FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 29 jan 2018, 19:16

Da ponovim da je u prvom poluvremenu mali Saban cuvao igraca od 3 mil eura (najvredniji kod qarabaga). Uz to igrali su im igraci koji su trenutno najkvalitetniji (kod njih je sezona gotovo i tek ce da nabave pojacanja).
Kako ce igrati ovi kao prvi tim kad ih nema :lol: ljudi otisli iz kluba. :D
Da se ponovim; igrali su sa najjacim sto trenutno imaju. Tacka.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 jan 2018, 19:31

Ma ne bitno ko je igrao a ko ne, imena bitna nisu, igrali smo protiv kvalitetnog protivnika u to nema sumnje.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 29 jan 2018, 19:34

muhamedhulk je napisao/la:Da ponovim da je u prvom poluvremenu mali Saban cuvao igraca od 3 mil eura (najvredniji kod qarabaga). Uz to igrali su im igraci koji su trenutno najkvalitetniji (kod njih je sezona gotovo i tek ce da nabave pojacanja).
E kakav bi tek bio da ima seniorskog iskustva...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 29 jan 2018, 19:36

**** im majku majcinu :)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 29 jan 2018, 19:49

Ma ako vec gledamo to u kakvom su oni sastavu bili, pa i nama su nedostajala 4 igraca iz prvog sastava, onda u drugom je Husref rotirao, ne treba pljuvati na ovu pobjedu u svakom slucaju, a niti treba sad euforiju napraviti. Bitno je ono kako cemo stajati u prvoj tekmi u nastavku sezone u listici, vrlo bitna tekma sa psihickog aspekta. A danas sam prezadovoljan onim sto sam vidio, finih akcija, trke, zalaganje, ovaj Halilovic bi mogao biti pojacanje i ako smo gotovo svi prema njemu bili kriticki nastrojeni.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 29 jan 2018, 19:51

muhamedhulk je napisao/la:Da ponovim da je u prvom poluvremenu mali Saban cuvao igraca od 3 mil eura (najvredniji kod qarabaga). Uz to igrali su im igraci koji su trenutno najkvalitetniji (kod njih je sezona gotovo i tek ce da nabave pojacanja).
Isto kao mi igrali su bez svojih reprezentativaca(national team squad did not participate in this match), ali najskuplji su im stranci, koji su igrali
:kafa:

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 29 jan 2018, 19:58

Svaka cast nasim momcima na borbenosti i pobjedi. Ali
ja i dalje ne vidim svrhu ovih priprema i prijateljskih utakmica u Antaliji. Treba se pripremati i uigravati u istim uslovima i na istim oranicama na kojima cemo igrati prvenstvene utakmice.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jan 2018, 20:00

Laznjak je napisao/la:Ako Obrad potpise, onda definitnivno maknut retarda Hebiba iz prve i dati sansu 2 spica i Krste iza. Poslije izbaciti 1 napadaca, a ubacivati jedno krilo i tako praviti rotacije.
Husrefe :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jan 2018, 20:03

THEC je napisao/la:treba izgubiti sljedecu, radi balansa :D
slika

? :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 29 jan 2018, 20:13

Čestitam momcima na zalaganju i odlicnoj igri. Kod onih aboridžana, tko god je igrao, jaka je ekipa. Hebiba treba hodži odvesti. :bow:

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 29 jan 2018, 20:45

Sarajevo dobilo 60. reprezentativca

U jutrošnjoj prijateljskoj utakmici između reprezentacija SAD-a i BiH, čak četvorica fudbalera FK Sarajevo našla su svoje mjesto u početnoj postavi novog selektora, Roberta Prosinečkog.

I dok je za Almira Bekića to bio drugi nastup u dresu reprezentacije, preostala trojica fudbalera bordo tima su debitovala za državni tim i to Marko Mihojevic, Elvis Sarić i Mersudin Ahmetović. Nastupima njih trojice, zaokružen je broj fudbalera koji su nastupili za seniorski tim jedne reprezentacije, kao članovi FK Sarajevo.

Ukupno je 60 fudbalera Sarajeva nastupalo za pet različitih reprezentacija, Jugoslaviju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Siriju i Estoniju, upisavši pri tome 270 nastupa, uz 35 postignutih pogodaka.

Dres reprezentacije Jugoslavije nosilo je 25 fudbalera Sarajeva, za reprezentaciju BiH nastupila su 32 fudbalera, dok je po jedan igrač nastupio za preostala tri nacionalna tima.

Rekorder po broju nastupa i golova u dresu sa državnim grbom je Safet Sušić, koji je, kao igrač Sarajeva, odigrao 25 utakmica i postigao 14 golova za Jugoslaviju. Kada je u pitanju reprezentacija BiH, rekorder je Mirsad Dedic, sa 23 nastupa u periodu dok je nosio dres Sarajeva.

slika

Izvor: Bordo vremeplov i FKSinfo

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 29 jan 2018, 20:55

Više nastupa za Estoniju nego za nas.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 29 jan 2018, 21:21

ado-hz je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Sad pročitah jedan komentar, kaže samo Medyedev i Šehić nisu igrali, ovo sve ostalo su standardni prvotimci.

Laže onaj ado, kao i uvijek što uleti i pali masu.
Protiv nas danas Qarabag: Kanibolotski, Huseynov, Jeznicak, Dasdemirov, Aqolli, Gerreye, Seleymanov, Ramazanov, Micel, Pedro, Kintana.

Protiv Rome 05.10.2018 Qarabag: Garayev G. , Guerrier W. , Izmailov A. , Madatov A. , Michel, Ndlovu D. , Richard, Rzezniczak J. , Sehic, Yunuszade E.
usli kasnije u igru Quintana, Ramazanov A. i Sheydaev R.

Ajd poklopi se sad ;)

ispravka datuma 05.12.2017
Dobro je sto si ispravio, ja mislio igrali sa Romom u buducnosti. :rol: Neka im je rezerva igrala, ipak su ucesnici lp a i nama su falila 4 igraca iz prve postave.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 29 jan 2018, 21:31

Prva ekipa ili ne i mi smo igrali bez 4 reprezentativca. Elem samo da ne bude psovanja majki ako zijanimo sljedecu. Ja bi Husrefu dao da nas vodi dok ne umre. Iskreno, vidi se njegov potpis, a meni je puno srce kad vidim kako grizu ko vukovi. Svaka cast za ovo danas.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 29 jan 2018, 21:50

Saric igracina, kakva partija u drzavnom dresu. :bih:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 jan 2018, 22:02

skoroalen je napisao/la:Sve kako je Joker rekao, da smo izgubili ne bi ovo bilo nikakvo mjerilo. :urnebes:
Al nema veze, drago je i meni što fino izgledamo na terenu. I da su rezerve Qarabaga, u najmanju ruku su u rangu s Krupom koja nas je uzela na Koševu a moramo sad mi njima na gostovanje. Nadam se Marku, dobro bi nam došao fkt.
Stvarno nam malo za sriću triba, evo na zadnjih 5-6 stranica nit ko spomenu Teleoptik nit Hadžića i juniore. Da uzmemo Lišticu dole, bilo bi kao da Hadžić nikad nije ni nosio bordo dres. Da Grbović uveže dvije dobre tekme, digli bismo ga k'o Arsenijevića. :mrgreen:
Znam nas! :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 jan 2018, 22:08

joker90 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Sve kako je Joker rekao, da smo izgubili ne bi ovo bilo nikakvo mjerilo. :urnebes:
Al nema veze, drago je i meni što fino izgledamo na terenu. I da su rezerve Qarabaga, u najmanju ruku su u rangu s Krupom koja nas je uzela na Koševu a moramo sad mi njima na gostovanje. Nadam se Marku, dobro bi nam došao fkt.
Stvarno nam malo za sriću triba, evo na zadnjih 5-6 stranica nit ko spomenu Teleoptik nit Hadžića i juniore. Da uzmemo Lišticu dole, bilo bi kao da Hadžić nikad nije ni nosio bordo dres. Da Grbović uveže dvije dobre tekme, digli bismo ga k'o Arsenijevića. :mrgreen:
Znam nas! :mrgreen:
Godine i godine iskustva. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 29 jan 2018, 22:11

Ja kontao gubimo 2 razlike, a bgm uzeli 2-0! Jedan je Husref Musemić! :bih:
Doživotni ugovor!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 29 jan 2018, 22:53

slika
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 jan 2018, 23:12

Ja ovog Obradovica nebi volio vidjeti kod nas,kao i Hebibovica isto,posebno ovaj Hebibovic ja ne kontam sta vide kod njega treneri,lik jednostavno nije za vece tekme,promasi nemoguce itd. Vidim raja optimisticna za Obradovica daj boze da grijesim,ovaj Halilovic kao i protiv Olimpica prodoran,pametan igrac izgleda prevario se onaj sto su termine igrali :lol: imacemo visak stranaca tako da svi ovi stranci nikad nece moci biti zajedno u prvih 11

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 23 gosta.