Kako ce igrati ovi kao prvi tim kad ih nema
Da se ponovim; igrali su sa najjacim sto trenutno imaju. Tacka.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
E kakav bi tek bio da ima seniorskog iskustva...muhamedhulk je napisao/la:Da ponovim da je u prvom poluvremenu mali Saban cuvao igraca od 3 mil eura (najvredniji kod qarabaga). Uz to igrali su im igraci koji su trenutno najkvalitetniji (kod njih je sezona gotovo i tek ce da nabave pojacanja).
Kako ce igrati ovi kao prvi tim kad ih nemaljudi otisli iz kluba.
Isto kao mi igrali su bez svojih reprezentativaca(national team squad did not participate in this match), ali najskuplji su im stranci, koji su igralimuhamedhulk je napisao/la:Da ponovim da je u prvom poluvremenu mali Saban cuvao igraca od 3 mil eura (najvredniji kod qarabaga). Uz to igrali su im igraci koji su trenutno najkvalitetniji (kod njih je sezona gotovo i tek ce da nabave pojacanja).
Kako ce igrati ovi kao prvi tim kad ih nemaljudi otisli iz kluba.
HusrefeLaznjak je napisao/la:Ako Obrad potpise, onda definitnivno maknut retarda Hebiba iz prve i dati sansu 2 spica i Krste iza. Poslije izbaciti 1 napadaca, a ubacivati jedno krilo i tako praviti rotacije.
THEC je napisao/la:treba izgubiti sljedecu, radi balansa

Dobro je sto si ispravio, ja mislio igrali sa Romom u buducnosti.ado-hz je napisao/la:ado-hz je napisao/la:Protiv nas danas Qarabag: Kanibolotski, Huseynov, Jeznicak, Dasdemirov, Aqolli, Gerreye, Seleymanov, Ramazanov, Micel, Pedro, Kintana.AlfredNobel je napisao/la:Sad pročitah jedan komentar, kaže samo Medyedev i Šehić nisu igrali, ovo sve ostalo su standardni prvotimci.
Laže onaj ado, kao i uvijek što uleti i pali masu.
Protiv Rome 05.10.2018 Qarabag: Garayev G. , Guerrier W. , Izmailov A. , Madatov A. , Michel, Ndlovu D. , Richard, Rzezniczak J. , Sehic, Yunuszade E.
usli kasnije u igru Quintana, Ramazanov A. i Sheydaev R.
Ajd poklopi se sad
ispravka datuma 05.12.2017
Znam nas!skoroalen je napisao/la:Sve kako je Joker rekao, da smo izgubili ne bi ovo bilo nikakvo mjerilo.![]()
Al nema veze, drago je i meni što fino izgledamo na terenu. I da su rezerve Qarabaga, u najmanju ruku su u rangu s Krupom koja nas je uzela na Koševu a moramo sad mi njima na gostovanje. Nadam se Marku, dobro bi nam došao fkt.
Stvarno nam malo za sriću triba, evo na zadnjih 5-6 stranica nit ko spomenu Teleoptik nit Hadžića i juniore. Da uzmemo Lišticu dole, bilo bi kao da Hadžić nikad nije ni nosio bordo dres. Da Grbović uveže dvije dobre tekme, digli bismo ga k'o Arsenijevića.
Godine i godine iskustva.joker90 je napisao/la:Znam nas!skoroalen je napisao/la:Sve kako je Joker rekao, da smo izgubili ne bi ovo bilo nikakvo mjerilo.![]()
Al nema veze, drago je i meni što fino izgledamo na terenu. I da su rezerve Qarabaga, u najmanju ruku su u rangu s Krupom koja nas je uzela na Koševu a moramo sad mi njima na gostovanje. Nadam se Marku, dobro bi nam došao fkt.
Stvarno nam malo za sriću triba, evo na zadnjih 5-6 stranica nit ko spomenu Teleoptik nit Hadžića i juniore. Da uzmemo Lišticu dole, bilo bi kao da Hadžić nikad nije ni nosio bordo dres. Da Grbović uveže dvije dobre tekme, digli bismo ga k'o Arsenijevića.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 23 gosta.