FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

stadiontusanj
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la stadiontusanj » 14 jun 2013, 14:33

Finale Kupa Tuzlanskog kantona 1. augusta

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 14 jun 2013, 14:50

http://nfsbih.ba/nsbih/vijest.php?id=9457" onclick="window.open(this.href);return false;
Zavrsnica drzavnog prvenstva za pionire , Sloboda u gostima stekla prednost pobjedom nad FK Velez Nevesinje , revans u Tuzli nedelja u 18 sati , u Nevesinju tuzlaci docekani veoma korektno i prijateljski , na utakmici bilo skoro 1000 ljudi koji su pljeskom pozdravili mlade tuzlake .

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 14 jun 2013, 18:29

http://crveno-crni.ba/v3/37-pioniri-vel ... a-0-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://crveno-crni.ba/v3/35-pismo-citaoca.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://crveno-crni.ba/v3/36-kraj-sezone.html" onclick="window.open(this.href);return false;

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 14 jun 2013, 19:30

staragarda je napisao/la: pises kilometarske postove a na tubu nadzi tekmu leotara i zelje ako tu lakrdiju jos nisi pogledao i sve ce ti bit jasno...meni i svima mojima su krivi..tebi ako su sarajlijice dobre,kuci ih vodi..ista je prica i za one nesretnike iz vrapcica
[youtube][/youtube]
Ovo je sramota.U jednoj od najbitnijih utakmica u historiji kluba odigrati onako traljavo i dopustiti da jedan klub kao sloboda ode u drugu ligu.Da stvar bude zalosnija,jos se pravi docek tim hadaljima i levatima koji su izbacili klub sa skoro stogodisnjom tradicijom u drugu ligu.I da bude jos zalosnije,umjesto da se jasno etiketiraju svi oni koji su krivi za ovakav Slobodin ponor,i da se osudi svaki Tuzlak koji je doprinjeo ispadanju nekad uspjesnog kolektiva,pojedinci traze razlog u nekom ko nije imao nikakve veze cijele sezone sa stanjem u Slobodi.
Sto se tice Sarajlica,nema generalno dobrih i losih ljudi.Ali da sljama ima u Tuzli kao sto ima u Sarajevu kao i u svakom drugom gradu,to je sigurno.Evo ti jos jedan kilometarski post,a ti se malo manje nerviraj,navuces sebi kakvu bolest :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 jun 2013, 19:39

Ovdje stvarno ima teskih bolesnika na ovom forumu, koji pokusavaju da se izlijece ovdje ali nikako ne ide drugari, neki ocigledno nece doci pameti, koji vam je ? Utakmica sa Slavijom odigrana prije godinu dana i vi jos pisete o toj utakmici i ostalim davno zavrsenim, dajte malo o buducnost da pricamo, niste valjda toliko zatucani u mozak. Svi znamo kako je Sloboda ispala, i ne zelim vise da citam takve stvari, nas klub je dozivio sve i svasta bas kao i mi navijaci, koji smo tugovali, plakali zbog ispadanja naseg voljenog kluba, drugi su nam se nasladjivali muci ali neke, sve ce doci na svoje drugari, necemo ni mi biti vjecno u ovoj Federalnoj ligi, eto nas sledece godine aBd, ako se sve poslozi i dovedu kvalitetna pojacanja.

Mislim da je vrijeme da se malo odmorim od ovog foruma do sledece sezone kada pocinje 2 sezona za Slobodu u ovoj Federalnoj ligi, aBd i posljenji put da tu igramo. Okanite se svadje sa pojedinim forumasima koji nemaju nikakve veze sa Slobodom.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 15 jun 2013, 10:04

Romeo Mitrović
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mitrovic ... ati/107112" onclick="window.open(this.href);return false;

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 jun 2013, 10:53

bh_navijac je napisao/la:Romeo Mitrović
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mitrovic ... ati/107112" onclick="window.open(this.href);return false;
hajde Romeo,tivra se...lego bi nam ko budali samar....i zadnja linija sa njim na celu bi bila 3 puta sigurnija..zajedno sa Gradom,naravno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 jun 2013, 14:22

krenimo redom od iduce godine u dresu Slobode gledamo Almira Halilovica (Zvijezda), Mirhada Mehanovica i Eldina Trumica (Radnicki)! Takodjer spominje se Jasmin Mujkic (Bratstvo), Romeo Mitrovic (Dinamo) i Emir Hodzic (radnicki)! to je tek pocetak!
Sloboda Tuzla

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 15 jun 2013, 14:30

prva trojica mogu svakako .. bilo bi lijepo da dođe i Romeo u svoj grad i klub :D ovu dvojicu ne poznajem, ne znam kakvi su .. valjalo bi Efendića, Pantu, Mujića :D treba što prije krenuti sa pojačanjima :mrgreen:

mogla bi odbrana biti beton: Efendić, Grado, Renato, Mehanović :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 jun 2013, 14:58

ma zna se sta nam treba i nek tako ciljano dovode pojacanja...
golman, lijevi bocni, desni bocni, centralni vezni, krilo, playmaker i napadac. 7 dobrih igraca za prve postave....sa Efendicem i Panticem (Halilovicem) bi mogli rijesit bocne pozicije, krilo Trumic, golman Romeo ili Mujkic ako ne moze mali Piric ( a ne vjerujem da moze), ostalo nek traze. Spic Tosun ko sto gledam ili Mujic ako njega ne uspiju.

dobrog veznog i playmakera ce bit najteze nac. Volio bih Gavarica ili Limica iz Olimpika i stvarno ne znam kojeg playmakera, nekog kao Tare jbg.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fan82
Kontakt:

Post Postao/la fan82 » 15 jun 2013, 16:27

Hoćel AMER odriješiti kesu ? Nijedan od navedenih neće igrati za 500 KM.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 15 jun 2013, 16:38

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma zna se sta nam treba i nek tako ciljano dovode pojacanja...
golman, lijevi bocni, desni bocni, centralni vezni, krilo, playmaker i napadac. 7 dobrih igraca za prve postave....sa Efendicem i Panticem (Halilovicem) bi mogli rijesit bocne pozicije, krilo Trumic, golman Romeo ili Mujkic ako ne moze mali Piric ( a ne vjerujem da moze), ostalo nek traze. Spic Tosun ko sto gledam ili Mujic ako njega ne uspiju.

dobrog veznog i playmakera ce bit najteze nac. Volio bih Gavarica ili Limica iz Olimpika i stvarno ne znam kojeg playmakera, nekog kao Tare jbg.
Halila sam danas vidio i popričo malo sa njim, kaže da je riješio sve sa Zvijezdom i da je slobodan sad. Kaže da je vrlo moguće da se vrati u Slobodu te da bi to najviše i volio. Za Pirića mislim da nemamo nikakve šanse da ga vratimo. Efendića obavezno vratit, Pantu manje-više iz razloga što nije dobar u glavi sekunde :mrgreen:.

Ne znam koliko je tačno ovo za Trumića iz Radničkog, ako ima neko upućeniji neka napiše nešto više o tom, odličan je to igrač!
075

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 15 jun 2013, 16:59

TzBulevar87 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma zna se sta nam treba i nek tako ciljano dovode pojacanja...

Halila sam danas vidio i popričo malo sa njim, kaže da je riješio sve sa Zvijezdom i da je slobodan sad. Kaže da je vrlo moguće da se vrati u Slobodu te da bi to najviše i volio. Za Pirića mislim da nemamo nikakve šanse da ga vratimo. Efendića obavezno vratit, Pantu manje-više iz razloga što nije dobar u glavi sekunde :mrgreen:.

Ne znam koliko je tačno ovo za Trumića iz Radničkog, ako ima neko upućeniji neka napiše nešto više o tom, odličan je to igrač!
Trumic nije krilo! a sto se tice njegovog odlaska iz Radnickog to ce najvise ovisiti o parama koje ce dobijati u Slobodi
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 15 jun 2013, 17:02

Znam da nije krilo, ne znam zašto si mene citirao, nisam ni napisao to. On je playmaker ili po potrebi zadnji vezni. Ispravi me ako griješim.
075

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 jun 2013, 17:06

informacije koje dajem su iz prve ruke! a pare su Slobodi najmanji problem, vrijeme recesije je proslo sad ce transfer rok pa ce se mnogi iznenaditi kad vide novi tim Slobode ;) sve sto valja u ovoj ligi igrat ce za nas!!!! jos za one koji sumnjaju u financije kluba nek pitaju malo upucenije ljude iz Viteza koliko su para odbili od Slobode da odustanu od ulaska :lol: sestoznamenkasti iznos a prva cifra nije 1 :lol:
Sloboda Tuzla

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 jun 2013, 17:09

sto se tice para vjerujem da Sale i Efendic nemaju sigurno 500 u Gracanici , a isto tako ni Trumic u Lukavcu. A prva 2 bi iz prakticnih razloga sigurno za isto para igrali i u Slobodi.

moze se naci jako dobrih igraca i za relativno malo para i to bi i trebao biti prioritet jer ne vjerujem da ce se po pitanju para ista promijeniti. Opcina nece dati vise sigurno ( moze samo manje), a ni Azmir nije lud da sam daje pare..

po meni je i to ok, ako se javno kaze da nema previse para da se pojaca u skladu sa mogucnostima, a sigurno moze platiti recimo Trumica, Efendica, recimo Mujica i Pantica, a unaprijedili bi nas puno kao ekipu. Ja sam prije za varijantu realnih ugovora , pojacaj se koliko moze, ali da se momcima isplati sve, da plate ne kasne, obezbijedi uslovi i da nas niko vise ne povlaci po sudovima, nego da se dovedu igraci od po 1000-2000 mjesecno pa da im se ostaje duzno itd itd...ako cemo nekog platit 1000 i vise to mora biti neko kao Grado ili Gavaric recimo , neko ko ce 100% biti prevaga na terenu, a ne neko da uzme bezveze pare, a nista losije dijete od njeg bi igralo za 300-400 KM.

vise volim stabilan tim koji ce se oporavljat i reorganizovat koliko god treba u ovoj ligi dok se ne stvore uslovi, nego neke nerealne napade na PL ako nema uslove i stvaranje jos vecih dugova i rusenje ovo malo imidza sto je klub povratio.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 15 jun 2013, 17:28

ultrasstyle_tz je napisao/la:sto se tice para vjerujem da Sale i Efendic nemaju sigurno 500 u Gracanici , a isto tako ni Trumic u Lukavcu. A prva 2 bi iz prakticnih razloga sigurno za isto para igrali i u Slobodi.

moze se naci jako dobrih igraca i za relativno malo para i to bi i trebao biti prioritet jer ne vjerujem da ce se po pitanju para ista promijeniti. Opcina nece dati vise sigurno ( moze samo manje), a ni Azmir nije lud da sam daje pare..

po meni je i to ok, ako se javno kaze da nema previse para da se pojaca u skladu sa mogucnostima, a sigurno moze platiti recimo Trumica, Efendica, recimo Mujica i Pantica, a unaprijedili bi nas puno kao ekipu. Ja sam prije za varijantu realnih ugovora , pojacaj se koliko moze, ali da se momcima isplati sve, da plate ne kasne, obezbijedi uslovi i da nas niko vise ne povlaci po sudovima, nego da se dovedu igraci od po 1000-2000 mjesecno pa da im se ostaje duzno itd itd...ako cemo nekog platit 1000 i vise to mora biti neko kao Grado ili Gavaric recimo , neko ko ce 100% biti prevaga na terenu, a ne neko da uzme bezveze pare, a nista losije dijete od njeg bi igralo za 300-400 KM.

vise volim stabilan tim koji ce se oporavljat i reorganizovat koliko god treba u ovoj ligi dok se ne stvore uslovi, nego neke nerealne napade na PL ako nema uslove i stvaranje jos vecih dugova i rusenje ovo malo imidza sto je klub povratio.
Slazem se u potpunosti, evo mojih zelja sto se tice pojacanja pa ko god da dodje bilo bi dobro.

Golman: Mujkic, Piric, Lugavic, Mitrovic...
Odbrana: Pantic, Efendic, Pejic...
Vezni red: Musa, Halilovic, Trumic...
Napad: Jasmin Mujkic

To je ono sto sam se sad mogao sjetit neka realna pojacanja, ima tu jos nekih vjerovatno.

fan82
Kontakt:

Post Postao/la fan82 » 15 jun 2013, 17:43

Bolje vam je dovesti tri kvalitetna igrača koji će napraviti prevagu u ekipi i inijeti sezonu nego 5-6 igrača za relativno male pare koji su na vagu sa tim kadrom koji već imate.Nemaš dobrog igrača za male pare budi siguran.Djeca su se precijenila (ova što malo bolje igraju) prate transfermarkt :) Kod nas ispod milje neće da igra niko sa strane bez obzira kakav je kvalitet.BR.1.je TRENER pa tek onda pojačanja za PL ;)

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 15 jun 2013, 17:57

fan82 je napisao/la:Bolje vam je dovesti tri kvalitetna igrača koji će napraviti prevagu u ekipi i inijeti sezonu nego 5-6 igrača za relativno male pare koji su na vagu sa tim kadrom koji već imate.Nemaš dobrog igrača za male pare budi siguran.Djeca su se precijenila (ova što malo bolje igraju) prate transfermarkt :) Kod nas ispod milje neće da igra niko sa strane bez obzira kakav je kvalitet.BR.1.je TRENER pa tek onda pojačanja za PL ;)
ma ko je to placen milju u ovoj ligi? Ovi igraci sto se spominju su dovoljni da naprave prevagu u ovoj ligi i da sloboda lagano prodje ovu ligu, a sto se tice para u slobodi toga trenutno ne manjka i znam da su igraci sa sadasnjim stanjem prezadovoljni, plate im kako kazu ne kasne i sve im je ispostovano na vrijeme

samolukavac
Kontakt:

Re:

Post Postao/la samolukavac » 15 jun 2013, 19:40

fukaratz je napisao/la:krenimo redom od iduce godine u dresu Slobode gledamo Almira Halilovica (Zvijezda), Mirhada Mehanovica i Eldina Trumica (Radnicki)! Takodjer spominje se Jasmin Mujkic (Bratstvo), Romeo Mitrovic (Dinamo) i Emir Hodzic (radnicki)! to je tek pocetak!
Za Mirhada nema šanse da pređe u Slobodu, a što se tiče Trumića to je već moguće ako se ne dogovori sa upravom Radničkog, takođe Emir Hodžić to je naš rezervni golman koji ima 22 godine mogao bi i on da pređe jer pored Lugavića ovdje ne može u prvu postavu.......;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.