FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Huligansaistoka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Huligansaistoka » 30 avg 2017, 21:46

Neandertalac je napisao/la:Huligan@

Prvi post i meni za vrat. Zanimljivo.

Istok ima svoju cijenu a isto tako ona ekipa što nije.izborila europu svoju cijenu. Ta druga ekipa sto je "izborila" ili sto bi zlobnici rekli izgubila titulu kosta malo više, pa baci na papir. Bruto naravno,sa svim davanjima, izdatcima, porezima, premijama, na ruke, komisijama, menagerskim provizijama, raskidima itd.

Da li bi imali isti ili slican rezultat sa u pola jeftinijom ekipom koja bi cak promovisala neke mlade igrace? Naravno da bi. Samo treba znati.

Ako te igraci oderu za primanja to ne znaci automatski rezultat i da su isti kvalitet vec da si ti levat. U ovako slaboj ligi strahovati za evropu. Žalosno.
kao ovo sad ?

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 30 avg 2017, 21:49

Neandertalac je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Fokus na OP....
Ovo je tek pocetak. Inace djeca najbolje napreduju ako im mijenjas trenere min tri puta godisnje. Plus jos ako moze da roditelje opteretis clanarinama pa da ostanu samo platise umjesto talenata, nasoj sreci nigdje kraja.

Zna Miske sve. Sreca malog Sabana nije otjerao a kako je navalio za malo da uspije.
Ja samo kazem ono sto je on rekao, fokus na OP a OP karna, opravdanje me ne interesuje cim je rekao fokus.

Nek nam je Bog na pomoci, ovako ne ide jer nam je SS i OP karna. E cuj Cenan...
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 avg 2017, 21:55

Na zvanicnoj jedan momak napisao.slika
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 avg 2017, 22:03

Huligan@ Ne kao ovo sada, ovo je navrat nanos, spasavanje vlastite guziCe sa tjeranjem Slavke i promocijom djece. Licemjerstvo na vrhuncu.
Kao Odina ekipa bi bilo prikladnije.

Zeljo92@ Steta u Op ce se tek poceti oslikavati i trebat ce vremena da se stvari vrate na pravi put. Nisu samo rezultati pokazatelj niti su samo kadeti vec i drugi uzrasti i grupe. Konkretno u kadetima ostali smo bez najboljih igraca skoro preko noci.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Doktor1921
Kontakt:

Post Postao/la Doktor1921 » 30 avg 2017, 22:14

Lijepe novosti uskoro...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 avg 2017, 22:18

Pioniri i juniori imaju dobre rezultate. Imali su po jedan kiks do sad, ali su kadeti stvarno losi. Njima su otisli najbolji igraci i posljedice toga mozemo vidjeti sad.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 avg 2017, 22:25

Yebe mi se za ovu utakmicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 30 avg 2017, 22:27

Virtu4l je napisao/la:Yebe mi se za ovu utakmicu.
Isto, mene vise OP brine nego ova nebitna tekma.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 avg 2017, 22:29

Zeljo92 je napisao/la:Isto, mene vise OP brine nego ova nebitna tekma.
Ma da, isto kao što je meni teže palo psovanje Lendriću nego gubitak titule, još me drži :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 avg 2017, 22:41

nekad su se pravile dzeke, bajici, hadziahmetovici uz cevape i rostilj
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 30 avg 2017, 22:43

Neandertalac je napisao/la:Huligan@ Ne kao ovo sada, ovo je navrat nanos, spasavanje vlastite guziCe sa tjeranjem Slavke i promocijom djece. Licemjerstvo na vrhuncu.

Zeljo92@ Steta u Op ce se tek poceti oslikavati i trebat ce vremena da se stvari vrate na pravi put. Nisu samo rezultati pokazatelj niti su samo kadeti vec i drugi uzrasti i grupe. Konkretno u kadetima ostali smo bez najboljih igraca skoro preko noci.
Nije potpuno tacno, od prosle sezone, kada je ova generacija kadeta igrala fedderalnu ligu, otisao je samo jedan, vjerovatno najbolji igrac, Armin Saric, u akademiju. Ostali su tu, ali neki koji su iznijeli proslu sezonu sada ne igraju, ali igraju djeca koja su dovedena preko noci iz asim fer... otvorene skole i oni koji imaju pare i stelu. Pogotovo od kako se trener promijenio. A bit ce jos odlazaka.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 30 avg 2017, 22:59

irfo je napisao/la:nekad su se pravile dzeke, bajici, hadziahmetovici uz cevape i rostilj
Nit je valjalo to sto se rostiljalo jer ne volim neposten nacin zarade nit ovo danas valja posten ali ne znaju radit...ne znas sta je gore :lol:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 avg 2017, 23:13

ackeey je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Huligan@ Ne kao ovo sada, ovo je navrat nanos, spasavanje vlastite guziCe sa tjeranjem Slavke i promocijom djece. Licemjerstvo na vrhuncu.

Nije potpuno tacno, od prosle sezone, kada je ova generacija kadeta igrala fedderalnu ligu, otisao je samo jedan, vjerovatno najbolji igrac, Armin Saric, u akademiju. Ostali su tu, ali neki koji su iznijeli proslu sezonu sada ne igraju, ali igraju djeca koja su dovedena preko noci iz asim fer... otvorene skole i oni koji imaju pare i stelu. Pogotovo od kako se trener promijenio. A bit ce jos odlazaka.
Otisla su dvojica koliko ja znam a kao sto kazes neki su i preselili na klupu. Napisao sam odmah nesto slicno ali mi se neda pojasnjavati, od trenera ulizica koji favoriziraju "sponzore" i blate kolege do mobinga da se rade stvari koje nemaju veze sa strukom pa ni sa sportom.

UPRAVA NAPOLJE!

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 30 avg 2017, 23:21

E nekada se igralo za borac iz jelaha. :D

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 avg 2017, 23:50

Vala su se osramotili danas za sve pare. Jeste prijateljska i sve to, ali pobijedio ih nizeligas. Bruke.

GrbavicaBaza1921
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaBaza1921 » 31 avg 2017, 09:26

lisander je napisao/la:Bez infrastrukture si ništa, nek smo ovaj istok napravili pa ne osvojili ništa u narednih tri godine, mi trebamo usredotočiti se da napravimo još jug, infrastruktura privlači gledaoce, gledaoci sponzore, ne treba ti mnogo para da dominiras našom ligom, al vidjeli smo kad dođeš u pretkolo bilo čega metla ti je. Zato je svejedno osvojio ili izašao u Evropu, gdje si 99 od sto siguran da ispadaš u drugom pretkolu. Zato prvo infrastruktura pa onda nesto vise sa ekipom, jesmol svjesni da nismo osposobili Grbavicu da bi za koju godinu u Zenici igrali prvi pretkolo jer Koševo kroz određeni period neće ispunjavati uslove za sletova. Jedino mi je krivo sto dovodimo polovnjake. Ako vec ulažemo u infrastrukturu brate dragi nafataj bar naših, bosanskih polovnjaka, jeftiniji su ako bista nego ovi iz okruženja
:thumbup: :thumbup: :clap: :clap:

Infrastruktura i strpljenje, radije nego neki 'Murinjo' i sumnjivi dugovi koji su nas ranije doveli blizu propasti.
Grbavica baza, bez poraza !

NE VRAĆAJ SE !

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 31 avg 2017, 09:58

Janje.

Bravo Ćenane!

UPRAVA NAPOLJE!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 31 avg 2017, 10:03

Neandertalac je napisao/la:Janje.

Bravo Ćenane!
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: pa dal je moguce :tokralju: :tokralju: ovo cu printscreen da zna raja kako si Cenana pohvalio :kafa:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 31 avg 2017, 10:09

Do večeras u novom klubu

Mahrez napustio reprezentaciju kako bi završio transfer
:kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 31 avg 2017, 10:45

[emoji38]

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.