedan drugi grad, mozete voliti jedan klub iz tog grada... kakva logika... freud bi morao da izmisli nove teorije mentalnog stanja pojedinaca...
ko je igdje rekao,ili napisao da voli sarajevo...
samo vas mrzimo vise..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
DoeTz je napisao/la:
Ja sam reko vec da mi je Pastrmka car, zna ga metnut kako treba, uz Ajzeu (iako i on ima idiotskih postova al i sam sam takava ) al ali gluposti ima i na mojoj i na drugim stranama, al ovi debili koji ne znaju citat