Nista ja njega nit razumijem nit cujem,trokira onaj razglas iz srednjeg vijeka,nek procita sastave preko megafona nek kino bude vece.Onaj momak sto je komentariso na utakmici protiv Sarajeva vrijedi para bas napravi ambijent na utakmici, ima pravo sportski glas.moranjak je napisao/la:Zato pusta onu muziku sto tjera narod sa stadiona i prekida kad govori pet godina nemogu napraviti
imal jarane koja slika da vidim kako izgledamoranjak je napisao/la:Stadion odlično popunjen oko 2500 gledalaca
Minimalno je 3 hiljade bilo. Nista nisu pokazali. A i brkovic se pokazao kao veliko pojacanje za nas. Isto dobar posao uprave , dnas je bio pojačanje za naszmaj348 je napisao/la:Bravo momciiskren da budem očekivao sam više od metalaca,ekipa koja je prva na tabeli mora na utakmici napraviti više od jedne poluprilike..dosta korektna igra,na kraju utakmice igrači iz Jajca su pozdravili publiku a i ovi im uzvratili..po mojoj procjeni 2500 gledaoca
Možda,ako brojis i one u šumiNah1d je napisao/la:Minimalno je 3 hiljade bilo. Nista nisu pokazali. A i brkovic se pokazao kao veliko pojacanje za nas. Isto dobar posao uprave , dnas je bio pojačanje za naszmaj348 je napisao/la:Bravo momciiskren da budem očekivao sam više od metalaca,ekipa koja je prva na tabeli mora na utakmici napraviti više od jedne poluprilike..dosta korektna igra,na kraju utakmice igrači iz Jajca su pozdravili publiku a i ovi im uzvratili..po mojoj procjeni 2500 gledaoca
)
Bgm nisam vjerovao da će doći onoliko ljudi,Banja je podsjetila na neke ljepše dane..ajde prognoza za sledeću utakmicu,koliko će biti gledaoca?carli22 je napisao/la:@zmaj348 jel mislis i dalje da sam preskroman sa brojem gledalacaRezultat je mogo bit i gori po Jajcane samo da se nasi nisu djelimicno zatvorili. Ova pisanja medija da je Metaleghe dominirao su smijesna
Mi smo Vas već dobili,samo Vam to još niko nije rekao..sodaacm je napisao/la:Cestitke na pobijedi, jos samo da nas dobijete i eto PL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.