Bas slam dunk!Pogba je napisao/la:Simona jednostavno nikada neće uzeti slam.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
- branimir85
- Kontakt:

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Ist(i)a i danas. Udara ko dječak.
Fala vis qurcu. Nije mi nikad bila medju drazim teniserkama al ako je iko krv propiso za ovo to je Simona. Cestitke!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
relativno loš dubl, na kraju herbert/mahut zasluženo protiv pavića i nekog debelog austrijanca
Konacno Simona.Bgm da je i ovo spusila zabrinuo bih se za nju.Imala je i malo srece,Stephens se bukvalno raspala u trecem setu.
Danas Thiem vjerovatno moze do seta i to bi bilo to.Al jbg nikad se ne zna,mozda se navuce neki oblak (bez kise) uz temperaturu od 19 stepeni pa to poremeti velikog Nadala.
Danas Thiem vjerovatno moze do seta i to bi bilo to.Al jbg nikad se ne zna,mozda se navuce neki oblak (bez kise) uz temperaturu od 19 stepeni pa to poremeti velikog Nadala.
thiem nema šansi ni ako sergio ramos na zagrijavanju spuca rafu laktom u vušugla
Sta danas ocekivati? Moze li Theim ponoviti igru iz Madrida, opet u zadnje dvije god on je jedini igrac koji je pobjedio Rafu na zemlji,ali opet ovo je igra u 3 seta gdje je Rafu jako tesko dobiti,msm da ce dosta toga zavisiti od prvog seta ako Theim dobije mozemo dobiti zanimljiv mec,ako Rafa dobije bice samaranje kao protiv Delpa
Hajde zemo, izadji danas i nalupaj tog dosadnog rafana smrdana! 
Coronados de gloria vivamos,
Ma nema Domi šanse, može do jednog seta eventualno i to može biti samo prvi set, al' i to čisto sumnjam.
Vjerujem da će Rafa ući maksimalno ozbiljno i fokusirano da to što prije završi, očekujem 3:0 rutiniranje.
Vjerujem da će Rafa ući maksimalno ozbiljno i fokusirano da to što prije završi, očekujem 3:0 rutiniranje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- RafaGarros9
- Kontakt:
Idemo po novu GS titulu...
Vamoooooooooooos Rafaaaaaaaaaaaaaaaaa

Vamoooooooooooos Rafaaaaaaaaaaaaaaaaa
jel ovo roger waters bi? francuzi koriste svkau priliku da pozdrave trumpa 
ajd da vidimo koliko će gemova skupiti thiem
Između 8 i 10.jestamaji je napisao/la:ajd da vidimo koliko će gemova skupiti thiem
Ne brinem se ja za Thiema, kada Rafa batali tenis zna se ko će osvajati RG. 3 minimalno u njegovoj vitrini očekujem.
#vamosrafa
"We need to suffer. And we need to fight."
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Nadal ce izgubiti danas.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Udara Thiem lopticu k'o manijak. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Zašto nema hawk eye-a ove godine na RG uopšte?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
kad je bio?Raonffa je napisao/la:Zašto nema hawk eye-a ove godine na RG uopšte?
jos ce izgubiti set zbog ovog poena.
Kakvi smradovi su ovi Francuzi..
Ni hawk-eyea, ni krova, ništa ljudi nemaju..I sad uzeše momku cist gem zbog takvih stvari.
Ni hawk-eyea, ni krova, ništa ljudi nemaju..I sad uzeše momku cist gem zbog takvih stvari.
Čekaj malo, nije nikad bio na RG-u? Ja sam onda žestoko zaglibiobabino je napisao/la:kad je bio?Raonffa je napisao/la:Zašto nema hawk eye-a ove godine na RG uopšte?
jos ce izgubiti set zbog ovog poena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.