evo ja sam nasao to stablo, a drugi nek urade analizuZip je napisao/la:
Ide analiza Husicevog porodicnog stabla..

[youtube][/youtube]
evo ja sam nasao to stablo, a drugi nek urade analizuZip je napisao/la:
Ide analiza Husicevog porodicnog stabla..
jeste vas lijepo gledat' kako se jedete od mukeLuKaVaC je napisao/la:Preselit ćete se i vi tamo ponovo kad ode aze
IzbjegliceAgamemnon je napisao/la:No Europe.shzna je napisao/la:
Jel istina da u slobodno vrijeme cuvas jarice umjesto sarplaninca?samirr je napisao/la:Azmir Husic jedan je od nas. Misimovic trazi svoj novac nazad.
Pa ni ne pitamo se zasto nas ne vole, ti i takvi ste tu da radite dok se Sarajevo gradi. Samo ti pljuj po Sarajevu, ali vamo sve pare idu. Ako budes dobar, mozda ti dam u nedjelju 2 sata da odspavas, inace trebas raditi za Glavni Grad!Sloki je napisao/la:Potenciranje bosnjastva i islama danas u Sarajevu se naziva antifasizam, a protivnici takvih ideja su fasisti i islamofobiCak ni bosanstvo Tuzle im ne mirise
Bravo, bravo islamofasisti
Nemojte se pitati zasto vas ljudi ne vole, samo prosetaj ulicom i zaviri u sebe
![]()
Smrt fasizmu, Sloboda Tuzla!
Sram da ga bude.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:IzbjegliceAgamemnon je napisao/la:No Europe.shzna je napisao/la:
Cuvam ti mamu klosaru.HausMan je napisao/la:Jel istina da u slobodno vrijeme cuvas jarice umjesto sarplaninca?samirr je napisao/la:Azmir Husic jedan je od nas. Misimovic trazi svoj novac nazad.
Ugrist ćeš se za jezik.pinoglavi je napisao/la:shzna je napisao/la:
Jeste to riješili pitanje stadiona?PipiDugaCarapa je napisao/la: Ugrist ćeš se za jezik.
Gradi Zeljo, boli te k urac.pinoglavi je napisao/la:Jeste to riješili pitanje stadiona?PipiDugaCarapa je napisao/la: Ugrist ćeš se za jezik.
Vjerujem da Koldzo ima još jedno NE u rukavuPipiDugaCarapa je napisao/la: Gradi Zeljo, boli te k urac.
Vodit cemo se ovom parolom.
pinoglavi je napisao/la:Vjerujem da Koldzo ima još jedno NE u rukavuPipiDugaCarapa je napisao/la: Gradi Zeljo, boli te k urac.
Vodit cemo se ovom parolom.
shzna je napisao/la: