Stvar filozofije, plava gospoda..
Premijer liga BiH - aktuelno
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Treba taj Statut sad prepisati, nemojte kinoSvra sta zahebati, ko sa uplatnicom...svrakino1921 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 19:38Održana je sjednica Skupštine FK Željezničar.
Za predsjednika Upravnog odbora imenovan je Sanin Mirvić, a imenovani su svi članovi Upravnog odbora, što će biti povrđeno od kluba sa Grbavice uskoro, saznaje .....
Online se članovima Skupštine javio i sam Mirvić koji je bio veoma optimističan.
Sanin Mirvić je zimus ušao u sarajevski klub kao strateški partner, međutim promjene Statuta nisu dobile zeleno svjetlo od Federalnog ministarstva pravde na čelu s ministrom Vedranom Škobićem.
Sada će se pokušati uz određene izmjene ipak dobiti 'da' od ministra Škobića, a novo rukovodstvo kluba će odmah krenuti sa radom.
Jahh, nemojte da vam ostane gdje, Ismir Mirvic...
Nije nikakvo cudo sto su najradikalniji srbi sami napustili grbavicu

svrakino1921 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 19:38Održana je sjednica Skupštine FK Željezničar.
Za predsjednika Upravnog odbora imenovan je Sanin Mirvić, a imenovani su svi članovi Upravnog odbora, što će biti povrđeno od kluba sa Grbavice uskoro, saznaje .....
Online se članovima Skupštine javio i sam Mirvić koji je bio veoma optimističan.
Sanin Mirvić je zimus ušao u sarajevski klub kao strateški partner, međutim promjene Statuta nisu dobile zeleno svjetlo od Federalnog ministarstva pravde na čelu s ministrom Vedranom Škobićem.
Sada će se pokušati uz određene izmjene ipak dobiti 'da' od ministra Škobića, a novo rukovodstvo kluba će odmah krenuti sa radom.
sAnIn
-
Vidnonaelektrisan
- Kontakt:
E jak vam bas statut da bi se prepisao. Milioni potrošeni, oprani od transfera a titule ni s glave, od imovine imate samo kontejner u butmiru i onu livadu,zadovoljavate se namjestenim kupom i trecim mjestom. Bolje i nemati statut nego vasu politiku pratit.Vanja8 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 19:56Treba taj Statut sad prepisati, nemojte kinoSvra sta zahebati, ko sa uplatnicom...svrakino1921 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 19:38Održana je sjednica Skupštine FK Željezničar.
Sada će se pokušati uz određene izmjene ipak dobiti 'da' od ministra Škobića, a novo rukovodstvo kluba će odmah krenuti sa radom.![]()
![]()
![]()
Jahh, nemojte da vam ostane gdje, Ismir Mirvic...![]()
![]()
![]()
Kod kona ChatGPT pise saopstenja 
-
Vidnonaelektrisan
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Vidnonaelektrisan, dana/u 24 maj 2026, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
Joj pitara bave se prodajom statuta, još se posvađali s autorom 
Ima li ovaj AI Mirvić para, čujem ima neki golemi dug od 3.5 miliona, zar neće uložiti 10m u igrački kadar želje i napravit akademiju?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Komšije kako karte, jeste li pri kraju s prodajom?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
U UO čovjek kojeg je SIPA hapsila.
Golemo, zaista golemo
Golemo, zaista golemo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Stvarno nemam pojma, al očekujem najlošije posjećen derbi poslije rata. Jedino onaj iz '95 (8000 upisano tad) će mu moći parirati.
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Umiju li barem prepisati?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Gledam ovo i kontam sta je derbi nekad bio. Tuga braco, ostalo nam je samo da se medjusobno mezimo
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Bio je jedan derbi sa 5-6000 ne mogu se sjetiti godine.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Dal računamo onaj odgođeni na Grbavici zbog snijega, sa nedjelje na ponedjeljak. Bukvalno nije 2000 ljudi bilo. 2017-18 ja msm.DoktorXabaras je napisao/la: ↑24 maj 2026, 20:54Bio je jedan derbi sa 5-6000 ne mogu se sjetiti godine.
2006., vratio sam upravo svoje postove. Sjetio sam se da sam prije prošlog derbija tražio najmanju posjetu na Koševu poslije rata. Pa da postavim i ovdje.DoktorXabaras je napisao/la: ↑24 maj 2026, 20:54Bio je jedan derbi sa 5-6000 ne mogu se sjetiti godine.
Uglavnom neće pasti negativni rekordNajmanje posjete u normalnim uslovima ikad su: 27.11.1969. i 22.11.2006. - obje po 5000.
Prije rata je bilo par utakmica po 7-8000, a poslije rata najmanje posjete su
22.11.2006. - 5000
15.4.2018. - 6000
10.5.2022. - 7000
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], GrbavicaHrammm, MostarReds22 i 36 gostiju.

.png)