Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
joj giguna citira haha

Baš ga planiraju prebacit u Juvenil A? Nije valjda toliko crnoBoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 23:32Hajde bar će dobiti medalju osvajača Lige prvaka na kraju sezone.
U prvih 11 veceras.Iz nekog  cuda odmara Kuman par igraca  radi kupa.

Barcelona ante el Betis: Ter Stegen - Mingueza, Araujo, Lenglet, Alba - Busquets, Pjanic, Riqui Puig - Braithwaite, Griezmann y Dembelé.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
						- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Veceras ga Pjanke  zabija

Svaka lopta do sad vraca nazad jbg i kaad ga izvede Sam je kriv... Koeman ocekuje da srednji vez ide napred

Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
kazu nema damu a malo prije hoce kroz 5 igraca:-)

Koja picka od igraca, Pa konju zivot je jedan probaj pa sta bude i tako ces iducu na klupu!

Trudi se. Vidi se i da se sve cesce ubacuje u kazneni prostor protivnika. Ocito je da Koeman to trazi od njega. No, defanzivna indoktrinacija Talijanskih trenera cini svoje. Nije lako se naviknuti na zadatke koje nije obavljao jos od perioda dok je igrao u Romi.

Ubacuje se naprijed zato sto Buskets igra na njegovoj poziciji.
Inace partija u 1.poluvremenu bezveze.
Istina da su mu svi saigraci bezveze pa tako i on...ali to ne treba biti opravdanje.

Inace partija u 1.poluvremenu bezveze.
Istina da su mu svi saigraci bezveze pa tako i on...ali to ne treba biti opravdanje.
uzasan u 1. pol, kao i svi uglavnom.
kad sam vidio pedria, bas sam se iznenadio da on nije ostao u svlacionici ali ona danska ubleha zasluzeno izlazi, svakako.
def. mora bolje od ovoga sto radi, njega kako shera uplaka, ni sjenka od starog igraca.

kad sam vidio pedria, bas sam se iznenadio da on nije ostao u svlacionici ali ona danska ubleha zasluzeno izlazi, svakako.
def. mora bolje od ovoga sto radi, njega kako shera uplaka, ni sjenka od starog igraca.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
- 
				samoposmatram
- Kontakt:
Koeman servira puiga, pjanica I dembele lavovima. A Pjanic nista nemjenja. Kasni naprijed I nazad. Ponizava sam sebe u drugom. Ona dva kornera I slobodni. Nije mu do igre ni sekunde.

Ma ne moze da ovo igra, jednostavno nije njegova pozicija.
Moze samo ovako naprijed da krpi tu poziciju, a da ga se tu forsira sto Koeman hoce zato sto ima Busqetsa nazad ne moze, razumljivo Koeman ga hoce ubaciti u formaciju sa Busqetsom nekako, ali ne ide.
Pokusava i on ubacuje se naprijed u kazneni, ali nema tu brzinu kako treba za ofanzive.
Kako stvari stoje Barsa ima mjesta samo za jednog od njih dvojice, a razumljivo da ce to biti njihov Sergio.
Jedino da se zadovolji ulascima s klupe i krpljenju nekih pozicija ili da ide dalje dok je u dobrim godinama sto je sto puta bolje, ne vidim neko trece rijesenje.
A ima naravno tu klubova koji bi ga zelili kao glavnog igraca.

Moze samo ovako naprijed da krpi tu poziciju, a da ga se tu forsira sto Koeman hoce zato sto ima Busqetsa nazad ne moze, razumljivo Koeman ga hoce ubaciti u formaciju sa Busqetsom nekako, ali ne ide.
Pokusava i on ubacuje se naprijed u kazneni, ali nema tu brzinu kako treba za ofanzive.
Kako stvari stoje Barsa ima mjesta samo za jednog od njih dvojice, a razumljivo da ce to biti njihov Sergio.
Jedino da se zadovolji ulascima s klupe i krpljenju nekih pozicija ili da ide dalje dok je u dobrim godinama sto je sto puta bolje, ne vidim neko trece rijesenje.
A ima naravno tu klubova koji bi ga zelili kao glavnog igraca.
BašČelik!
						- FabioParatici
Nevolje u raju? 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
						"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
- Goalgetter
- Kontakt:
Igrao je on i hrpu puta umjesto Busquetsa u paru sa De Jongom, pa apsolutno nista nije pokazao. Do njega je, pozicija nema veze sa tim nazalost. Ponasa se na terenu kao da je tek stigao iz Metza u Barcu, a ne da ima preko 10 godina ozbiljnog fudbala na najvisem nivou.
Ne treba ocekivati od njega asistencije i golove sa njegove pozicije.Goalgetter je napisao/la: ↑07 feb 2021, 22:56Igrao je on i hrpu puta umjesto Busquetsa u paru sa De Jongom, pa apsolutno nista nije pokazao. Do njega je, pozicija nema veze sa tim nazalost. Ponasa se na terenu kao da je tek stigao iz Metza u Barcu, a ne da ima preko 10 godina ozbiljnog fudbala na najvisem nivou.
Juve se oslanjao na njega svaku utakmicu u pokretanju napada i akcija..to njemu treba, ali ovi ljudi imaju drugog covjeka za to.
Bio je jedan od boljih u evropi na svojoj prirodnoj poziciji kad je bio u formi u Juveu..samo treba vise utakmica da se do toga dodje..a ovako sa 60 pa 30 min utakmicama i guranja naprijed nema konstantnosti.
BašČelik!
**** njegovu igru dodaj loptu prvom do sebe.Jbg koliko god ga volili mora se priznat da lose igra.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.