Nema govora. Nije budala da ide u Tursku, gdje je 50% utakmica namješteno. S konja na magarca.milanist je napisao/la:Pominje se moguca razmjena El Shaarawy-a za Snajdera i plus jos neka nadoplata od strane turaka.... ja sam protiv ovoga u svakom pogledu.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
nije on, ali jesu celavci budale, prodali bi i bubrege samo da moguClaus je napisao/la:Nema govora. Nije budala da ide u Tursku, gdje je 50% utakmica namješteno. S konja na magarca.milanist je napisao/la:Pominje se moguca razmjena El Shaarawy-a za Snajdera i plus jos neka nadoplata od strane turaka.... ja sam protiv ovoga u svakom pogledu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pita se nešto i on. Ne može on u drugi klub protivno svojoj volji. Ne ide to baš tako.
Ma kakvi, sve su to suplje. Poslati jednog talenta poput njega u je*enu tursku ligu, e pa nece da moze.
Danas je napokon odradio trening, mozda vec protiv Genoe dobije neku minutu.
Hvala bogu vise, samo da onog manekena ne gledamo.
Danas je napokon odradio trening, mozda vec protiv Genoe dobije neku minutu.
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 18 nov 2013, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Titova-Juga
- Kontakt:
A saraf kao nije maneken. Jos samo stikle ne nosi
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Makar zna nešto o fudbalu. Što se mene tiče, neka se oblače i dotjeruju kako hoće, samo neka na terenu pružaju 100% svojih mogućnosti (možda si ti radikalniji po tom pitanjuTitova-Juga je napisao/la:A saraf kao nije maneken. Jos samo stikle ne nosi
- Titova-Juga
- Kontakt:
Mto stoji, veliki je borac kako za rossonere tako imza azzure. Al kad procita ono maneken umodbranu sarafa, nisam mogo sebi dociClaus je napisao/la:Makar zna nešto o fudbalu. Što se mene tiče, neka se oblače i dotjeruju kako hoće, samo neka na terenu pružaju 100% svojih mogućnosti (možda si ti radikalniji po tom pitanjuTitova-Juga je napisao/la:A saraf kao nije maneken. Jos samo stikle ne nosi). El Shaarawy je jedan od rijetkih koji se trudi i gine za Milanov dres, tako da on s "manekenima na terenu" ne može u isti koš.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
fina asistencija Balotelija u rep. Italije. imao je i par fini poteza, ali okrenuse nigerijci 2:1 vode na poluvremenu.
gledam ga u repki i ne mogu da vjerujem da igra ovako smireno. ni jednom se nije bunio ni zalio na neki prekrsaj, dok kod nas u klubu samo nesto jadika se i mase rukama

gledam ga u repki i ne mogu da vjerujem da igra ovako smireno. ni jednom se nije bunio ni zalio na neki prekrsaj, dok kod nas u klubu samo nesto jadika se i mase rukama
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Zna se na koga sam mislio kada sam spomenuo rijec maneken. Nije nuzno povezano ni sa izgledom, vec sa nezalaganjem i setkanjem po terenu.
Sto se mene tice, neka i stikle nosi, ko sam ja da osudjujem ? Samo smatram da ga je nepravedno prozivati i svrstavati u isto kos sa ovim ublehama, momak je jedan od rijetkih za kojeg mogu reci da je dostojan nositi ovaj dres.
Sto se mene tice, neka i stikle nosi, ko sam ja da osudjujem ? Samo smatram da ga je nepravedno prozivati i svrstavati u isto kos sa ovim ublehama, momak je jedan od rijetkih za kojeg mogu reci da je dostojan nositi ovaj dres.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nakon Thiaga Silve ni njegov im ne bih transfer oprostio. Shaarawy je izgradjen igrac,a uz to moze jos nenormalno da napreduje.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Honda has hired a teacher from Turin to teach him Italian. The teacher spent 2 weeks with Honda in Moscow, and now he's teaching via Skype.
Milan could sell Vergara, Zapata and Zaccardo, and sign Astori, leaving Milan with 5 CB's: Rami, Mexes, Astori, Bonera, Silvestre. [CdS]
Milan could sell Vergara, Zapata and Zaccardo, and sign Astori, leaving Milan with 5 CB's: Rami, Mexes, Astori, Bonera, Silvestre. [CdS]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Moze li se kod nas dovesti ijedan igrac, a da mu nije istekao ugovor ili da ne nude jos par igraca za njega ?
Je li tesko odvojiti neke novce i dovesti igraca kako bog zapovijeda, a ne da se cigancimo oko njih ?
I ne znam koji je smisao dati Zapatu za Astorija, razlika u par deka, nista Zapata nije gori od njega.
Spominje se i onaj Kaboul, pa zar je Milan spao na takve grane da se zadovoljavaju tudjim otpacima i to cijim, nego Tottenhamovim.
Je li tesko odvojiti neke novce i dovesti igraca kako bog zapovijeda, a ne da se cigancimo oko njih ?
I ne znam koji je smisao dati Zapatu za Astorija, razlika u par deka, nista Zapata nije gori od njega.
Spominje se i onaj Kaboul, pa zar je Milan spao na takve grane da se zadovoljavaju tudjim otpacima i to cijim, nego Tottenhamovim.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
rope11 je napisao/la:Moze li se kod nas dovesti ijedan igrac, a da mu nije istekao ugovor ili da ne nude jos par igraca za njega ?
Je li tesko odvojiti neke novce i dovesti igraca kako bog zapovijeda, a ne da se cigancimo oko njih ?![]()
morao sam
Il Club più titolato al mondo!
S obzirom da se cinicno smijes, pa da pitam, zar sam pogrijesio u necemu ?
Ja smatram da je Astori srednja zalost poput Mexesa i Zapate i da u njemu ne vidim neko pojacanje, bar ne u onoj mjeri koja nama treba.
Ja smatram da je Astori srednja zalost poput Mexesa i Zapate i da u njemu ne vidim neko pojacanje, bar ne u onoj mjeri koja nama treba.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Slazem se, Astori jest srednja zalost, al je Zapata daleko ispod toga 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- _forzamilan_
- Kontakt:
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
A jest se ovaj Honda okurazio u zadnje vrijeme.
Vjerujem da ce biti dobro pojacanje i ako nista, da napokon izbaci Muntarija iz prve postave.
Vjerujem da ce biti dobro pojacanje i ako nista, da napokon izbaci Muntarija iz prve postave.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
a i robinjo proigrao ko nikad 
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Stvarno se raspucali
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.