PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Tuzlaci uzvratise udarac, ova zadnja slika je tonbe!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Samo Šejla Vrabac, tetka @joker90, može spasiti temu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
@Rig.

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Okani mi se familije, ubit cu te na kucnom pragu!!!High je napisao/la:Samo Šejla Vrabac, tetka @joker90, može spasiti temu.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pobjeda

E yebi ga..Rigoletto je napisao/la:

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Evolution87
- Kontakt:
Sad je fajront

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
"Ja sam, njih deset i vređaona" Azmir Husić

SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Htio sam te zvani na termin, bilo nas 9.joker90 je napisao/la:Okani mi se familije, ubit cu te na kucnom pragu!!!High je napisao/la:Samo Šejla Vrabac, tetka @joker90, može spasiti temu.

Trenutno mi je stamina opala sa 95 na 65 jer ne igram termine, ali odazvao bih se na pitarski termin uvijek. Ne zelim ni da znam iz kojih razloga nisam pozvan.High je napisao/la:Htio sam te zvani na termin, bilo nas 9.joker90 je napisao/la:Okani mi se familije, ubit cu te na kucnom pragu!!!High je napisao/la:Samo Šejla Vrabac, tetka @joker90, može spasiti temu.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ključaj temu, gasi internetshzna je napisao/la:E yebi ga..Rigoletto je napisao/la:![]()
![]()

SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Mislio sam da si kod tetke.joker90 je napisao/la:
Trenutno mi je stamina opala sa 95 na 65 jer ne igram termine, ali odazvao bih se na pitarski termin uvijek. Ne zelim ni da znam iz kojih razloga nisam pozvan.

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Kako se hajvan ne izgubi u ovome, nikako da shvatim..High je napisao/la:Mislio sam da si kod tetke.joker90 je napisao/la:
Trenutno mi je stamina opala sa 95 na 65 jer ne igram termine, ali odazvao bih se na pitarski termin uvijek. Ne zelim ni da znam iz kojih razloga nisam pozvan.

Mlada od forumasa pod pseudonimom @joker, ako neko pita..

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Je li joj to nova fotka? @joker90, gdje si je ovo fotografirao?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.