FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Na zvanicnoj jedan momak napisao.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Huligan@ Ne kao ovo sada, ovo je navrat nanos, spasavanje vlastite guziCe sa tjeranjem Slavke i promocijom djece. Licemjerstvo na vrhuncu.
Kao Odina ekipa bi bilo prikladnije.
Zeljo92@ Steta u Op ce se tek poceti oslikavati i trebat ce vremena da se stvari vrate na pravi put. Nisu samo rezultati pokazatelj niti su samo kadeti vec i drugi uzrasti i grupe. Konkretno u kadetima ostali smo bez najboljih igraca skoro preko noci.
Zeljo92@ Steta u Op ce se tek poceti oslikavati i trebat ce vremena da se stvari vrate na pravi put. Nisu samo rezultati pokazatelj niti su samo kadeti vec i drugi uzrasti i grupe. Konkretno u kadetima ostali smo bez najboljih igraca skoro preko noci.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Doktor1921
- Kontakt:
Lijepe novosti uskoro...
Pioniri i juniori imaju dobre rezultate. Imali su po jedan kiks do sad, ali su kadeti stvarno losi. Njima su otisli najbolji igraci i posljedice toga mozemo vidjeti sad.
Isto, mene vise OP brine nego ova nebitna tekma.Virtu4l je napisao/la:Yebe mi se za ovu utakmicu.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ma da, isto kao što je meni teže palo psovanje Lendriću nego gubitak titule, još me držiZeljo92 je napisao/la:Isto, mene vise OP brine nego ova nebitna tekma.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
nekad su se pravile dzeke, bajici, hadziahmetovici uz cevape i rostilj
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nije potpuno tacno, od prosle sezone, kada je ova generacija kadeta igrala fedderalnu ligu, otisao je samo jedan, vjerovatno najbolji igrac, Armin Saric, u akademiju. Ostali su tu, ali neki koji su iznijeli proslu sezonu sada ne igraju, ali igraju djeca koja su dovedena preko noci iz asim fer... otvorene skole i oni koji imaju pare i stelu. Pogotovo od kako se trener promijenio. A bit ce jos odlazaka.Neandertalac je napisao/la:Huligan@ Ne kao ovo sada, ovo je navrat nanos, spasavanje vlastite guziCe sa tjeranjem Slavke i promocijom djece. Licemjerstvo na vrhuncu.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Nit je valjalo to sto se rostiljalo jer ne volim neposten nacin zarade nit ovo danas valja posten ali ne znaju radit...ne znas sta je goreirfo je napisao/la:nekad su se pravile dzeke, bajici, hadziahmetovici uz cevape i rostilj
- Neandertalac
- Kontakt:
Otisla su dvojica koliko ja znam a kao sto kazes neki su i preselili na klupu. Napisao sam odmah nesto slicno ali mi se neda pojasnjavati, od trenera ulizica koji favoriziraju "sponzore" i blate kolege do mobinga da se rade stvari koje nemaju veze sa strukom pa ni sa sportom.ackeey je napisao/la:Nije potpuno tacno, od prosle sezone, kada je ova generacija kadeta igrala fedderalnu ligu, otisao je samo jedan, vjerovatno najbolji igrac, Armin Saric, u akademiju. Ostali su tu, ali neki koji su iznijeli proslu sezonu sada ne igraju, ali igraju djeca koja su dovedena preko noci iz asim fer... otvorene skole i oni koji imaju pare i stelu. Pogotovo od kako se trener promijenio. A bit ce jos odlazaka.Neandertalac je napisao/la:Huligan@ Ne kao ovo sada, ovo je navrat nanos, spasavanje vlastite guziCe sa tjeranjem Slavke i promocijom djece. Licemjerstvo na vrhuncu.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
E nekada se igralo za borac iz jelaha. 
Vala su se osramotili danas za sve pare. Jeste prijateljska i sve to, ali pobijedio ih nizeligas. Bruke.
- GrbavicaBaza1921
- Kontakt:
lisander je napisao/la:Bez infrastrukture si ništa, nek smo ovaj istok napravili pa ne osvojili ništa u narednih tri godine, mi trebamo usredotočiti se da napravimo još jug, infrastruktura privlači gledaoce, gledaoci sponzore, ne treba ti mnogo para da dominiras našom ligom, al vidjeli smo kad dođeš u pretkolo bilo čega metla ti je. Zato je svejedno osvojio ili izašao u Evropu, gdje si 99 od sto siguran da ispadaš u drugom pretkolu. Zato prvo infrastruktura pa onda nesto vise sa ekipom, jesmol svjesni da nismo osposobili Grbavicu da bi za koju godinu u Zenici igrali prvi pretkolo jer Koševo kroz određeni period neće ispunjavati uslove za sletova. Jedino mi je krivo sto dovodimo polovnjake. Ako vec ulažemo u infrastrukturu brate dragi nafataj bar naših, bosanskih polovnjaka, jeftiniji su ako bista nego ovi iz okruženja
Infrastruktura i strpljenje, radije nego neki 'Murinjo' i sumnjivi dugovi koji su nas ranije doveli blizu propasti.
Grbavica baza, bez poraza !
NE VRAĆAJ SE !
NE VRAĆAJ SE !
- Neandertalac
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Janje.
Bravo Ćenane!
Do večeras u novom klubu
Mahrez napustio reprezentaciju kako bi završio transfer
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Napokonirfo je napisao/la:Do večeras u novom klubu
Mahrez napustio reprezentaciju kako bi završio transfer
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Neandertalac
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.